ورود

View Full Version : نمایشگاه الکامپ هر سال بدتر از سال قبل !

mohammadi4net
چهارشنبه 19 آبان 1389, 21:49 عصر
نمی دونم از کجا شروع کنم کیفیت نمایشگاه الکامپ هرسال داره بدتر میشه ، از چند سال قبل که از بین المللی بودنش فقط اسمش مونده که بهتره اونم حذف کنن و اسمش رو بذارن نمایشگاه داخلی الکامپ 89 ، از بعد داخلی هم خیلی از شرکت های معتبر داخلی اونو رسما تحریم کردن و اعتبار نمایشگاه رو زیر سوال بردن و در عوض تا دلتون بخواد سی دی فروشی تو تخصصی ترین نمایشگاه IT کشور مد شده . از تبلیغات ضعیف رسانه ای نمایشگاه تا زمانبندی غلط که هنوز هم نفهمیدم که چرا جمعه رو در نظر نگرفتن تا بهای 1000 تومانی ورودی نمایشگاه و ... اصلا بهتر دوستان هم نظرشون رو بدن شاید من خیلی دارم تند میرم!

خواهشمند است وارد مسایل سیاسی نشید ، یک از دلایل افت نمایشگاه تحریم کشوره که به اون کاری نداریم به دیگر زوایای موضوع بپردازید. از اینکه وارد مسایل سیاسی نمیشین پیشاپیش تشکر می کنم.

vcldeveloper
چهارشنبه 19 آبان 1389, 22:22 عصر
با توجه به زمان کوتاهش، و تبلیغات بسیار کمش، میشه حدس زد که چیز خاصی برای ارائه نداره. تنها لطف نمایشگاه الکامپ در این چند سال اخیر، دیدن برخی از دوستان قدیم و جدید در قالب گردهمایی سایت برنامه نویس هست. بعضی از سال ها (مثل پارسال) تنها کاری که من در نمایشگاه کردم، ملاقات با دوستان بود، و بازدید خاصی از نمایشگان نداشتم.

silverfox
چهارشنبه 19 آبان 1389, 23:02 عصر
تازه لطف دیگش هم نرسیدن به کلاسامونه تاکسی های نامرد همه میرن نمایشگاه هیچکی مارو دانشگاه نمی بره!

Alireza_Salehi
پنج شنبه 20 آبان 1389, 14:10 عصر
دلیل افت کیفیت نمایشگاه اینه که چیزی برای عرضه وجود نداره، چند ساله هیچ تغییر خاصی در محصولات شرکت ها دیده نمیشه، اونهایی هم که محصولات درست و حسابی دارند اصلا به بازارهای عمومی توجهی ندارند، محصولات چند یا چند 10 و 100 میلیونی برای مردم و شرکتهای متوسط و کوچکی که به نمایشگاه می آیند قابل خرید نیست.
شرکت های نرم افزاری یه مدتی در خواب هستند و جهشی نمی کنند که متاثر از وضعیت خراب آی تی در کل کشور است، ب هطبع این وضعیت توجیهی برای حضور در نمایشگاه هم وجود ندارد.
وقتی با رابطه محصول فروش میره دیگه چه نیازی به نمایشگاه هست؟

نمایشگاه امسال شامل غرفه یک سری بانک، فروش سی دی، چندین غرفه فروش بسته های نرم افزاری ، چندین غرفه فروش آنتی ویروس ، فروش ADSL ، فروش Wimax ، تعداد بسیار زیادی غرفه تکراری برای معرفی دولت الکترونیک، یک تعدادی اغذیه سرد و گرم، تعدادی بادکنک در هوا، ثبت نام و آمار گیری اجباری در بدو ورود.... هوای خوش پاییزی و البته آلوده ، و صد البته ایرانسل در مکان های مختلف نمایشگاه.

یکی به ما بگه الکامپ کجای نمایشگاه بود؟

mohammadi4net
پنج شنبه 20 آبان 1389, 14:14 عصر
دلیل افت کیفیت نمایشگاه اینه که چیزی برای عرضه وجود نداره، چند ساله هیچ تغییر خاصی در محصولات شرکت ها دیده نمیشه، اونهایی هم که محصولات درست و حسابی دارند اصلا به بازارهای عمومی توجهی ندارند، محصولات چند یا چند 10 و 100 میلیونی برای مردم و شرکتهای متوسط و کوچکی که به نمایشگاه می آیند قابل خرید نیست.
شرکت های نرم افزاری یه مدتی در خواب هستند و جهشی نمی کنند که متاثر از وضعیت خراب آی تی در کل کشور است، ب هطبع این وضعیت توجیهی برای حضور در نمایشگاه هم وجود ندارد.
وقتی با رابطه محصول فروش میره دیگه چه نیازی به نمایشگاه هست؟

خیلی جالب بود به نکات ظریف و هوشمندانه ی اشاره کردید. دیگر دوستان نمی خوان تو بحث شرکت کنن؟

khz-web1
پنج شنبه 20 آبان 1389, 14:38 عصر
من پارسال که اومدم... بیشتر حلت تجاری داشت تا علمی... بنده معتقد هستم که باید در نمایشگاه فقط و فقط دستاورد علمی ارائه بشه نه سی دی خام یا ADSL و یا WIMAX ... چرا که نمایشگاه هستش نه بازار...

returnx
پنج شنبه 20 آبان 1389, 15:06 عصر
چرا که نمایشگاه هستش نه بازار...
مشکل ما اینجاست چون نتونستیم یک بازار خوب برای خودمان درست کنیم ، شرکت های ما مجبورند به جای اینکه به فکر معرفی دستاورد های خودشون باشند به فکر فروش دستاورد های خودشونند...
ما که نیومدیم ولی ظاهرا دستاورد های جالبی هم برای معرفی نداشتند...:ناراحت:
ما برای پیشرفت باید ، یک سرو سامانی به بخش IT کشور بدیم بعد به فکر اینجور نمایشگا ها باشیم...
در ضمن همونطور که می دونید الکامپ مخفف الکترونیک و کامپیوتر هست که از ادغام این دو رشته رشته جالب روباتیک به وجود میاد اما ما هنوز فقط در چند دانشگاهمون این رشته رو برای تدریس داریم و این وضع فاجعه بار است.

HamedNet_ir
پنج شنبه 20 آبان 1389, 17:32 عصر
باز تهران که خوبه!
نمایشگاه شیراز که از سه سالن فقط دو سالن آن فعال بود و آن دو سالن هم که فقط ADSL , فروش سی دی و فلش و البته فروش محصولات اپل بود!

khz-web1
پنج شنبه 20 آبان 1389, 18:16 عصر
مشکل ما اینجاست چون نتونستیم یک بازار خوب برای خودمان درست کنیم ، شرکت های ما مجبورند به جای اینکه به فکر معرفی دستاورد های خودشون باشند به فکر فروش دستاورد های خودشونند...

بازار خوب باید چطوری باشه ...؟
بنظر من تو ایران از همون ابتدا که کامپیوتر وارد شد در خانواده جایگاه خاصی نداشت(چون شناخت کافی نداشتن) بعد از اون هم که به یک وسلیه بازی تبدیل شد(البته در اکثر مواقع)... و من فکر می کنم که ما از ریشه مشکل داریم ... این نیست که دلیل فقط الکامپ باشه شما تشریف ببرید نمایشگاه های دیگه هم ببینید واقعا آبرو ریزی هستش...
3 دانشجو از سال اول تحصلیشون شروع به مطالعه می کنند و تا 6 سال راجب ASP.NET تحقیق می کنند آخرش وضع مالیش به اندازه یک بنا نمیشه(هدف اهانت به مشاغل نیست) خوب این یعنی چی؟ یعنی اینکه در کشور ما بهش اهمیت داده نمیشه... یا یک پیمانکار (که در بعضی مواقع دیپلم هم نسیتند) پولدار ترین شخص تو یک شهر شناخته میشه...!!!! آخه چرا کامپیوتر بی اهمییته؟
آین در حالیه که در آمریکا پر درامدترین شغل برنامه نویسیه!!!!
منتظر نظرات شما هستم

Babak.Hassanpour
پنج شنبه 20 آبان 1389, 20:10 عصر
یه غرفه 20 متری
یه صندلی
یه غرفه دار
یه میز
یک (دقت کنید یک عدد (نه بیشتر) سی دی زبان) بدون کاتالوگ )
اومده بود چی رو نشون بده ؟ خداییش من نمی دونم

returnx
پنج شنبه 20 آبان 1389, 20:16 عصر
آخه چرا کامپیوتر بی اهمییته؟

چون قانون کپی رایت رعایت نمیشه!!!
در ضمن ما هنوز نتونستیم معنای IT رو درک کنیم ...
تو ایران هر کس اسم IT رو میشنوه یاد کامپیوتر می افته ، درسته که IT الان حول کامپیوتر میچرخه اما ماهیت اصلی این رشته این که روی چیزی که باعث پیشرفت بشر میشه باید تحقیق کرد!! اگر ما می خواهیم در IT پیشرفت کنیم باید اول IT رو درست درک کنیم که...

silverfox
پنج شنبه 20 آبان 1389, 20:30 عصر
ما خیلی زیرساخت هارو نداریم خیلی از کارایی که با کامپیوتر می کنن تو اروپا و آمریکا رو ما امکانش رو نداریم هم از نظر سرعت هم از نظر مثلا پرداخت خرید کالا ازینجور چیزا خوب معلومه به وسیله بازی تبدیل می شه ولی کم کم داریم به اون سمت میریم برنامه های درسی/آموزشی روی کامپیوتر-دولت الکترونیک-پرداخت آنلاین و خرید و فروش نصفه و نیمه آنلاین...به همون نسبت هم استفاده از کامپیوتر در همین زمینه ها افزایش پیدا می کنه...فکر می کنم اگر جایگاه خاصی نداشته به خاطر این بوده که امکان و نیازش نبوده تا اینکه شناخت نداشته باشن...

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 20 آبان 1389, 23:32 عصر
سلام

خیلی از کارایی که با کامپیوتر می کنن تو اروپا و آمریکا رو ما امکانش رو نداریم

ببخشید مگه اونا چیکار میکنند که ما نمیتونیم انجام بدیم؟؟
الزاما اینطوری نیست که هر نرم افزاری رو اونا خریداری میکنند. اگر اینطوری هست یعنی تمام دنیا ، برنامه های مختلف رو برای ایران ک.ر.ک میکنند.؟؟!! اگر اینطوریه که واقعا جای تشکر داره.
ما خودمون نمیخواهیم کاری انجام بدیم.وگرنه نه امریکا جلوی مارو گرفته نه کشورهای دیگه. هر ابزاری، IDE ، و... که تولید می شوند سریعا در دسترس ما هم قرار میگیره. پس اینجا بحث کمبود امکاناتی مطرح نیست.
شاید در بعضی موارد اندکی کم باشه ولی حداقل در حوزه نرم افزار چیزی کم نداریم.
مهمترین ایراد برمیگرده به دانشگاههای ما. اساتید مطالب خیلی تکراری رو از دانشجو میخوان و درسهایی که در دانشگاه تدریس میشه در بازار کار هیچ فایده ای نداره. کسی که پاسکال میخونه باید بیاد دوباره با دلفی مطالب شی گرایی هم مطالعه کنه با محیط ویژوال آشنا بشه و...
به همین دلیل وقتی دانشجو فارغ التحصیل میشه چیزی که به فکرش میرسه یا واردات و فروش قطعات کامپیوتر هست یا نوشتن یک برنامه حسابداری ..
چندتا شرکت اومدن یک برنامه نو، یک ایده جدید وارد بازار کنند. ولی شرکتهای قدرتمندی مثل مایکروسافت، اوراکل و... با هر بسته نرم افزاری که میدن بیرون کلی ایده نو و جدید ارائه میدن.
آیا خدا تمام قدرت خلق ایده رو درون این شرکتها قرار داده است؟؟
بهتره مقداری واقع بین تر باشیم.
من امروز فقط با دوستان ملاقات کردم و یک سری هم به غرفه خودمون زدم.
مابقی غرفه ها فقط جای نمایش انواع و اقسام لباس ها، رنگها و طرحهای مختلف و.... بود.
نتیجه اینکه ما باید از خودمون شروع کنیم. سعی کنیم تغییری هر چند اندک در حیطه توان خودمون انجام بدیم تا در آینده شاهد تغییرات گسترده ای در سطح کشور باشیم.

silverfox
جمعه 21 آبان 1389, 00:13 صبح
منظورم از کارایی که امکانش رو نداریم بیشتر بخش پرداخت آنلاین و سرویس های پولی آنلاین بود که خوب کم هم نیستن...(به اون وسعت و شکلی که هست نه اینکه یه adsl رو با کارت بانکی شارژ کنیم)
وقتی 2باز قبضت رو بخوای آنلاین پرداخت بکنی 1بار سیستم بانکت ارور میده 1بار سایت شرکت برق مخابرات یا هرجا بعدم میشنوی از حساب طرف کم شده پرداخت نشده...2بار از حسابش کم شده و ازین مشکلات خوب معلومه دفعه بعد دیگه سمتش نمی ری حالا فرض کن یه نفر که زیادم با کامپیوتر آشنایی نداره بخواد اینکار رو بکنه...
با حرفتون در مورد دانشگاه ها کاملا موافقم...
خوب امکانات مایکروسافتی رو با کجا مقایسه می کنید و به قدرت خلق ایده می رسید...پیاده سازیش هم خیلی مهمه...منی که یه ایده دارم اگه 4 نفر دورم نباشن که بتونیم کار کنیم و ایده رو پیاده سازی کنیم اگه کسی از نظر مالی حمایتمون نکنه بعد تبلیغات و معرفی به بازار خیلی چیزا مطرح میشه...
از نظر من که امروز یه چرخی زدم نرم افزاری ها(اونایی که دیدم رو میگما نه کلا)هیج جیزی واسه ارائه نداشتن یعنی همشون نمونه خارجی بهترشون و بعضا با همون قیمت وجود داشت 100تا شرکت cms ساختن نگاه که می کنی هیچ چیز متمایز و نویی در اون حد ندارن بعدم می گن مشتری اینا سازمان های دولتی اونم با پارتی و اینا هست فاصله خیلی بیشتر از اون حدی هست که بخوایم با 1 یا 2 دلیل و 2 نفر رو مقصر دونستن به جواب این سوال برسیم
پ.ن:یه چیزی که خیلی واسم جالب بود این بود که گوگل از دولت آمریکا شکایت کرده بود که شرایط رو برای سرویس های مایکروسافتی بهتر از گوگلی می کنه یا ازونا استفاده می کنه یه همچین چیزایی بعد گوگل شکایت کرده بود کجا یه شرکت کامپیوتری اصلا اینجا این حق رو به خودش می ده که به همچین چیزی فکر بکنه...
البته ما هم کم کم به اون سمت میریم ولی خوب با چند ده سال تاخیر...

Asad.Safari
جمعه 21 آبان 1389, 00:27 صبح
نمایشگاه های ما دقیقا مثل نمایشگاه Cebit هانوفر برگزار می شود ... فقط یکم فرق دارند
http://www.cebit.de/vodcast_100seconds

موفق باشید

mohammadi4net
جمعه 21 آبان 1389, 09:12 صبح
فکر کنم بزرگترین کمبود ما سرعت اینترنته ولی اگه از فردا سرعت اینترنت مردم 10 برابر بشه IT ما دوبرابر رشد می کنه؟ بخدا نه چون همه مردم میشن دانلودر فیلم و بازی و .... همونطوری که وقتی کامپیوتر عمومی شد تبدیل شد به آتاری و vcd ...
ایراد رو باید تو خودمون بگردیم ، من دانشگاهی می شناسم که از 30 دانشجوش 25 تاش نمیتونن یه ماشین حساب ساده رو با vb6 بنویسن چه برسه ساختمان داده و سی پلاس پلاس بعد این به عنوان یه کسی که سواد IT داره تو جامعه بهش نگاه می کنن! خوب نتیجه کاملا مشخصه.
من از خیلی وقت پیش حساب اینترنتی دارم ، به مرور باعث شدم تمام اطرافیانم از حساب اینترنتی استفاده کنن و تا حدودی با خرید اینترنتی آشنا بشن ویا طرز استفاده gps و نوکیا مپ رو به اطرافیانم یاد دادم و ... پس اینجا تونستم یک فرهنگ سازی هر چند کوچیک انجام بدم و به اطرافیانم ثابت کنم که it یه علم تفریحی و سرگرمی نیست ، یه خدمتگذار باهوش و پرکاربرده به مرور این اشخاص خودشونو آماده هزینه کردن در حوزه IT می کنن و اگه فردا روزی بهشون بگم فلان نرم افزار با فلان قیمت میتونه فلان نیازتو برطرف کنه با کمال میل حاضرن هزینشو بپردازن همونطوری که برای غذا و پوشاکش هزینه می کنه.

من صحبت هامو اینجوری نتیجه گیری می کنم:
وقتی منی که در رشته های it درس خوندم سوادم ناقصه چه انتظاری از مردم عادی داشته باشیم؟
ضعف علمی استادان دانشگاه + سیستم آموزشی غلط = عدم پیشرفت IT =اینترنت و سی دی فروشی به جای نمایشگاه علمی

Netsky
جمعه 21 آبان 1389, 13:45 عصر
چون همه مردم میشن دانلودر فیلم و بازی و .... همونطوری که وقتی کامپیوتر عمومی شد تبدیل شد به آتاری و vcd ...
با صحبتهای جناب محمدی کاملا موافقم . البته نباید تر و خشک رو پای هم سوزوند . مثلا یکی مثل ماها که برنامه نویسه و باید از ابزارهای به روز برنامه نویسی استفاده کنه مسلما نباید با یه دانلودر مقایسه باشه . چون اون یارو واسه تفریح میشینه و دانلود میکنه و امثال ما به خاطر نیازشون .
پس باید سرعت رو بالا ببرن و حالا هر کسی واسه نیاز خودش استفاده کنه . چرا همیشه باید وقتی به صفحه دانلود ویژوال استدیو میریم فقط لینک دانلود رو نگاه کنیم و حسرت بخوریم . که چرا سرعت دانلود مناسبی نداریم و نمیتونیم دانلود کنیم ؟!! :ناراحت:

returnx
جمعه 21 آبان 1389, 14:36 عصر
پیشرفت ما چه ربطی به سر عت اینترنت داره؟!
اول مشکل از خودمونه بعد هم از سیستم دانشگاهیمون ...
ما یه استاد داریم تو درس برنامه نویسی مبتنی بر وب به جای اینکه اون به ما یه چیز یا بده ما باید بهش یاد بدیم والا حتی مقدمات طراحی وب رو هم به ما نگفته ... (من واقعا نمیدونم اینا رو چه جوری استخدام میکنند؟!)
وقتی دانشگاه های ما وضعش اینه خوب قطعا خروجی این دانشگاه ها هم کسانی میشند که یک CD با Nero رایت می کنند ، فکر میکنند هسته سیستم عامل نوشتن...
تا دانشگاهای ما درست نشه وضع همین خواهد بود...

Netsky
جمعه 21 آبان 1389, 15:57 عصر
پیشرفت ما چه ربطی به سر عت اینترنت داره؟!
عزیز جان ربط داره .
یه نفر که داخل یه شهر کوچیکه و به اینترنت پرسرعت دسترسی نداره باید واسه دانلود یه IDE مثل VS 2010 چبکار کنه ؟؟؟ فرض رو بر این میگیریم که امکانش رو نداشته باشه که زیاد بره شهرهای بزرگ مجاورش .
اگه هم یه سی دی فروشی داخل شهرشون باشه فقط آهنگای ساسی مانکن و حسین مخته و علی پیشتاز داره . :لبخند:
گرچه داخل همین شهرهای بزرگ میهن عزیزمون وضعیت اینترنت خرابه ولی اگه آشنایی توی ISP ها داشته باشی میتونه از 128 نجاتت بده .
من که دیگه از این 128 خسته شدم . به یکی از آشناهای تو ایرانسل گفتم ببینم میتونه واسم 2 مگابیت بگیره یا نه .

khz-web1
جمعه 21 آبان 1389, 16:15 عصر
با توجه به صحبت های دوستان میشه جمع بندی زیر و انجام داد
1- مشکل اساسی ما دانشگاه هستش که به قول دوستمون ما باید به استادمون یاد بدیم (که این اتفاق بارها برای من پیش اومده)
2-ایا با 84 واحد پاس کردن یک فرد میشه کاردان؟ یا 160 واحد پاس کردن یه فرد میشه کارشناس؟دیگه تمام؟ من نمیگم همش باید دانشگاه برنامه ریزی کنه ولی تعداد واحد هائی هم که ارائه میشه خیلی کم هستند و باید بیشتر شوند
3-من برای چه ساختمان داده ها می خوانم؟ من برای چه طراحی الگوریتم می خوانم؟ من برای چه معماری کامپیوتر می خوانم؟ که چی بشه .... اینها سوالاتی هستش که در ذهن هر دانشجو خطور می کند و متاسفانه جواب درستی هم نمی گیرد... اگر من بدانم برای چه این واحد ها را پاس می کنم 100% با انگیزه بیشتری دونبال رشته میرم...
4- تخصصی نبودن رشته کامپیوتر .. یعنی با نرم افزار و سخت افزار تموم میشه!!!!!! همین!!!!
5-عدم وجود انگیزه گروهی کار کردن
6- روحیه تحقیق و جستجو ... درنهایت رقابت(البته بجز چند دانشگاه معروف ایران)

returnx
جمعه 21 آبان 1389, 16:45 عصر
3-من برای چه ساختمان داده ها می خوانم؟ من برای چه طراحی الگوریتم می خوانم؟ من برای چه معماری کامپیوتر می خوانم؟ که چی بشه .... اینها سوالاتی هستش که در ذهن هر دانشجو خطور می کند و متاسفانه جواب درستی هم نمی گیرد... اگر من بدانم برای چه این واحد ها را پاس می کنم 100% با انگیزه بیشتری دونبال رشته میرم...

دقیقا درسته ...
مثلا سیستم عامل :
میری سر کلاس روز اول استاد میگه کتاب سیستم های عامل (نویسنده:سیلبرشاتس و...) رو بخرین دانشجو میره کتاب رو میخره (یه کتاب 500 صفحه ای) بعد جلسه بعد از استاد میپرسه اگه ما این بخونیم اگه هسته سیستم عامل ننویسیم دیگه فلاپی Bootable که میتونیم درست کنیم ، استاد میگه نه میتونی تو کنکور کارشناسی قبول شی !!!!:متعجب:
هدف رو میبینین ، هدف از این والا تر ؟!!!!!
مشکل ما این که هنوز هدفامون از تحصیل مشخص نیست...

یه نفر که داخل یه شهر کوچیکه و به اینترنت پرسرعت دسترسی نداره باید واسه دانلود یه IDE مثل VS 2010 چبکار کنه ؟؟؟
فرضکنید VS2010 رو دانلود کرد ، باهاش چی کار میکنه؟!!
همون کار هایی که با ورژن قبلی انجام میداد بدون هیچ پبشرفتی...
به نظر من ما تو ایران به خاطر نبود قانون کپی رایت مرض ورژن گرفتیم ... فقط میخوایم ورژن جدید یک نرم افزار رو سیستممون نصب باشه بدون اینکه بهش احتیاجی باشه...

Dr.Bronx
جمعه 21 آبان 1389, 16:57 عصر
چون همه مردم میشن دانلودر فیلم و بازی و .... همونطوری که وقتی کامپیوتر عمومی شد تبدیل شد به آتاری و vcd ...

میدونید این حرفتون مثل چیه ؟

بچه من هر روز باید یک مسیر طولانی رو بره مثلا سر کار .

به من میگه بابا برام یک موتور یا دوچرخه بخر تا من راحت تر برم و بیام .

مامان بچه میگه نه اصلا . خودتو به کشتن میدی . با موتور میری زیر ماشین .

بابای بچه برو براش ماشین بخر . خوب بابای بچه ها انقدر امکانات نداره و پول نداره که برای اون بچه بره ماشین بخره .
میگه نه بیا اول براش یک موتور بخریم یاد بگیره یکم . بفهمه موتور خطرناکه ، سخته . بعد که ماشین خرید قدرش رو بدونه .

داستان مثل اینترنت ما می مونه . الان به اون بچه اومدن دوچرخه دادن گفتن با همین یاد بگیر راه بری هر وقت یادگرفتی اون وقت برات ماشین می خرم .

حالا هر وقت هم که اکثریت مردم به این شعور و فرهنگ رسیدن که اینترنت فقط واسه فیلم و موزیک دانلود کردن نیست اون موقع باید واقعا به فکر افتاد که خوب پس یک اینترنت خوب براشون فراهم (کنند) .

به نظر من مردم کم کم دارن به اون سطح از فرهنگ و آگاهی میرسند که از اینترنت استفاده های بهتری هم میشه کرد .

در مورد صحبت های khz-web1 باید عرض کنم که توی هر ملتی برای اینکه یک تحول بزرگی انجام بشه . یعنی اون جامعه از یک جامعه قدیمی به یک جامعه جدید آپگرید بشه حداقل 3 نسل باید عوض بشه . یعنی زمان بچه های من ( زمانی که به سن ما برسند ) اون موقع تحول واقعی صورت گرفته .

با خودتون حساب کنید . پدر من نوعی فقط با کامپیوتر کار تایپ انجام میده و بس . نه به اینترنت کار داره نه بازی میکنه ! نه فیلم نگاه میکنه . فقط داره کار تایپی انجام میده . حالا من چه کار می کنم . فیلم نگاه می کنم ، بازی می کنم ، برنامه نویسی می کنم ، موزیک گوش میدم و ... ، حالا پسر من توی 15 سال آینده که تازه کار با کامپیوتر رو شروع می کنه چه کار می کنه ؟ فیلم نگاه نمیکنه ، موزیک گوش نمیده ، بازی نمی کنه ، اما کارهای خیلی خیلی مهمتری انجام میده .
از کجا میدونید شاید پسر یا دختر شما همون کسی باشه که ایران رو با چیزی که میسازه متحول می کنه . والا من که از آینده خبر ندارم اگر شما دارید که دیگه ... .

عدم وجود انگیزه گروهی کار کردن
این هم همون مسئله ای هست که به مرور و با تعویض نسل ها درست میشه .

وقتی دانشگاه های ما وضعش اینه خوب قطعا خروجی این دانشگاه ها هم کسانی میشند که یک CD با Nero رایت می کنند ، فکر میکنند هسته سیستم عامل نوشتن...

پس من نمی دونم این همه نخبه و استاد از کجا میان . فکر کنم اینا یهو ظاهر میشن . ( ترمیناتور !! )

موفق باشید ./

khz-web1
جمعه 21 آبان 1389, 21:34 عصر
ببین دوست عزیزHosna.Soft این که بگیم به مرور زمان فرهنگ سازی بشه اصلا قبول ندارم، چرا که وظیفه ماست (منظور کسانی که میدونن) این مهم رو با سرعت زیاد معرفی کنیم

حالا هر وقت هم که اکثریت مردم به این شعور و فرهنگ رسیدن که اینترنت فقط واسه فیلم و موزیک دانلود کردن نیست اون موقع باید واقعا به فکر افتاد که خوب پس یک اینترنت خوب براشون فراهم (کنند) .

شما بپرسید از مردم اینترنت برای چه کاریه(نپرسید که شما چیکار می کنید با اینترنت)کلی بپرسید؟
مطمئن باش همه می گن برای تحقیق و جستجو سپس می گن فیلم و بازی و...پس میدونن اینترنت برای چه کاریه منتها چون انگیزه ندارن نمیرن سراغ تحقیق و جستجو ... این همون مسئله ای است که من در قبل هم بهش اشاره کردم ... انگیزه

عدم وجود انگیزه گروهی کار کردن __________________________
عدم وجود انگیزه گروهی کار کردن این هم همون مسئله ای هست که به مرور و با تعویض نسل ها درست میشه .

نه خیر با مرور زمان درست که نمیشه هیچ ... بدتر هم میشه و به تباهی تمام میرسیم....
چرا که این وظیفه پدر و مادر و اساتید هستش و در آخر خود دانشجو ...باید انگیزه بوجود بیاد

پس من نمی دونم این همه نخبه و استاد از کجا میان . فکر کنم اینا یهو ظاهر میشن . ( ترمیناتور !! )

استاد! نخبه ! در شته های دیگر نه کامپیوتر...
من تا بحال نشنیدم گروهی سیستم عامل نوشته باشه... یه لینوکس شریف بود که..... بهتره ازش چیزی نگیم...

Pouri_sb
یک شنبه 23 آبان 1389, 23:51 عصر
پس باید سرعت رو بالا ببرن و حالا هر کسی واسه نیاز خودش استفاده کنه . چرا همیشه باید وقتی به صفحه دانلود ویژوال استدیو میریم فقط لینک دانلود رو نگاه کنیم و حسرت بخوریم . که چرا سرعت دانلود مناسبی نداریم و نمیتونیم دانلود کنیم ؟!! :ناراحت:
یک ماه قبل تو 2 هفته دانلودش کردم :لبخند:

جدا از شوخی این که میگین اینترنت پرسرعت بدرد ما نمی خوره جمله اشتباهیه چون ملت تا کی می خوان بشینن فیلم و آهنگ دانلود کنن؟ وقتی سرعت درست بشه خود به خود اینا هم حل میشه

اما در مورد الکامپ:
در مورد قسمت نرم افزار با دوستان موافقم اما سخت افزار:
به دیالوگ زیر توجه کنید:
ببخشید خانم!E-book Reader دارین؟
نه ما فقط دل، وایو اپل داریم!

این یک قسمت، هر چه قدرم دنبال فلش USB3 گشتم نبود، دنبال کیسایی که قابلیت استفاده از کیسهای واتر کولینگ رو داشته باشنم نبود)

Note: فلش و کیس رو همین طوری برا دیدن دنبالش بودم و سرعت اینترنتمم همون 128 هست!

Netsky
دوشنبه 24 آبان 1389, 00:03 صبح
همون کار هایی که با ورژن قبلی انجام میداد بدون هیچ پبشرفتی...
منظور شما پس اینه که مایکروسافت احمقه که میاد ورژن جدید نرم افزارش هاش رو ارائه میکنه !!!
یعنی VS 2008 هیچ فرقی با VS 2010 نداره !!! یعنی در VS 2010 هیچ چیز جدید ارائه نشده !!!
از کجا معلوم ، شاید اون یارو بتونه از قابلیت های جدید خیلی خوب استفاده کنه .

Netsky
دوشنبه 24 آبان 1389, 00:09 صبح
چند مدت پیش که نمایشگاه سبیت تو آلمان برگزار شده بود ، یه گزارش از شبکه سه پخش شد . با وجودی که دقایق پایانیش رو دیدم ولی خیلی لذت بردم . یاد نمایشگاه های خودمون افتادم . :لبخند:
به نظر من اگه توی این نمایشگاه ها چندتا غرفه باشه که در مورد فایرفاکس و گوگل کروم توضیح بده خیلی بهتره . اینطوری دیگه خیلی از مردم کشور ما اینترنت رو مساوی با آیکون e آبی رنگ نمیدونن .
البته اگه چندتا غرفه واسه آموزش ارسال ایمیل هم باشه خیلی خوبه . آخه بعضی از دانشجوهای ما هنوز اول ایمیلاشون www میزنن .

هوشمندی
دوشنبه 24 آبان 1389, 08:16 صبح
من در محیط اداری واقعیتهائی می بینم که شاید برای بعضی از دوستان خنده دار باشه
افراد ICDL را دیدند
ولی هنوز RIGHT click نمی دونند
سیستم عامل نمی دونند چیه

بعد .............
آیا مشکل سرعت اینترنت هست؟کپی رایت؟VS 2010

returnx
دوشنبه 24 آبان 1389, 09:13 صبح
عنی VS 2008 هیچ فرقی با VS 2010 نداره !!! یعنی در VS 2010 هیچ چیز جدید ارائه نشده !!!
از کجا معلوم ، شاید اون یارو بتونه از قابلیت های جدید خیلی خوب استفاده کنه .
دوست من شما به شرکت های ما نگاه کن...
نهایت برنامه ای که می نویسن یک برنامه حسابداری که اگه دو سه ماه باهاش کار کنی n تا bug توش پیدا میکنید..
جالب اینجاست همین برنامه رو با VB6 هم میشه نوشت بعد هی اصرار دارن که با .نت بنویسند...
بعد میگی چرا با .net میگه خوب جدید تره قابلیت های جدید تری داره بعد میپرسی حالا چه قابلیت هایی داره میگه: برای کم یا زیاد کردن Opacity فرم دیگه نیاز نیست کد بنویسی ،تو Property های فرم هست!!!!
من نمیگم که VS2010 با VS2008 فرقی نداره یا ماکروسافت بهش امکانات جدید اضافه نکرده من میگم ما تو دانشگاهامون داریم هنوز برنامه نوسی سنتی یاد میگیریم اونوقت انتظار داریم رو کامپایلر های جدید پیاده کنیم ...
و ما اگه همینطوری ادامه بدیم نتیجه ای نمیگریم...

Netsky
دوشنبه 24 آبان 1389, 12:08 عصر
دوست من شما به شرکت های ما نگاه کن...
نهایت برنامه ای که می نویسن یک برنامه حسابداری که اگه دو سه ماه باهاش کار کنی n تا bug توش پیدا میکنید..
جالب اینجاست همین برنامه رو با VB6 هم میشه نوشت بعد هی اصرار دارن که با .نت بنویسند...
بعد میگی چرا با .net میگه خوب جدید تره قابلیت های جدید تری داره بعد میپرسی حالا چه قابلیت هایی داره میگه: برای کم یا زیاد کردن Opacity فرم دیگه نیاز نیست کد بنویسی ،تو Property های فرم هست!!!!
من نمیگم که VS2010 با VS2008 فرقی نداره یا ماکروسافت بهش امکانات جدید اضافه نکرده من میگم ما تو دانشگاهامون داریم هنوز برنامه نوسی سنتی یاد میگیریم اونوقت انتظار داریم رو کامپایلر های جدید پیاده کنیم ...
و ما اگه همینطوری ادامه بدیم نتیجه ای نمیگریم...
بله . صحبت شما دوست بزرگوار ۹۰ درصدش درسته و بنده کاملا باهاشون موافقم . ولی نباید همه رو دانشجوهای صرفا دنبال مدرک و یا شرکت های درپیت در نظر بگیریم . شاید یکی باشه که همش در حال چرخ زدن در سایت های خارجی باشه و بتونه با امکانات جدید وی اس ۲۰۱۰ کار کنه .

h.alizadeh
دوشنبه 24 آبان 1389, 19:45 عصر
امسال که توی تبلیغات میگفت الکامپی متفاوت با سالهای قبل و کلی تعریف !
البته قبل از شروع شدن نمایشگاه ! پس صرفاً تبلیغ توخالی بوده فقط :D

-----
چندوقت بود همین یکی دوهفته پیش یک نمایشگاه توی خارج نشون میداد من یکمشو دیدم یادم نیست کدوم کشور بود آدم حض می کرد........
چه ایده های به به ...
اکثراً همه چیزاش هوش مصنوعی اینا بود ..........
مثلاً میتونستی سواردوچرخه بشی و پایه بزنی هرمسافتی رو که دوست داری در هرکجای دنیا از توی گوگل مپ انتخاب می کردی و...
من خیلی هوس کردم حضوری از اون نمایشگاه دیدن کنم...........:لبخندساده:

راستی یکی از فامیلای دوستم هست که برنامه نویسه یک پاش مشهده یه پا آلمان میگه ایران خیلی زمینه کاری داره ...یعنی چیزای زیادی هست که بخوایم براش برنامه نویسی کنیم ...اون که خیلی ازین وضعیت استفاده میکنه ...

Netsky
سه شنبه 25 آبان 1389, 18:42 عصر
چندوقت بود همین یکی دوهفته پیش یک نمایشگاه توی خارج نشون میداد من یکمشو دیدم یادم نیست کدوم کشور بود آدم حض می کرد........
اگه اشتباه نکنم همون نمایشگاه سبیت هانوفر آلمان بود که گزارشی ازش پخش شد ( شبکه 3 ) . بنده هم مثل شما کف بر شده بودم .