ورود

View Full Version : نرم افزار ستاپ ساز MBG Installer 3.0 همراه با دانلود رایگان

majidbestgame
سه شنبه 18 آبان 1389, 23:05 عصر
با سلام خدمت دوستان...
راسیتش خواستم تو بخش معرفی نرم افزار بزارم این تاپیک رو ولی دیدم اونجا هیچ خبری نیست خلاصه اگه این تاپیک هم خیلی مربوط به این تالار نبود ببخشین.
قصد معرفی یک نرم افزار رو دارم که خودم نوشتم...چند ماهی وقتمم هم صرف طراحی این نرم افزار شده
اسم این نرم افزار MBG Installer 3.0 هست. کار این نرم افزار همان طور که از اسمش پیداست ایجاد و یا میشه گفت طراحی setup است.تو طراحی این نرم افزار بارها و بارها شد که یک قسمت هایی رو ازش ویرایش کنم آخر کارم که این شکل در اومد. توضیحات مختصری در مورد نرم افزار بدم جهت آشنایی دوستان با نرم افزار
توضیحات:
سعی شده این نرم افزار رو طوری طراحی کنم که خیلی پیچیده و تو در تو نشه و در جلوی دید کاربر حتی کاربر های معمولی هم خیلی سخت و پیچیده به نظر نرسه. این نرم افزار مثل سایر نرم افزار های ستاپ ساز بخش هایی مربوط به تعیین هویت محصولی که میخواهید به صورت نصبی در بیاد رو دارد از جمله: نام محصول، نام شرکت و یا بخش پشتیبانی مثل وارد کردن آدرس سایت، ایمیل،تلفن....
یا بخشی مربوط به سیستم مور نیاز که هنوز میشه گفت خیلی کامل نیست(فعلا میتونین رزولیشن صفحه نمایش، Color quality و یا میزان Memory یا همون میزان حافظه رم رو تعیین کنید).
بخش های دیگرهم مثل بخش افزودن فایل ها و پوشه ها و یا ایجاد Shortcut (میانبر) ها که سعی کردم روان باشد و خیلی ساده بشه این کارها رو انجام داد.
دیگر بخش ها هم مربوط به قرار دادن لوگو های خود در برنامه و تنظیم کردن فرم های برنامه ستاپ است...در حین طراحی فرم ها میشه دگمه های روی فرم را در هر کجای فروم قرار داد و یا اینکه همه ی برچسب های روی فرم را تغییر داد(میتوان Caption دگمه ها رو هم تغییر داد)
بخش های طراحی فرم ها عبارتند از:
صفحه ی مربوط به خوش آمد گویی و شروع نصب Welcome Screen
صفحه ی مربوط به License Terms که در ین بخش شرایط و قوانین را درج میکنید این بخش به صورت RichEdit است و میتونید فونت را هر سایز و یا هر رنگی بکنید.
بخش مربوط به مسیر نصب (Destination Folder)
بخش مربوط به نصب( Ready to Install)
یک بخش هم مربوط به وارد کردن مشخصات برنامه ی نصب است که میتونید اسم کمپانی، اسم محصول،ورژن برنامه و دیگر مشخصات رو وارد کرد
بخش دیگه مربوط به بخش Build Setup است که در این بخش میتونید فایل ReadMe و یا Run After Install را تعیین کنید، ضمنا در این بخش هم میتونید آیکون برنامه ی نصب را تعیین و یا برای برنامه نصب پسورد بگذارید یعنی در صورتی که پسورد نباشد برنامه نصب نشود و یا اینکه تعیین کنید که برنامه ی نصب تمام صفحه اجرا گردد و یا خیر که در صورتی بخواهید تمام صفحه اجرا شود میتونید Caption تمام صفحه و رنگ پس زمینه را انتخاب کنید.
چندین فرم هم داره که مربوط به تنظیمات برنامه، لیست پروژه های ذخیره شده،استخراج کننده ی آیکون و بخش تبدیل کننده ی Jpg to Bmp است.
ضمنا میتونید پروژه هایتان رو ذخیره و باز کنید و در آخر فایل ستاپی که ساخته میشود تک فایل است و هیچ گونه فایلی همراه اون نیست.
http://majidbestgame.persiangig.com/89_8/1.jpg
http://majidbestgame.persiangig.com/89_8/6.jpg
برای دانلود MBG Installer 3.0 اینجا کلیک کنید (http://majidbestgame.persiangig.com/89_8/Setup%20MBG%20Installer%203.0.rar)
ضمنا اگه خواستید از برنامه استفاده کنید واسه رجیستر شدن برنامه
توی یک تکست باکس که تو فرم مربوط به رجیستر هست تایپ کنید:
pleaseregister (همه ی کارکتر ها به صورت R دیده میشن) بعدش یک دگمه ظاهر میشه که نوشته Test روی تست کلیک کنید تا سریال داخل فیلد مربوز به سریال ظاهر بشه بعد روی Register کلیک کنید.
پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید. در صورت دانلود نظراتتون رو در مورد بهتر درست کردن و کامل تر کردن برنامه بدین خوشحال میشم از نظرات سازندتون استفاده کنم.

majidbestgame
جمعه 21 آبان 1389, 01:59 صبح
دوستان کجایین شما....! منتظر استقبال گرم تری بودیم ولی....:ناراحت:
حجم برنامه که کمه دانلود کنید نظری در مورد برنامه بدین که شاید ما هم یک کم دل گرم بشیم
این برنامه هم به زبان دلفی نوشته شده است....واسه دلفی کاران شاید یک ایده شد و اگرم سوال داشتن در مورد کارکرد برنامه و یا قسمت های برنامه بپرسن شاید تونستیم کمکی بکنیم:لبخند:

BORHAN TEC
جمعه 21 آبان 1389, 22:36 عصر
یک سوال فنی.
آیا در این نرم افزار از RemObjects Pascal Script استفاده کرده اید؟؟؟
کاش این تاپیک رو در بخش برنامه های ساخته شده با دلفی ایجاد می کردید.

majidbestgame
شنبه 22 آبان 1389, 19:11 عصر
یک سوال فنی.
آیا در این نرم افزار از RemObjects Pascal Script استفاده کرده اید؟؟؟
سلام...
نه من فرم های و همه ی قسمت ها رو که 3 پروژه میشد را به طور دستی طراحی کردم هیچ اسکریپت نویسی صورت نمیگیره
یکی از پروژه ها برنامه ی Uninstall بود
یکی برنامه ی Setup
و دیگری برنامه ی MBG Installer 3.0
که برنامه ی uninstaller را ریسورس کردم به همراه فایل های مربوط به پروژه ی setup سپس همه آن ها رو داخل یک ریسورس کلی قرار دادم و اون ریسورس را با Mbg Installer 3.0 کامپایل کردم
با محض اینکه کاربر روی ساخت ستاپ کلیک میکند برنامه سریعا همه ی ریسورس ها رو به فایل تبدیل میکنه سپس اونو با فایل های کاربر رو ریسورس مسکنه و همه ی اون ریسورس ها همراه با برنامه ی uninstall زا با پروژه ی Setup کامپایل میکند
وقتی هم که برنامه ی نصب کامل شد ( یعنی برنامه ی نصب عمل نصب کردن رو انجام داد) اون موقع اون ریسورس مربوط به Uninstall به فایل مربوطه تبدیل میشه(استخراج میشه) و بعدا هم اطلاعات مربوط به فایل های نصب شده و اسم محصول نصب شده به برنامه ی Uninstall تزریق میشه و سریعا خودشو در بخش نرم افزار های نصب شده
در رجیستری ثبت میکنه....داره زیاد طولانی میشه اگه لازم بود تا بیشتر در مورد نحو ه ی عملکردش توضیح بدم همراه با سورس و توضیح

BORHAN TEC
شنبه 22 آبان 1389, 20:21 عصر
داره زیاد طولانی میشه اگه لازم بود تا بیشتر در مورد نحو ه ی عملکردش توضیح بدم همراه با سورس و توضیح
نیکی و پرسش؟!!! :متفکر:

majidbestgame
شنبه 22 آبان 1389, 23:47 عصر
نیکی و پرسش؟!!!
آقا میتونم شروع کنم به توضیح دادن قسمت های مختلفش ولی نمیدونم دقیقا از کجا شروع کنم....
شما بگین از کجاش بگم اگه دانلود کردی نرم افزارو(اگرم دانلود نکرد پیشنهاد میکنم دانلود کن تمام بخش های نرم افزارو ببین بعد بگین از کجاش بگم)

BORHAN TEC
شنبه 22 آبان 1389, 23:59 عصر
QC- یک باگ (فکر می کنم که این نرم افزار رو با نسخه قدیمی تر از دلفی 2009 کامپایل کرده اید)
همانطور که در تصویر زمینه می بینید متن روی دکمه ها به درستی نشان داده نمی شود.

آقا میتونم شروع کنم به توضیح دادن قسمت های مختلفش ولی نمیدونم دقیقا از کجا شروع کنم....
شما بگین از کجاش بگم اگه دانلود کردی نرم افزارو(اگرم دانلود نکرد پیشنهاد میکنم دانلود کن تمام بخش های نرم افزارو ببین بعد بگین از کجاش بگم)
زیاد نگران نباشید. اونقدر ازتون سوال می پرسم که خسته بشید. :چشمک:

QC- یک باگ دیگر: بهتر بود که تمام کامپوننت های هر بخش از نرم افزار را درون یک ScrollBox قرار میدادید که در رزولوشنهای مختلف هم بتوان به تمام گزینه ها دسترسی داشت و اسکرول کرد.(در این زمینه هم عکسی را به عنوان ضمیمه ارسال کرده ام)

majidbestgame
یک شنبه 23 آبان 1389, 00:40 صبح
بله حرف شما درسته...در باگ اول که فرمودید من این پروژه رو با دلفی 7 کامپایل کردم که البته و صد البته اگه تو کنترل پنل تون بخش Regional Language در تب Regional Option , Standard And Formats را به فارسی و بخش location را به ایران و در تب Advenced , Language for non-Unicode Programs را به فارسی تنظیم کنید این مشگل حل میشه....
باگ دومم شما راست میگین من چون راسیتش رزولیشن سیستمم رو 1280*1024 تنظیم هست اصلا حواسم نبوده:لبخندساده:

vb2005
یک شنبه 23 آبان 1389, 06:43 صبح
لطفاً سالم بودن لینک دانلود رو بررسی کنید....

BORHAN TEC
یک شنبه 23 آبان 1389, 07:47 صبح
لطفاً سالم بودن لینک دانلود رو بررسی کنید....
لینک کاملاً سالمه و مشکلی هم نداره. احتمالاً شمابرای دانلود از نرم افزارهای دانلود مثل Internet Download Manager و... استفاده می کنید که به درستی نمی توانند لینک دانلود را تشخیص دهند. پیشنهاد من این است که از مرورگر Opera استفاده کنید که هم دانلودر بسیار سریعی دارد و هم در تشخیص لینک دانلود مشکلی ندارد. (پیشنهاد می کنم که از نسخه 10 استفاده کنید.)

majidbestgame
چهارشنبه 26 آبان 1389, 01:50 صبح
سلام....
آقا چند روزی بود نشد که خدمت برسیم به اون شکل....
لینک هم همان طور که دوستم آقای عشایری گفتن هیچ مشگلی نداره...ممکنه اگه دانلود منیجر دارید مشگل از اون باشه با اینترنت اکسپلورر و اوپرا که راحت دانلود میشه...
اگه سولی بود هستم در خدمتتون