ورود

View Full Version : ارتباط جداول و ايجاد كوئري

reza850101
پنج شنبه 20 آبان 1389, 10:30 صبح
با سلام مشكلي درام كه بدون مقدمه مطرح ميكنم 12 جدول دارم كه معرف 12 ماه سال است شامل كدپرسنلي تايم ماه - يك جدول ماه شامل فيلد ماه دارم - يك جدول پرسنلي شامل كدپرسنلي نام و نام خانوادگي است ميخواهم اين 12 جدول كه فيلد ماه آن مثلا همه 4 است را به جدول ماه كه مثلا يك ركود فيلد ماه 4 است وصل كنم و فيلد كد پرسنلي 12 جدول را به فيلد كد پرسنلي جدول پرسنلي وصل كنم اگر اين ارتباط يك بيك باشد بهتر است

درواقع يمخواهم يك كوئري شامل كد پرسنلي نام نام خانوادكي ماه تايم داشته باشم مثلا:

25- حسين اميري -4-12ساعت-5-10ساعت-6-7ساعت الي اخر

امكان داره راهنمايي كنيد چطور ميشه اين كوئري را ساخت لازم به يادآوريه كه داشتن 12 جدول اجباري است ولي در ايجاد بقيه جداول آزادم

ممنونم ازوقتي كه ميگداريد

pmoshir
شنبه 22 آبان 1389, 14:59 عصر
دوست من پیشنهاد من برای طراحی یک سیستم حقوق و دستمزد یا کارکرد پرسنل اینه که شما جداول رو بصورت زیر طراحی کنی:

1- جدول اطلاعات پرسنل(کد، نام ، نام خانوادگی و...)
2- جدول اطلاعات حقوق و مزایا پرسنل به تفکیک سال و ماه
3- جدول اطلاعات کارکرد پرسنل برای محاسبه میزان اضافه کاری ،کسر کار و...

این ها جداول اصلی هستن شما قطعا با توجه به نوع نرم افزارتون احتیاج به جداول دیگر هم دارید. شما با استفاده از کد پرسنلی هر شخص میتوانید بین جداول ارتباط بر قرار کنید.

موفق باشید

reza850101
دوشنبه 24 آبان 1389, 11:23 صبح
دوست عزيز برنامه كه من ازآن خروجي بصورت اكسل گرفته سپس به اكسس تبديل ميكنم برنامه ساعت است و هرماهه خروجي آن ماه را بشرح بالا تبديل ميكنم اكنون ممكنه راهنمايي كنيد فيلد شماره جدول 0 را چگونه با ساير جداول مرتبط كنم

reza850101
یک شنبه 30 آبان 1389, 14:37 عصر
شما براي ارتباط تيبلهايي اين چنين چه راهي پيشنهاد ميكنيد

ARData
یک شنبه 30 آبان 1389, 15:58 عصر
به نظر من شما با اکسل کار کنيد بهتر است از اين اکسس شما طراحي کرده ايد . چون اينطوري هم وقتتون هدر مي ره و هم از اکسس زده مي شين !!!:ناراحت: