ورود

View Full Version : دلیل قرارندادن سوالم در تالار

sadegi01
پنج شنبه 20 آبان 1389, 11:48 صبح
سلام
من یه سوال در مورد برنامه نویسی هوش مصنوعی در تالار برنامه نویسی با زبان c و ++c و نیز در تالار #c مطرح کردم که هیچ کدوم درتالار قرار نگرفتن که جواب داشته یا حذف بشن از طرف مدیران سایت که وقتی به سایت مراجعه کرده و با این موضوع روبرو شدم خیلی ناراحتم کرد درضمن خیلی هم برام حیاتی بود
خلاصه خیلی ممنون از این لطف مدیران سایت
:عصبانی:

mehdi.mousavi
پنج شنبه 20 آبان 1389, 12:59 عصر
سلام من یه سوال در مورد برنامه نویسی هوش مصنوعی در تالار برنامه نویسی با زبان c و ++c و نیز در تالار C#‎ مطرح کردم که هیچ کدوم درتالار قرار نگرفتن که جواب داشته یا حذف بشن از طرف مدیران سایت که وقتی به سایت مراجعه کرده و با این موضوع روبرو شدم خیلی ناراحتم کرد درضمن خیلی هم برام حیاتی بود خلاصه خیلی ممنون از این لطف مدیران سایت:عصبانی:

سلام.
این عنوان سوال شما در بخش ASP.NET و C# بود (در حقیقت یک پیام رو به دو تالار ارسال کرده بودید): مهم: برنامه هوش مصنوعی (فوری)

ما اینجا چیزی به اسم مهم، فوری، دارم از دست میرم، جون مادرت، تا جمعه وقت دارم و ... نداریم. اگر براتون مهم، فوری و ضروری هستش، سوالتون رو می تونید در سایتهای دیگه ای که برای Handle کردن چنین شرایطی ایجاد شده اند مطرح کنید. البته ممکنه هزینه هر ساعت براتون بیش از 50 دلار باشه، اما خوب، خیلی سریع و فوری به پاسخ سوالاتتون میرسید.
همونطوریکه وقت گذاشتید و این تالار رو پیدا کردید تا اعتراض خودتون رو بگوش ما برسونید، میتونستید وقت بذارید و دنبال قوانین فعالیت در سایت (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=51814) بگردید، اونها رو بخونید تا متوجه بشید که اینجا اجازه ارسال یک مطلب به بیش از یک بخش رو ندارید. من خجالت میکشم اینها رو بزبون میارم، اما ظاهرا هر از گاهی باید همون حرفهای قدیمی رو دوباره تکرار کنم. تصور کنید روزی (بطور مثال) هزار سوال مطرح بشه و هر کسی سوال خودش رو به بیش از یک بخش ارسال کنه. بنظرتون اینکار عقلانی هستش؟ (جدا از خوندن یا نخوندن قوانین سایت). قبل از اینکه یه بار حرف بزنیم بهتره دو بار فکر کنیم.
طبق همون قوانین، شما نباید درخواست کد کنید. واقعا پیش خودتون چی فکر کرده اید؟ که اینجا یه مشت آدم بیکار دور هم جمع شدن، من میرم سوالم رو می پرسم، یکی هم پیدا میشه که یه پروژه تر و تمیز برام بصورت رایگان ارسال کنه و ... اگر اینطوره، بهتره دوباره فکر کنید. وقتی سوار تاکسی میشید، راننده اتومبیل بابت نشستن و پیاده شدن اشتباهی شما، از شما 300 تومان طلب میکنه، چطور انتظار دارید یکی ساعتها وقت بذاره و برای شما کاری انجام بده و اونو در اختیار شما بذاره؟
طبق همون قوانین، شما باید عنوان مناسبی برای سوال خودتون انتخاب کنید. "برنامه هوش مصنوعی" یعنی چی؟ هر کسی از راه برسه بخواد چنین عنوانی برای سوال خودش انتخاب کنه، خروارها سوال تحت یک عنوان خواهیم داشت. واقعا کسی باید این مسائل رو براتون توضیح می داد؟
وقتی پستی حذف میشه، دلیلش ذکر میشه. یکی از پستهای شما به دلیل "عنوان نامناسب - پروژه دانشجویی" حذف شده و دیگری بدلیل "درخواست کد؛ لطفا قوانین فعالیت در سایت را مطالعه نمایید". آیا حتما باید یه نفر بیاد براتون توضیح بده که این عبارات یعنی چی؟ از این واضح تر؟ در حقیقت من الان مجوز حذف همین پست شما رو هم (بصورت Implicit) دارم، چرا که توضیحاتی که در باب حذف شدن پست هاتون بوده رو نادیده گرفته اید.

که وقتی به سایت مراجعه کرده و با این موضوع روبرو شدم خیلی ناراحتم کرد

منم ناراحتم، شما با ارسال های بی موردتون وقت من و دیگران رو گرفتید. از این پس لطفا دقت بیشتری کنید، چون ممکنه مطالب شما توسط صدها نفر خونده بشه، پس بهتره یه چیزی به اونها برسونه تا اینکه بخواد یه چیزی از اونها بگیره.

موفق باشید.