View Full Version : سوال: Krpyon Suite
morika
پنج شنبه 20 آبان 1389, 15:04 عصر
سلام
من تو برنامم از krypton suite استفاده کردم ولی حالا نمی دونم باید چیکار کنم که تو کامپیوترهای دیگه هم اجرا بشه.
حالا باید چیکار کنم؟
morika
جمعه 21 آبان 1389, 11:38 صبح
خب راستش من جواب رو پیدا کردم. واسه DLL های شرکت Component Factory - Krypton Suite باید از آدرس زیر DLL هاریی رو که لازم دارین مثل Toolkit کپی کنید کنار فایل exe. تو پوشه Dibug اینجوری مشکل برناه حل میشه. چون خودش به صورت اتوماتیک این کارو انجام نمیده.
Topcoding
شنبه 13 آذر 1389, 01:15 صبح
سلام دوست عزیز
من یه برنامه KryptonSuite430 از رفیقم که اونم از اینترنت دانلود کرده گرفته ام و نصب کرده ام ولی license آن را ندارم ولی خب تو پروژه ام از آن استفاده کرده ام و از پروژه ام setup گرفته ام dll های آن را هم به برنامه add کرده ام ولی وقتی برنامه را اجرا می کنم پیغام unlicensed Application می دهد حالا از شما می خواهم که اگر لینکی برای دانلود license این برنامه دارید ممنون میشم بگذارید
در ضمن این را هم بگویم که من dll ها را در کنار exe برنامه کپی نکرده ام ووقتی با vs ستاپ می گیرم با اضافه کردن exe برنامه خود dll ها اضافه می شود
vrbahrami
یک شنبه 05 دی 1389, 09:04 صبح
سلام
من تو برنامم از krypton suite استفاده کردم ولی حالا نمی دونم باید چیکار کنم که تو کامپیوترهای دیگه هم اجرا بشه.
حالا باید چیکار کنم؟
Dll ها رو يا توي پوشه Debug برنامه قرار بده يا توي پوشه Assembly داخل پوشه ويندوز اضافه بكن. برنامه هاي تحت NET. براي اجراي DLL ها به اين دو تا پوشه نگاه ميكنه.
hossein_hm2
دوشنبه 16 خرداد 1390, 16:51 عصر
سلام بر دوستان من کرک krypton 4.1.1 نیاز دارم کسی نداره؟؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.