View Full Version : پیشنهاد انجام کار به صورت تیمی
aebrs@yahoo.com
سه شنبه 18 آبان 1389, 21:01 عصر
با سلام
علاقه مند هستم که کار تولید و تکمیل یک نرم افزار در محیط دات نت سی شارپ و وب بیس را بصوت تیمی مدیریت کنیم.
فکر میکنید بتوانیم این کار را انجام دهیم.
مشکلاتی که می تواند بوجود آید :
1- از چه نرم افزارهائی برای مدیریت سورس و کد استفاده کنیم که بتوانیم کار رابه صورت مجازی اداره کنیم
2- چگونه پروژه را تعریف کرده و تشکیل دهیم
3- تعریف سطوح دسترسی و عضو گیری اعضای تیم چگونه باشد
4- نحوه تقیسم بندی و تعیین کار و توزیع آن چگونه باشد
5- کارهای بیلد و دیباگ چگونه مدیریت میشود
6- مدیریت نسخ چگونه باشد
نظر شما چیست؟
Asad.Safari
سه شنبه 18 آبان 1389, 22:11 عصر
آیا این تیم شما , هم نشینی فیزیکی خواهند داشت؟ یا هر کس در خانه خودش کار خواهد کرد؟
aebrs@yahoo.com
سه شنبه 18 آبان 1389, 22:57 عصر
آیا این تیم شما , هم نشینی فیزیکی خواهند داشت؟ یا هر کس در خانه خودش کار خواهد کرد؟
با سلام و قدردانی از توجه شما
بدون شک انجام کار تیمی بصورت متمرکز و در داخل محیط شرکت که مشکلات خاص خودش را دارد. لذا هدف ما انجام کار بصورت مجازی و مدیریت آن میباشد.
همچنان که نوشته شده است مشکلات مختلفی وجود دارد و باید به دنبال کسانی باشیم که در انجام کار با شرایط فوق "تجربه" داشته باشند.
خوشحال میشویم که شما نیز مشارکت داشته باشید
assembler
سه شنبه 18 آبان 1389, 23:08 عصر
با سلام
این کار شدنی است. اما برنامه دقیقی میخواد که باید تمام برنامه نویسان آگاه باشند.
برای شروع کار چه برنامه ای دارین؟
aebrs@yahoo.com
سه شنبه 18 آبان 1389, 23:17 عصر
با سلام و قدردانی از توجه شما دوست عزیز
بعنوان پیشنهاد می توانیم از آماده سازی یک سیستم مدیریت محتوای (CMS) خاص با رویکرد صنعتی شروع کنیم که بیس افزودن بقیه کارها هم باشد.
در گام دوم پیشنهاد افزودن یک سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM) را داریم که بر روی آن کار شود
این کار اگر روزی به نتیجه برسد گامهای سوم، چهارم ، پنجم و ... هم دارد
در حال حاضر آنچنان که ما مطلع هستیم تنها TFS برای همچنین کاری در محیط دات نت آماده شده است. اما آیا شما ابزار یا روش دیگری هم سراغ دارید؟ آیا با ابزار مورد نظر کار کرده اید؟
Asad.Safari
چهارشنبه 19 آبان 1389, 01:05 صبح
آها , شما می خایین یک تیم در اینجا درست کنید و بیشتر مدیریت این تیم مدنظرتون می باشد. ایده خوبیه. ولی چرا کسی باید با شما کار کنه؟ معمولا اینگونه کارها باید همراه با ایده باشند نه اینکه کار ما ایده ما باشند. درسته هدف اینکه داخل کار یه چیزهایی یادگرفته بشوند , اما مگر قراره همه مدیریت کار یاد بگیرند؟ بدون ایده ناب که بفروش باشه , فکر نکنم جور کردن تیم مناسب (تیمی که بتواند به صورت توزیعی و با بسیاری از مشکلات همراه و بخصوص نفرات باتجربه و حرفه ای) امکان پذیر باشد.
اما مبحث فنی :
من پیشنهاد می کنم به تاریخچه پروژه های Open Source مراجعه کنید. خیلی از این پروژه ها به صورت توزیعی توسعه داده شده اند که می تونه براتون مفید باشه. یک سری هم به Source Forge بزنید. کاملا از کاری که میخایین انجام بدین پشتیبانی می کنه . از Vision Planning گرفته تا Source Controlling یا Auto Build و یا هر چیز دیگری.
موفق باشید
aebrs@yahoo.com
چهارشنبه 19 آبان 1389, 09:44 صبح
آها , شما می خایین یک تیم در اینجا درست کنید و بیشتر مدیریت این تیم مدنظرتون می باشد. ایده خوبیه. ولی چرا کسی باید با شما کار کنه؟ معمولا اینگونه کارها باید همراه با ایده باشند نه اینکه کار ما ایده ما باشند. درسته هدف اینکه داخل کار یه چیزهایی یادگرفته بشوند , اما مگر قراره همه مدیریت کار یاد بگیرند؟ بدون ایده ناب که بفروش باشه , فکر نکنم جور کردن تیم مناسب (تیمی که بتواند به صورت توزیعی و با بسیاری از مشکلات همراه و بخصوص نفرات باتجربه و حرفه ای) امکان پذیر باشد.
اما مبحث فنی :
من پیشنهاد می کنم به تاریخچه پروژه های Open Source مراجعه کنید. خیلی از این پروژه ها به صورت توزیعی توسعه داده شده اند که می تونه براتون مفید باشه. یک سری هم به Source Forge بزنید. کاملا از کاری که میخایین انجام بدین پشتیبانی می کنه . از Vision Planning گرفته تا Source Controlling یا Auto Build و یا هر چیز دیگری.
موفق باشید
با سلاممن پاسخهای شما را به چند بخش تقسیم میکنم :1- اینکه چرا کسی باید با ما کار کند، چون فکر میکنیم میتوانیم بعضی نیازهای تشکیل تیم را تامین کنیم، مثل بازار فروش، لذا این پیشنهاد را مطرح کرده ایم2- ما به دنبال بدست آوردن محصول هستیم، پس کار ما ایده ما نیست، بلکه می خواهیم کار را به این روش انجام دهیم تا سرعت توسعه بیشتر شود، هزینه ها کاهش یابد و مشارکت علاقه مندان را شامل باشد3-نکته دیگر اینکه ما به دنبال اینکه همه کارها را خودمان انجام بدهیم نیستیم، بلکه فقط میخواهیم آن کارهائی که در آن تخصص داریم را انجام دهیم و بقیه کارها نیز توسط کسانی که تجربه و تخصصش را دارند انجام داده شود4- ما به دنبال تشکیل یک یا دو تیم نرم افزاری هستیم که بتوانند محصول تولید کنند 5- قطعا هرکسی باید سود خودش را ببرد و تامین هم بشودنظر شما چیست
Asad.Safari
چهارشنبه 19 آبان 1389, 10:08 صبح
من دقیقا قانع نشدم . ولی یک باب جدید برای من باز شد اینکه شما در واقع می خواهید یک شرکت مجازی با تیم (های) مجازی بزنید.
2 تا امکان وجود دارد , حرفه ای ها بیاند سمت شما , که در این حالت برای کار خواهد بود و مسلما دنبال سود هستند و نه تجربه. {در این حالت باید تضمینی باشد که 1-می توانیم با هم یک نرم افزار توسعه بدهیم 2- می توانیم آن را بفروشیم 3- سود آور خواهد بود} => 2 مورد آخر مربوط به همان بحث ایده ناب می شود. برای این تیم ,من فکر نکنم بدون ایده بتوانید نفرات پیدا کنید. ایده تضمین گر فروش و سود آوری خواهد بود.
اما یک تیمی هم امکان دارد به وجود بیاید , نفراتی از قشر سوادی متوسط و پایین دور هم جمع شوند تا ترجبه کنند و یاد بگیرند. در این حالت هم نباید به مسئله سودآوری زیاد تکیه کرد.
بنده خودم در حال راه اندازی یک پروژه {غیر انتفاعی} تحت وب هستم که شالوده کارمان بر روی SourceForge قرار دارد. اما بنده ایده را پخته و پرداخته کردم و هر کس هم که می آید فقط به خاطر نیل به هدف است و نه کار تیمی.
موفق باشید
aebrs@yahoo.com
چهارشنبه 19 آبان 1389, 10:21 صبح
من دقیقا قانع نشدم . ولی یک باب جدید برای من باز شد اینکه شما در واقع می خواهید یک شرکت مجازی با تیم (های) مجازی بزنید.
2 تا امکان وجود دارد , حرفه ای ها بیاند سمت شما , که در این حالت برای کار خواهد بود و مسلما دنبال سود هستند و نه تجربه. {در این حالت باید تضمینی باشد که 1-می توانیم با هم یک نرم افزار توسعه بدهیم 2- می توانیم آن را بفروشیم 3- سود آور خواهد بود} => 2 مورد آخر مربوط به همان بحث ایده ناب می شود. برای این تیم ,من فکر نکنم بدون ایده بتوانید نفرات پیدا کنید. ایده تضمین گر فروش و سود آوری خواهد بود.
اما یک تیمی هم امکان دارد به وجود بیاید , نفراتی از قشر سوادی متوسط و پایین دور هم جمع شوند تا ترجبه کنند و یاد بگیرند. در این حالت هم نباید به مسئله سودآوری زیاد تکیه کرد.
بنده خودم در حال راه اندازی یک پروژه {غیر انتفاعی} تحت وب هستم که شالوده کارمان بر روی SourceForge قرار دارد. اما بنده ایده را پخته و پرداخته کردم و هر کس هم که می آید فقط به خاطر نیل به هدف است و نه کار تیمی.
موفق باشید
با سلام
1- البته اینکه شرکت مجازی داشته باشیم مد نظر نمیباشد اما اینکه تیم مجازی داشته باشیم بله فرمایش شما صحیح استl
2- اینکه کار توسط حرفه ای ها صورت بگیرد ترجیح دارد. زیرا کاری خوبی تحویل خواهد شد
3- اینکه باید سود آور باشد، ما هم معتقد هستیم که کار باید سود آور باشد وگرنه نه باید وقت خود و نه دیگران را تلف نکنیم
4- ایده های ما خیلی هم ناب نیستند یا لااقل در مرحله اول چندان عجیب نیستند کار اول مورد نظر ما همان CMS معمولی است
5- اینکه کار باید بفروش باشد، تخصص ماست. و محصول مورد نظر میتواند فروش خوبی داشته باشد.
بنابر این اگر شما تجربه ای در این زمینه دارید لینک آنرا بدهیم تا از تجربه شما استفاده کنیم
6- اگر شما علاقه مند به کار هستیم ما پیشنهاد خود را مطرح میکنیم و منتظر جواب شما هستیم
با تشکر
Asad.Safari
چهارشنبه 19 آبان 1389, 11:32 صبح
چگوه این موارد را تضمین می کنید :
1-می توانیم با هم (یک تیم) یک نرم افزار توسعه بدهیم 2- می توانیم آن را بفروشیم 3- سود آور خواهد بود
موفق باشید
omid66
چهارشنبه 19 آبان 1389, 12:22 عصر
سلام
مطالب دوستان رو مطالعه کردم
نگرانی دوستان قابل قبول است، به چند دلیل:
1. ضمانت مالی کار خیلی خیلی مهم است
2. شما باید یک ایده رو مطرح کنید تا بتونید چند نفر رو دور هم جمع کنید. و کارهای تکراری و معمولی مثل نوشتن یک CMS معمولی مفید واقع نمیشه
3. از اینها گذشته اکثر افرادی که شما به دنبال اونها می گردین خودشون تجربه مدیریتی دارند همچنین با بازار کار کاملا آشنا هستند پس نیازی به یک مدیر آشنا به بازار ندارند
ممنون میشم از سوابق خودتون برای ما بگید تا کمی با خصوصیات شماآشنا بشیم
با تشکر
aebrs@yahoo.com
چهارشنبه 19 آبان 1389, 13:26 عصر
سلام
2. شما باید یک ایده رو مطرح کنید تا بتونید چند نفر رو دور هم جمع کنید. و کارهای تکراری و معمولی مثل نوشتن یک CMS معمولی مفید واقع نمیشه
3. از اینها گذشته اکثر افرادی که شما به دنبال اونها می گردین خودشون تجربه مدیریتی دارند همچنین با بازار کار کاملا آشنا هستند پس نیازی به یک مدیر آشنا به بازار ندارند
با تشکر
با سلام خدمت شما دوست عزیز
قطعا نظرات شما صحیح است.
بازار کار و تجارت بازاری است که از شناخت ، اعتماد و اطمینان از سود بردن شکل میگیرد
بنابراین طرفین باید گامهائی را برای اعتماد سازی بردارند تا هسته اولیه گروه شکل بگیرد.
به لحاظ کاری ما دارای یک هسته مدیریتی دز پارک علم و فناوری یزد هستیم
هم اکنون نیز دو تیم برنامه نویسی ویندوزی و یک تیم برنامه نویسی وب داریم که هر کدام پروژه های خود را جلو میبرند.
اما توسعه کار می طلبد تا بتوان راهکارهای دیگری را پیدا کرد که هزینه ها را کاهش داد یا سرعت انجام کار را افزایش داد و یکی از آنها مجازی کار کردن میباشد که محاسن بسیاری دارد و اگر لازم شد آنها را بر خواهیم شمرد
ما هم بخشهائی را برای عدم اطمینان داریم مثل آنکه اعضای تیم تا چه از تجربه و دانش لازم برخوردار هستند؟ تا چه در کار تیمی موفق خواهند بود؟ تا چه برای انجام کار محول شده از دقت و سرعت لازم برخوردار هستند؟ آیا می توان بر اساس سرعت کار و حس تعهد ایشان به مشتریان قول داد؟
بنابر این باید آزمود و ما می خواهیم این کار را انجام دهیم.
اما راجع به محصول انتخابی برای مرحله اول، یعنی CMS : بدون شک می دانید که در بازار از 5000 هزارتومان به بالا نمونه های آن موجود از کارهای دوستان مشهدی گرفته تا سایر کارهای Open Source و غیره. اما هر محصولی مشتریان خاص و بازار خاص خود را پیدا خواهد نمود. همچنین در مورد قیمت نیز باید گفت که بسیار بستگی به بازار هدف و سطح کار انجام شده دارد، که با توجه به تجربه ای که شما دوستان دارید لازم نیست در آن باره توضیح داد. فقط یک کلام میتوان گفت که یک نرم افزار از 9000 تومان تا 9 میلیون تومان قابل فروش است!
اما اگر فقط بخواهید در مورد من بدانید شاید بخشی از آن با جستجو در گوگل تحت عنوان احمد ابراهیمی یزد بدست اید. هر چند شناخت بیشتر من یا سایر همکاران در طول کار اتفاق خواهد افتاد.
omid66
چهارشنبه 19 آبان 1389, 14:18 عصر
با سلام
از توضیحاتی که دادین ممنونم
ولی بازم من رو درمورد طرح CMS مجاب نکرد
درهر صورت خوشحال میشم در این مورد به بحث های بیشتری بپردازیم
موفق باشید
aebrs@yahoo.com
چهارشنبه 19 آبان 1389, 14:46 عصر
با سلام
از توضیحاتی که دادین ممنونم
ولی بازم من رو درمورد طرح CMS مجاب نکرد
درهر صورت خوشحال میشم در این مورد به بحث های بیشتری بپردازیم
موفق باشید
با سلام
بدون شک اگر هدف فقط نوشتن تنها یک CMS باشد فرمایش شما صحیح است و با توجه به انبوه نمونه های مختلف دات نت و ماخذ آزاد موجود به زبان فارسی و غیره کاری چندان معقولانه نخواهد بود.
اما اگر CMS بستری برای ورود به سایر سامانه ها باشد موضوع فرق خواهد کرد. زیرا در حقیقت در اینجا CMS تنها مدخل یا به عبارتی درگاه و پورتال ورودی سازمان بوده که با ورود به آن به بقیه زیر سیستمها نیز دسترسی پیدا میشود.
خوشبختانه همگی به جو شناخت و اطمینان نزدیک میشویم و میتوانیم به تفاهم رسیده و از آن به بعد به بررسی راهکارهای واقعی بپردازیم.
منتظر استفاده از تجربیات شما هستیم.
aebrs@yahoo.com
چهارشنبه 19 آبان 1389, 15:40 عصر
سلام
با تشکر
با سلام و قدردانی از نظرات شما
1- ضمانت مالی در جائی مطرح میشود که اعضای تیم کاری تنها مایل به دریافت کارمزد ثابت در قبال انجام کار باشند که در این زمینه ما موافق هستیم و تنها نحوه مدیریت آن باقی می ماند
2- اگر روش پرداخت مزد مطرح باشد سوال دوم و سوم یعنی ایده از چه نوعی باشد و فروش آن چگونه باشد از دور خارج شده ودیگر مهم نیست زیرا اعضای تیم مزد خود را گرفته اند. باز هم ما این شرایط را قبول داریم
3- اما اگر قرار باشد که اعضای تیم مزد دریافت نکنند و در سود و زیان آن شریک باشند، در این حالت موضوع متفاوت است که ما از این روش هم استقبال می کنیم. اما تصور میکنم کمتر تمایل به این سمت باشد. در این روش ایده و امکان فروش محصول سوال شده و مهم خواهد بود و کسانی که مشارکت می نمایند می توانند بابت آن نظر بدهند.
4- در هر صورت بهتر است تیم یکدست باشد یعنی یا همه مزد دریافت کنند یا همه مشارکت نمایند. البته روش دیگر یعنی در ابتدا تشکیل هسته شرکاء، تعیین میزان سرمایه بری کار و سرمایه گذاری هر شریک و نسبت سود و سایر مسائل مالی هم ممکن است.
5- ما به لحاظ توان مالی و مدیریتی یا مشارکت مانند بقیه و تعیین سهم سود از کار، هر دو آمادگی داریم.
Asad.Safari
پنج شنبه 20 آبان 1389, 00:34 صبح
5- ما به لحاظ توان مالی و مدیریتی یا مشارکت مانند بقیه و تعیین سهم سود از کار، هر دو آمادگی داریم.
بهتر است در قسمت آگهی کاربران اقدام به ایجاد تاپیک می کردید , موفق تر و بهتر عمل می کردید.
موفق باشید
aebrs@yahoo.com
پنج شنبه 20 آبان 1389, 09:33 صبح
بهتر است در قسمت آگهی کاربران اقدام به ایجاد تاپیک می کردید , موفق تر و بهتر عمل می کردید.
موفق باشید
با سلام و ضمن قدرداني از پيشنهاد شما.
سوالي كه دارم آنست كه آيا امكان دارد اين بخش را به همراه همه پستهاي آن به قسمتي كه شما پيشنهاد داده ايد منتقل نمود، يا آنكه بايد كار را از اول در آنجا شروع كرد؟
omid66
پنج شنبه 20 آبان 1389, 13:11 عصر
با سلام و ضمن قدرداني از پيشنهاد شما.
سوالي كه دارم آنست كه آيا امكان دارد اين بخش را به همراه همه پستهاي آن به قسمتي كه شما پيشنهاد داده ايد منتقل نمود، يا آنكه بايد كار را از اول در آنجا شروع كرد؟
سلام
بهتره این سوال رو از مدیر سایت بپرسید شاید اجازه این کار رو به شما بدند
asemani13
سه شنبه 16 خرداد 1391, 16:43 عصر
سلام
من یه سوال داشتم تو همین ضمینه . اینکه یه ایده دارم ولی بدلیل مشکلات زندگی نمیتونم مثل قدیما وقت بذارم و چون با توجه به تجربیات قبلی که دارم نمیتونم امید زیادی به قبولی پروژه داشته باشم ( واسه سازمان دولتی .... پ ا ر ت ی ندارم ) واسه میخوام چند تازه کار پیدا کنم که شروع به کار کنیم . و تو مسیر اجرایی شدن پروژه کار رو بهشون کم کم یاد بدم و در صورت گرفتن کار روش وقت بزارم و از افراد حرفه ای تر هم در کنار تفراد قبلی استفاده کنم بنظرتون شدنیه ؟ یا راهکار بهتری دارین لطفا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hosseinvb2009
جمعه 19 خرداد 1391, 13:42 عصر
باسلام واحترام
جناب ابراهيمي بطور اتفاقي با طرح شما آشنا شدم ميخواستم اگه امكان دارد در مورد نحوه فروش هم كمي توضيح دهيد مثلا جذب مشتري
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.