ورود

View Full Version : نظر سایر دوستان چیست؟

kia1349
چهارشنبه 12 مرداد 1384, 18:32 عصر
این پیام برای من از طرف یکی از دوستان سایت ارسال شده
موضوع پیام عمومی است و فقط برای کمک به این دوستمون در این قسمت درج میشود
آقای کیا سلام . خسته نباشید .
من تازه میخوام وارد ویژوال فاکس بشم . در این زمینه هم مطالعه داشتم . ولی خیلی چیزا رو نمیفهمم .
اگه امکان داشته باشه یه سورس از یک برنامه کوچیک که تو یه بانک بنویسه (گرفتن اطلاعات شامل textbox , combo box ) و یه گزارش از بانک بده میخوام .
اگه چنین برنامه ای رو دارین ممنون میشم برام میل کنید . البته این برنامرو خداییش فقط برای یادگیری میخوام و نه استفاده دیگه ای .
از لطف شما ممنونم .
Email : golchinray@gmail.com

ضمنا آقای کیا قبلا من در مورد یه برنامه حقوق کامل که 4 سال کار برده براتون نوشتم .
اگه شما موافق باشید یه هماهنگی کنیم این برنامه رو حضوری ببینید که اگه امکان داشت انو بصورت شراکت تحت ویندوز کنیم .
در این برنامه کل فرمول نویسی ها و متغیر ها و گزارشات تا بینهایت گزارش و فرم و انواع فیشها کاملا توسط اپراتور طراحی میشود و میتوان بجای حقوق برای آمار نیز از آن استفاده کرد .
این برنامه در 20 مرکز درمانی فعال میباشد .
ضمنا قادر به پرداخت 100 ها نوع حقوق بصورت مجزا میباشد .
البته من چون شهرستان هستم (کرمانشاه) باید 1 هفته قبل با هم هماهنگ کنیم (البته در صورت موافقت جنابعالی) .

با تشکر آرش

اینم جواب من

میخوام هم نظر شما دوستان رو بدونم و هم ببینیم که چه کسی میتونه به ایشون توی این زمینه کمک کنه

دوست عزیز سلام
من سعی میکنم در اولین فرصت یه برنامه برات در نظز بگیرم و اونو برات بفرستم ولی یه خورده زمان میبره چون برنامه های خود من حجیم و بزرگه و برای شما کمی مشکله
اگر شد سعی میکنم از سایر دوستان فروم بصورت علنی این درخواست رو بکنم تا اگر چنین برنامه ای دارند براتون ارسال کنند
در مورد دیدن برنامه شما باید بگم در حال حاضر برام مقدور نیست چون اینجا خیلی در گیریهای کاری و مشغله های فراوانی دارم ولی این موضوع رو هم میشه در فروم مطرح کرد تا سایر دوستان نیز در این خصوص اظهار نظر کنند

javad_hosseiny
چهارشنبه 12 مرداد 1384, 18:57 عصر
برای این منظور فکر کنم برنامه ویدئو کلوپ بنده مناسب باشه در قسمت برنامه های کاربردی اون رو آپلود کردم

kia1349
پنج شنبه 13 مرداد 1384, 07:49 صبح
مرسی خیلی ممنون

arash2005
دوشنبه 14 شهریور 1384, 09:09 صبح
سلام
از شما ممنونم
برنامه ویدئو کلوپ خیلی به من کمک کرد .
اما من یه مشکل دیگه ای دارم . میخام وقتی یه رشته عددی در textbox وارد میکنم اونو مثل قیمت سه رقم سه رقم ازهم جدا کنه . برای اینکار باید چیکار کنم .

ممنون از راهنمایی های شما دوستان

javad_hosseiny
دوشنبه 14 شهریور 1384, 18:14 عصر
کافی است در قسمت مربوط به ویژگیهای textbox موردنظر (جدول propreties ) گزینه InputMask عبارت 999,999,999 را وارد کنید (البته به تعداد موردنظر خود)

علی کلاهدوزان
دوشنبه 11 مهر 1384, 12:48 عصر
من آماده هر نوع همکاری با شما هستمalikolahdoozan@yahoo.com