ورود

View Full Version : تکرار رکورد در کوئری

rasool1363
سه شنبه 18 آبان 1389, 23:16 عصر
با سلام خمدت دوستان :

من می خواستم بعضی از رکوردهای یک جدول رو (در کوئری )1 یا 2 یا 3 بار تکرار کنم . برای چاپ در گزارش
تعداد تکرار رو هم در یک فیلد ذخیره کردم نظرتون چیه؟ راه حل پیشنهاد بدید...!

vcldeveloper
چهارشنبه 19 آبان 1389, 17:07 عصر
خب، چه نیاز به تکرار رکورد در کوئری هست؟ رکورد رو در طراحی گزارش تان تکرار کنید.

rasool1363
پنج شنبه 20 آبان 1389, 08:44 صبح
خب، چه نیاز به تکرار رکورد در کوئری هست؟ رکورد رو در طراحی گزارش تان تکرار کنید.

درسته خوب بنظرم اومد که تکرارش در کوئری راحتتر باشه که باقی کارو(master Data - fast report) انجام بده.

لطفاً اگه ممکنه نحوه تکرار رکورد رو در fast report توضیح بدید..!

vcldeveloper
پنج شنبه 20 آبان 1389, 23:17 عصر
لطفاً اگه ممکنه نحوه تکرار رکورد رو در fast report توضیح بدید..!
کار چندانی لازم نیست انجام بدید، طول باند master data تون رو بیشتر کنید، و به جای یک ردیف فیلد از بانک اطلاعاتی، دو ردیف فیلد طراحی کنید. یعنی اگر یک Memo1 دارید که به فیلد FirstName وصل هست، یک Memo2 زیر همان Memo1 در داخل Master data band تون اضافه کنید، اون رو هم به فیلد FirstName وصل کنید.

rasool1363
شنبه 22 آبان 1389, 22:21 عصر
کار چندانی لازم نیست انجام بدید، طول باند master data تون رو بیشتر کنید، و به جای یک ردیف فیلد از بانک اطلاعاتی، دو ردیف فیلد طراحی کنید. یعنی اگر یک Memo1 دارید که به فیلد FirstName وصل هست، یک Memo2 زیر همان Memo1 در داخل Master data band تون اضافه کنید، اون رو هم به فیلد FirstName وصل کنید.

درسته اما اینطوری که تمام رکوردها تکرار میشن من میخام تکرار رکورد ها شرطی باشه یعنی بعضی رکورد ها یکبار ؛بعضی دوبار و ... تکرارشن

vcldeveloper
یک شنبه 23 آبان 1389, 23:27 عصر
درسته اما اینطوری که تمام رکوردها تکرار میشن من میخام تکرار رکورد ها شرطی باشه یعنی بعضی رکورد ها یکبار ؛بعضی دوبار و ... تکرارشن
با استفاده از رویداد OnBeforePrint مربوط به باند دیتای مورد نظرتون، و با استفاده از قابلیت اسکریپت نویسی فست ریپورت، می تونید به دلخواه خودتون در زمان چاپ هر رکورد داده ها را به دلخواه خودتون نمایش بدید یا مخفی کنید.