ورود

View Full Version : كتاب الكترونيكي الگوريتم

lotfi_javad
سه شنبه 18 آبان 1389, 09:41 صبح
خدمت دوستان سلام وعرض ادب
اگه خواسته باشيد يك كتاب الگوريتم جهت شروع برنامه نويسي c پيشنهاد كنيد (فرض به اينكه با هيچ نرم افزاربرنامه نويسي كار نكرده باشيم) "تاكيد ميكنم جهت شروع" چه كتابي رو پيشنهاد ميفرماييد.

ضمناً كتاب معرفي شده در بخش مقالات رو دانلود كردم اما خيلي پيشرفته است.

دوستان اگه لينك دانلود هم دارند مرقوم بفرمايند،لطف ميكنند.

باتشكر

محسن شامحمدی
چهارشنبه 19 آبان 1389, 17:37 عصر
(فرض به اينكه با هيچ نرم افزاربرنامه نويسي كار نكرده باشيم)
دوست عزیز اگر می خواید برنامه نویسی رو شروع کنید اصلا زبان سی به شما پیشنهاد نمی شه.دلیلش هم که واضحه. پیچیدگی و سخت گیری و syntax سخت زبان C
بنده به شما زبان پاسکال-Vb رو برای شروع برنامه نویسی پیشنهاد می کنم.
البته نه اینکه کلا بخواین کل عمرتون با این ها برنامه بنویسین.نه فقط دستتون بیاد برنامه نویسی چی هست اصلا.
بعدش با خیال راحت می تونید برید با C کار کنید.

---------------
اگر هم که مصمم به استفاده از زبان C هستید می تونید با کتاب آموزش C++ نوشته عین‌الله جعفرنژاد قمی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%8 7_%D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF _%D9%82%D9%85%DB%8C) رو مطالعه کنید.

lotfi_javad
شنبه 22 آبان 1389, 13:39 عصر
سلام وعرض وقت بخير

اولاً كه تشكر از پاسخ شما اما اگه كتابي كه مطالعه فرموده ايد لينكش روبذاريدممنون ميشم (چه پي دي اف وچه معرفي كتاب جهت خريد)

واما در زمان مشورت با يك استاد سي شارپ ايشان فرمودندكه :
زبان c زبان آينده است وشما درآينده با سي شارپ ميتونيد خيلي بيشتر از مثلاً دلفي پيشروفت داشته باشيد ودلفي درحال انقراض ميباشد (البته من شرمنده ام چون من فقط پاسخ ايشان را منتقل نمودم)

ضمناً ،آيا الگوريتم ها در زبانهاي مختلف برنامه نويسي باهم فرق دارند.

تشكر از پاسخ دوستان

vcldeveloper
شنبه 22 آبان 1389, 17:18 عصر
ضمناً ،آيا الگوريتم ها در زبانهاي مختلف برنامه نويسي باهم فرق دارند.خیر؛ الگوریتم به زبان برنامه نویسی مورد استفاده ارتباطی نداره. یک الگوریتم راه حل انجام یک مسئله هست. این راه حل ممکنه با زبان یا زبان های مختلفی پیاده سازی بشه. پس درخواست شما، "يك كتاب الگوريتم جهت شروع برنامه نويسي c پيشنهاد كنيد" معنی چندانی نداره. در کتاب های الگوریتم معمولا از شبه کد یا یک زبان برنامه نویسی مشخص برای ارائه مثال استفاده میشه.

زبان c زبان آينده است وشما درآينده با سي شارپ ميتونيد خيلي بيشتر از مثلاً دلفي پيشروفت داشته باشيد
دقت داشته باشید که C و #C به جز اسمشون، و اینکه هر دو برای تعیین بلوک های کد از { } استفاده می کنند، مشابهت چندانی با هم ندارند. این جمله ایی که شما نقل قول کردید، ظاهرا داره C و #C را یک چیز، یا یک مفهوم در نظر میگیره، که این مطلب صحیح نیست.

ودلفي درحال انقراض ميباشد
البته ایشون استاد #C بودند. انتظاری بیشتری نیست. اما از همون سال های اواخر دهه نود میلادی و اوایل قرن 21، ما همیشه این رو می شنیدیم. VB6 منقرض شد، اما دلفی همچنان پا برجا موند. البته در سال های اخیر بازار کار و حوزه نفوذ #C گسترش قابل توجهی پیدا کرده، و بازار کار فعلی آن نسبت به دلفی بسیار گسترده تر هست.

returnx
شنبه 22 آبان 1389, 22:47 عصر
دوست عزیز اگر می خواید برنامه نویسی رو شروع کنید اصلا زبان سی به شما پیشنهاد نمی شه.دلیلش هم که واضحه. پیچیدگی و سخت گیری و syntax سخت زبان C
بنده به شما زبان پاسکال-Vb رو برای شروع برنامه نویسی پیشنهاد می کنم.

نظر من دقیقا بر عکس دوستمون 09111111111 (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=59254) هست ...
به نظر من بهتره از C شرو ع کنید چون زبان C یک زبان ساخت یافته هست و زمانی که شما C رو یاد بگیرید خیلی راحت تر زبان های شی گرا رو درک میکنید و میتونید راحت تر ازشون استفاده کنید...

زبان c زبان آينده است وشما درآينده با سي شارپ ميتونيد خيلي بيشتر از مثلاً دلفي پيشروفت داشته باشيد ودلفي درحال انقراض ميباشد (البته من شرمنده ام چون من فقط پاسخ ايشان را منتقل نمودم)

پیشرفت یک برنامه نویس به زبانی که باهاش برنامه مینویسه نیست ، به قدرت تجزیه و تحلیلش بستگی داره...(تجزیه و تحلیل مسئله)

vcldeveloper
شنبه 22 آبان 1389, 23:21 عصر
به نظر من بهتره از C شرو ع کنید چون زبان C یک زبان ساخت یافته هست و زمانی که شما C رو یاد بگیرید خیلی راحت تر زبان های شی گرا رو درک میکنید و میتونید راحت تر ازشون استفاده کنیددر این تاپیک بحث زبان مطرح نیست، اما با توجه مطلبی که ذکر کردید؛ باید توضیح داد که در هیچ محیط آکادمیک معتبری من ندیدم یا نشنیدم که زبان C به عنوان یک زبان مناسب برای آموزش آشنایی با برنامه نویسی به مبتدیان استفاده بشه.
علتش هم این هست که اولا C اصلا یک زبان برنامه نویسی شی گرا نیست (علت اصلی پیدایش ++C)، ثانیا Syntax آن با زبان های طبیعی فاصله زیادی داره، و درکش برای مبتدیان مشکل هست، و ثالثا، Syntax زبان بسیاری از اصول برنامه نویسی امروزی را به کاربر دیکته نمیکنه، در نتیجه کاربر یا باید خودش با اون اصول آشنا باشه و خودش را مقید به رعایت آنها بکنه، یا اینکه خود به خود به سمت نوشتن Spaghetti code کشیده بشه.

lotfi_javad
یک شنبه 23 آبان 1389, 09:48 صبح
سلام وعرض وقت بخير
تشكر از دوستان ،خصوصاً جناب كشاورز

اگه كتابي كه مطالعه فرموده ايد لينكش روبذاريدممنون ميشم (چه پي دي اف وچه معرفي كتاب جهت خريد)

باتشكر