PDA

View Full Version : مبتدی: نحوه راه اندازی iis server

یاسر مددیان
سه شنبه 18 آبان 1389, 14:56 عصر
سلام
من می خوام یه سایت رو روی یه سیستم راه اندازی کنم به این صورت که من یه ip static دارم. می خوام وقتی در هر کجا که هستم این ip رو زدم این سایت رو ببینم.

ممنون میشم از اساتید که راهنمایی کنید.

razeghi_loved
سه شنبه 18 آبان 1389, 22:46 عصر
شما اگر می خواهی فقط با زدن ip خودت سایت رو ببینی کافیه بری داخل تنظیمات IIS و در همون صفحه اول یه قسمت داره که می گه برای تمام IP ها اون گزینه رو تیک بزن حالا از هرجا که باشی کافیه ای پی خودت رو بزنی اما اگر می خواهی با نام سایت رو باز کنی باید اول یه دامین بخری بعد دامین رو با هاست که خودت هستی وصل کنی

یاسر مددیان
چهارشنبه 19 آبان 1389, 08:59 صبح
یعنی من ip کارگزار دامنه رو روی ip خودم تنظیم کنم؟

razeghi_loved
چهارشنبه 19 آبان 1389, 11:54 صبح
اولاً اگر می شه لغات فارسی به کار نبرین من نمی دونم کارگزار کی هست ؟:خجالت:
شما ای پی که به شما دادن برای استاتیک رو روی IIS بزار همین

یاسر مددیان
چهارشنبه 19 آبان 1389, 16:09 عصر
ممنون از شما که کمک کردین. من منظورم از کارگزار همون ns بود.

razeghi_loved
چهارشنبه 19 آبان 1389, 17:24 عصر
شرمنده من باز متوجه نشدم ns چی هست در ضمن من پست قبلی رو ویراش کردم (شرمنده من یکمی حساس رو این قضایا که از واژه های فارسی استفاده بشه ) شبکه یک محیط بین المللی هست و باید تمام لغاتش عین خودش تلفظ بشه

hghyami
چهارشنبه 19 آبان 1389, 17:57 عصر
شرمنده من باز متوجه نشدم ns چی هست در ضمن من پست قبلی رو ویراش کردم (شرمنده من یکمی حساس رو این قضایا که از واژه های فارسی استفاده بشه ) شبکه یک محیط بین المللی هست و باید تمام لغاتش عین خودش تلفظ بشه

ns=name server
به صورت خلاصه شما اگر رو IIS فقط یک سایت دارید که نیاز ندارید setting iis رو دست بزنید. سایت رو بذرید و استفاده کنید. برای اینکه خودت یا بقیه بتونند بهش از بیرون دسترسی‌ داشته باشن هم دو حالت داره.
اگر می‌خوای با ip باشه که هیچی‌، فقط اگر firewall داری پرت ۸۰ باید باز باشه (اگر سایت رو رو پرت ۸۰ می‌خوای).
اگر می‌خوای با اسم یعنی‌ مثلا www.domain.com (http://www.domain.com) باشه باید یک A Record بسازی به اسم www و آی‌پی ستتیک که داری رو بهش بعدی.

خشونت هم نیز نیست در ضمن :چشمک:

در ضمن آقای razeghi عزیز بایدی هم در کار نیست، حالا اگر کسی‌ به جای ns گفت کارگزار خوب باشه تا زمانی‌ که خودش می‌دونه کارش چی‌ هست اشکال نداره مهم دونستن هست ولی‌ اینکه بله اگر بخواد یک جا سوال کنه منطقیش این هست که اسم اصلیش رو به کار ببره...

razeghi_loved
چهارشنبه 19 آبان 1389, 21:42 عصر
نمی خوام به بحث ادامه بدم
در ضمن شما نمی تونید هرگز در اینترنت بدونه داشتن دامین سرورتان رو با نام صدا بزنید مگر شما DNS سرور هستید که تو DNS خودتان می خواهید A Record اضافه کنید این کار امکان ندار شما یا باید ای پی خودتان رو اسم سایتتان در DNS سرورها ثبت نام کنید یا دامین بخرین

hghyami
چهارشنبه 19 آبان 1389, 23:30 عصر
نمی خوام به بحث ادامه بدم
در ضمن شما نمی تونید هرگز در اینترنت بدونه داشتن دامین سرورتان رو با نام صدا بزنید مگر شما DNS سرور هستید که تو DNS خودتان می خواهید A Record اضافه کنید این کار امکان ندار شما یا باید ای پی خودتان رو اسم سایتتان در DNS سرورها ثبت نام کنید یا دامین بخرین

من فرض رو بر این گذشتم که ایشون domain دارند و رو این حساب گفتم که A Record درست کنند. لطف میکنی‌ ادامه ندید بحث رو.

یاسر مددیان
پنج شنبه 20 آبان 1389, 07:55 صبح
ممنون از دوستان که کمک کردند. من مسئله رو درک کردم. از دوست عزیزم razeghi هم عذر خواهی می کنم! چشم، از این به بعد همه واژه ها رو به انگلیسی می گم.

hraeissi
پنج شنبه 20 آبان 1389, 17:17 عصر
http://rapidshare.com/files/252890457/iis-webserver_dns.zip