PDA

View Full Version : server group

karimi84
چهارشنبه 12 مرداد 1384, 09:17 صبح
سلام
چطور می توانم اسم سیستم ها که در Server group است را به دست بیاورم یعنی سیستم ها که به یک sqlserver وصل هستند

JavanSoft
چهارشنبه 12 مرداد 1384, 14:32 عصر
تازمانی که در یک سرور لاگین انجام ندهید آن اسم را نمی توانید بدست اورید پس از یکی از کلید ها رجیستری قابل بازیافت است .

مگر اینکه اسم تمامی کامپیوتر ها را ارائه کنید

AminSobati
پنج شنبه 13 مرداد 1384, 00:05 صبح
آقای کریمی عزیز،
نام آیتمهای موجود در Server Group یک مطلب جدا از کانکت بودن به SQL Server هستش. لطفا بیشتر توضیح بدین چه چیزی مد نظرتون هست

karimi84
شنبه 15 مرداد 1384, 13:25 عصر
سلام
می خوام کاربر بتونه اسم سروری رو که می خواد بهش وصل بشه را از یک combo انتخاب کنه حالا این combo رو از کجا پر کنم

majid_afra222
شنبه 15 مرداد 1384, 17:18 عصر
سلام
از Sql-dmo می تونی برای بدست آوردن لیست سرورهای موجود توی شبکه استفاده کنی.
تو اینترنت مثال براش با دلفی زیاده، اصلا یکیش همین کار رو میکنه.

AminSobati
شنبه 15 مرداد 1384, 19:41 عصر
سلام
می خوام کاربر بتونه اسم سروری رو که می خواد بهش وصل بشه را از یک combo انتخاب کنه حالا این combo رو از کجا پر کنم
اساسا انجام این کار در بعضی از سناریوهای خاص توجیه دار. مثلا شما قصد دارید یک کنسول بنویسید که بتونین از هر جا بوسیله اون، یک SQL Server رو مدیریت کنین (چیزی شبیه به خود Enterprise Manager).
ولی در نرم افزارهای اتوماسیون، اغلب در صفحه لاگین، یک قسمت هم برای وارد کردن نام سرور قرار داده میشه که پس از لاگین موفق، نام سرور و نام کاربر برای دفعات بعد توسط برنامه به خاطر سپرده میشه. اینجا امکانش وجود داره که از یک Combo استفاده بشه تا کاربر حتی در اولین مرتبه لاگین هم نیاز به تایپ نداشته باشه اما کهنه کارهای Security توصیه میکنند حتی اجازه ندین کاربر از وجود SQL Serverهای دیگه در شبکه با خبر بشه و این دقیقا کاریه که Combo Box انجام میده. به هر حال فرض رو بر این قرار میدیم که شما نیاز دارین به این موضوع و من غیر از روشی که در پست قبل اشاره شد، EXEC SP_HELPSERVER رو هم اضافه میکنم.