View Full Version : تشخیص نو بودن لپ تاپ
sarkhosh
دوشنبه 17 آبان 1389, 22:52 عصر
سلام
من میخواهم دو لپ تاپ از یک شرکت بگیرم ولی خیلی نمیدونم درباره شرکته.لپ تاپ هایی که نیاز دارم رو هم فقط این شرکت عرضه میکنه.
حالا میخواهم بدونم چطوری میتونم متوجه بشم لپ تاپی که میخرم نو هست یا استفاده شده؟
لپ تاپ iهایی که میخواهم بخرم sony vaio f121fx
sony vaio f125fx
ممنون
vcldeveloper
دوشنبه 17 آبان 1389, 23:00 عصر
نماینده رسمی و معتبر سونی در ایران، ایران رهجو هست. اگر لپ تاپ تون با گارانتی ایران رهجو هست، و آکبند، دلیلی نداره که نگران دست دوم بودنش باشید.
اگر اصرار به چک کردند دارید، می تونید یک نرم افزار بررسی داده های S.M.A.R.T دیسک سخت پیدا کنید، و روی سیستم اجرا کنید. بعضی از این برنامه ها فقط خوب و بد بودن وضعیت دیسک رو مشخص می کنند، ولی بعضی دیگه جزئیات پارامترهای اون رو هم برگشت میدند. در این صورت، میتونید مدت زمان کارکرد دیسک سخت رو بررس کنید. البته انتظار نداشته باشید که دیسک سخت در یک لپ تاپ تازه، کارکردش صفر باشه، چون بالاخره شرکت روی اون ویندوز و برنامه نصب کرده، اما در یک لپ تاپ تازه، مقدار کارکرد باید خیلی کم باشه.
sarkhosh
دوشنبه 17 آبان 1389, 23:30 عصر
ممنون
ایران نیستم اینجا هم مدل هایی که میخوام خارج از عرضه هست.من میخواهم همونجا جلو خود فروشنده چک کنم.راه دیگه ای نداره؟
Saeed.Masoumi
سه شنبه 18 آبان 1389, 11:47 صبح
سلام
اگه سیستم عاملشون ویندوز باشه وقتی لپ تاپ رو برای بار اول روشن می کنید به صفحه انتخاب نام کاربری می روید و سپس ادامه کار نصب ویندوز را انجام می دهید این یعنی نو است.
اما اگه بخواین صرفا بر روی هارد دیسک یا قطعات دیگر تست انجام دهید زیاد مطئن به نوع بودن لپ تاپ نباشید چون امکان داره قطعات را عوض کرده باشند.
sarkhosh
سه شنبه 18 آبان 1389, 12:59 عصر
ترسیدم.
قیمت هایی که به من داده شده خیلی از ایران ارزونتر هست مثلا سونی وایو مدل f125fx که تو ایران یک میلیون و هفتصد الی هشتصد هست در اینجا یک میلیون با گارانتی میدل ایست یا اینترنشنال.
نمایندگی سونی این مدلها را که میخوام نداره عوضش مدلهای دیگه ای داشت که قیمت یکی دوتاش رو که با ایران مقایسه کردم تو بازار ایران 300 تومان گران تر بود
واقعا ایران اینقدر گران هست؟؟؟!! یا سر من رو میخوان کلاه بذارن :دی
HamedNet_ir
سه شنبه 18 آبان 1389, 13:06 عصر
معمولا جنسهای نو از بوی شان معلوم هستند!
ضمنا باید نسبتا به سایر لپ تاپها کمی دیرتر داغ شوند.
به لایسنس ویندوز که در زیر لپتاپ نصب شده دقت کنید , باید کاملا نو باشد ( لپ تاپهای کارکرده معمولا برچسبشان رنگ رفته است! )
maryamrad
سه شنبه 18 آبان 1389, 13:48 عصر
تنها راهی که من امتحان کردم و در عین سادگی خیلی تا حالا بهم جواب داده همون تک برچسب بودنشه
اینکه برچسب سونی که روی جعبه خورده پاره نشده باشه و جعبه از جای دیگه ای باز نشده باشه
این تنها راهه به نظرم ... همه موارد دیگر راه در رو دارند و نمی توان صد در صد به آنها مطمئن بود
قیمت لپ تاپ مشخصا تو ایران گرون تر هست...با تفاوت قیمت بیشتر از این من سراغ داشتم
دوستانی رو می شناسم که لپ تاپ از اونور گرفتن تا براشون ارزون تر بیافته!
sarkhosh
چهارشنبه 19 آبان 1389, 09:53 صبح
ممنون از همگی
@};-
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.