PDA

View Full Version : گیرنده های تلوزیونی دیجیتال

M.T.P
پنج شنبه 20 آبان 1389, 18:08 عصر
از دوستانی که از گیرنده های دیجیتال برای دریافت تصاویر تلوزیونی استفاده میکنند خواهش میکنم در خصوص این دستگاه ها نظرات خود رو بیان کنند. :قلب:
آیا با وجود این دستگاه از آنتن روی پشت بام بی نیاز میشیم؟
کیفیت تصویر تا چند درصد افزایش پیدا میکند؟
آیا امکان دریافت تصاویر دیجیتال محدود به استان تهران هست یا خیر؟

returnx
پنج شنبه 20 آبان 1389, 18:53 عصر
فعلا فقط تهران ، قم و قزوین(اگه اشتباه نکنم) این امکان رو دارند...

Felony
پنج شنبه 20 آبان 1389, 20:28 عصر
بله .

تبلیغاتی که در موردش میشنوید بی مورد هست ، کیفیت افزایش پیدا نمیکنه ، فقط تصویر صاف و واضحی دارید ، تفاوتش با کارت های معمول این هست که در کارت های معمول و TV ها برای دریافت صاف و واضح باید آنتن خوبی داشته باشید و کلی تنظیمش کنید ولی تو گیرنده های دیجیتال یه آنتن هست که تقریبا 5 سانت هست و کافیه کنار پنجره بزارید و تنظیم نمیخواد .

returnx
پنج شنبه 20 آبان 1389, 21:02 عصر
بهترین خاصیت تصاویر دیجیتال اینکه روش هیچ نویزی تاثیر نداره ، پس تصویر برفکی یا با نویز های طبیعی نخواهیم داشت .
به طور مثال اگه دقت کنید وقتی چرخ گوشت یا چرخ خیاطی روشن میشه (نویز های موتور های الکتریکی) تلویزیون دارای یک برفک کمی میشه اما در تصاویر دیجیتال این مشکلات کمتر خواهد بود.

تبلیغاتی که در موردش میشنوید بی مورد هست ، کیفیت افزایش پیدا نمیکنه ، فقط تصویر صاف و واضحی دارید
در کل از تصاویر آنولوگ که بهتره؟!!

Felony
پنج شنبه 20 آبان 1389, 21:19 عصر
در کل از تصاویر آنولوگ که بهتره؟!!
بحث بهتر بودن مطرح نشد که بگم بهتر هست یا نه ؛ ایشون پرسیدن کیفیت چقدر افزایش پیدا میکنه که توضیح دادم ، در کل با توجه به عدم نیاز به تنظیم و دارا بودن تعدادی کانال اضافی بله از آنالوگ بهتره .

vcldeveloper
پنج شنبه 20 آبان 1389, 22:43 عصر
خیر؛ بستگی به میزان گیرندگی امواج در منطقه مورد نظر شما داره، ممکنه بتونید با یک آنتن داخلی تصاویر را دریافت کنید، یا اینکه مجبور بشید از آنتن هوایی استفاده کنید. اگر سیگنال به اندازه کافی قوی دریافت بشه، تصویر دیجیتال دارید، اگر به اندازه کافی قوی نباشه، تصویر دیجیتال ندارید. چیزی بین این دو حالت وجود نداره.

باز هم بستگی داره؛ امکان ارسال تصاویر HD هم وجود داره، ولی در حال حاضر، از این قابلیت ها استفاده نمیشه. پس کیفیت بهتر تصویر میشه نبود برفک، سایه، یا نویز در تصاویر دریافتی.

خیر، در حال حاضر این امکان فقط در استان های تهران، قم، قزوین، و گیلان فراهم شده. البته در این استان ها هم ممکنه پوشش 100% وجود نداشته باشه. اگر در یکی از این استان ها هستید، و مطمئن نیستید که آیا در منطقه شما پوشش لازم وجود داره یا نه، می تونید با صدا و سیمای مرکز همان استان تماس بگیرید.

eshpilen
جمعه 21 آبان 1389, 09:55 صبح
از همین تلویزیون های معمولی که داریم میشه استفاده کرد یا تلویزیون مخصوصی داره؟
همین تلویزیون های حال حاضر که با آنالوگ کار میکنن قادر به پخش تصاویر کیفیت بالاتر (مثلا HD) دیجیتال هستن؟

حمید محمودی
جمعه 21 آبان 1389, 10:38 صبح
سلام،
قیمتش چقدره؟ ارزشش رو داره؟نسبت به انتن های معمولی

Felony
جمعه 21 آبان 1389, 12:12 عصر
از همین تلویزیون های معمولی که داریم میشه استفاده کرد یا تلویزیون مخصوصی داره؟
همین تلویزیون های حال حاضر که با آنالوگ کار میکنن قادر به پخش تصاویر کیفیت بالاتر (مثلا HD) دیجیتال هستن؟
بله میشه از TV های معمول هم استفاده کرد ولی همونزور که آقای کشاورز گفتن فعلا خود تصاویر که دریافت میشن HD نیستن ولی اگر هم فعال بشه از TV معمولی نمیشه انتظار تصویر HD داشت ... !

سلام،
قیمتش چقدره؟ ارزشش رو داره؟نسبت به انتن های معمولی
یکسری هاشون USB هستن و به کامپیوتر وصل میشن که قیمتشون حدود 38 هزار تومان هست ولی اونهایی که برای TV هست از 80 شروع میشه تا 140 که هارد داره و میشه برنامه های در حال پخش رو ضبط کرد .

M.T.P
جمعه 21 آبان 1389, 14:50 عصر
با تشکر از همه دوستان
بنده تو استان همدان هستم و طبق فرمایشات شما اینجا خبری از دیجیتال نیست. :افسرده:

Mahmood_M
جمعه 21 آبان 1389, 15:14 عصر
فرض کنید یک تلویزیون LCD داریم ، اما ورودی USB برای آنتن نداره ، آیا راهی ( تبدیلی ) هست که خروجی این گیرنده ی دیجیتالی رو تبدیل به خروجی آنتن معمولی کنیم و به LCD وصل کنیم ، اما کیفیت کاهش پیدا نکنه ...

در موردش کیفیت و دوام خود دستگاه کسی تجربه ای داره ؟! ، با توجه به قیمتش ( که البته زیاد پایین هم نیست ! ) ، نمی دونم چرا احساس میکنم عمر کوتاهی باید داشته باشه !!

یکسری هاشون USB هستن و به کامپیوتر وصل میشن که قیمتشون حدود 38 هزار تومان هست ولی اونهایی که برای TV هست از 80 شروع میشه تا 140 که هارد داره و میشه برنامه های در حال پخش رو ضبط کرد .

برای TV مدلی نیست که هارد نداشته باشه و قیمتش ارزون تر باشه ؟!

Felony
جمعه 21 آبان 1389, 16:03 عصر
فرض کنید یک تلویزیون LCD داریم ، اما ورودی USB برای آنتن نداره ، آیا راهی ( تبدیلی ) هست که خروجی این گیرنده ی دیجیتالی رو تبدیل به خروجی آنتن معمولی کنیم و به LCD وصل کنیم ، اما کیفیت کاهش پیدا نکنه ...

در موردش کیفیت و دوام خود دستگاه کسی تجربه ای داره ؟! ، با توجه به قیمتش ( که البته زیاد پایین هم نیست ! ) ، نمی دونم چرا احساس میکنم عمر کوتاهی باید داشته باشه !!

برای TV مدلی نیست که هارد نداشته باشه و قیمتش ارزون تر باشه ؟!

نه ورودی USB برای آنتن نمیخواد ، اون USB که گفتم فقط برای کامپیوتر هست ، برای TV های معمول تا جایی که یادمه هم از طریق آنتن معمولی و هم از طریق HDMI میشد وصلش کرد ( باز بررسی میکنم خبر میدم )
در مورد عمر دستگاه که جای نگرانی نیست ، گارانتی داره .
برای TV هم مدل هایی که هارد نداره 80 تا 110 هزار تومان هست ، از این بالاتر دیگه امکانات جانبی اضافه ای مثل هارد و قابلیت زمان بندی برای ضبط و ... دارند .

حمید محمودی
جمعه 21 آبان 1389, 19:02 عصر
برای TV هم مدل هایی که هارد نداره 80 تا 110 هزار تومان هست ، از این بالاتر دیگه امکانات جانبی اضافه ای مثل هارد و قابلیت زمان بندی برای ضبط و ... دارند .

پس با این حساب اگه توی شهر ما هم بیاد کاربردی نداره(برای من). چون بنده الان با صرف هزینه 2500تومن (کابل+فیش+آنتن -- البته انتن که چه عرض کنم، بهتره بگم یه تیکه فلز چند سانتی!! )، برای تلوزیون آنالوگ اتاق خودم، تصویری دریافت میکنم که فوق العاده است!! خداییش خیلی صافه. تنظیمات/کار خاصی هم انجام ندادم، انداختمش پشت بوم و شبکه ها رو تنظیم کردم. همین.

فوقش در اثر سرما خراب بشه.البته جنسش گویا آلومینیوم هست، و خراب شدنی نیست، گارانتیش مادام العمر هستش. :دی (واقا من در تعجبم که این به اصطلاح انتن من چطور کار میکنه!!اصلا هیچی نداره.)

این مطلب رو بالا هم گفتم، ولی گفتم شاید نیاز نباشه و حذفش کردم. اما الان دیگه باید گفت.

راستی این گیرنده دیجیتال چندتا از شبکه های استانی رو میگیره؟

returnx
جمعه 21 آبان 1389, 19:12 عصر
راستی این گیرنده دیجیتال چندتا از شبکه های استانی رو میگیره؟
ماهواره که نیست ... !!! همین تلویزیون های سراسری و یک شبکه استانی خودتون رو میتونید ببینید....

پس با این حساب اگه توی شهر ما هم بیاد کاربردی نداره(برای من).
چند وقت دیگه که تو همه استان ها بیاد و بین مردم جا بیافته پخش آنالوگ قطع میشه و شما مجبوری که از این گیرنده های دیجیتالی استفاده کنید...

Felony
جمعه 21 آبان 1389, 19:51 عصر
ماهواره که نیست ... !!! همین تلویزیون های سراسری و یک شبکه استانی خودتون رو میتونید ببینید....
یک شبکه استانی + شبکه مستند + Press TV + العالم و 2 تا دیگه که یادم نیست + رادیو

vcldeveloper
جمعه 21 آبان 1389, 19:58 عصر
چند وقت دیگه که تو همه استان ها بیاد و بین مردم جا بیافته پخش آنالوگ قطع میشه و شما مجبوری که از این گیرنده های دیجیتالی استفاده کنید...
بله، ظاهرا از سال 2015 قرار هست که بساط ارسال سیگنال آنالوگ برای تلویزیون برچیده بشه. بزرگترین مزیتی که فرستنده دیجیتال برای صدا و سیما داره، حذف محدودیت های فعلی آنالوگ برای پخش کانال ها ست. الان صدا و سیما با توجه به محدودیت های آنالوگ، برای ارائه شبکه های جدید مشکلات فراوانی داره. در صورت استفاده از سیستم های دیجیتال، این محدویت ها برای صدا و سیما وجود نخواهند داشت. علاوه بر اون، امکان ارائه سرویس های جانبی هم از طریق برای صدا و سیما بهتر فراهم میشه.

، برای TV های معمول تا جایی که یادمه هم از طریق آنتن معمولی و هم از طریق HDMI میشد وصلش کرد
ورودی آنتن، HDMI، Composite, S-Video روش های مختلفی هستند که یک Set-up Box ممکنه به تلویزیون خروجی بده. البته همه اینها ممکنه با هم در یک دستگاه موجود نباشند.

این دستگاه ها از نظر نوع کارکرد، با رسیورهای ماهواره در یک خانواده قرار می گیرند. امکانات و دوام شون و نحوه کار کردن باهاشون هم مثل همون رسیورهای ماهواره هست.

پس با این حساب اگه توی شهر ما هم بیاد کاربردی نداره(برای من). چون بنده الان با صرف هزینه 2500تومن (کابل+فیش+آنتن -- البته انتن که چه عرض کنم، بهتره بگم یه تیکه فلز چند سانتی!! )، برای تلوزیون آنالوگ اتاق خودم، تصویری دریافت میکنم که فوق العاده است!! خداییش خیلی صافه. تنظیمات/کار خاصی هم انجام ندادم، انداختمش پشت بوم و شبکه ها رو تنظیم کردم. همین.
کیفیت تصویر دریافتی در سیستم آنالوگ به مسائل مختلفی مثل عوارض زمین در اون ناحیه، فاصله تا فرستنده، ارتفاع محل، و غیره بستگی داره.

سیستم دیجیتال فعلی برای استفاده کنندگان دو مزیت میتونه داشته باشه، یکیش کیفیت بهتر تصاویر دریافتی، و دیگری دریافت شبکه های بیشتر (برای اونهایی که به گیرنده ماهواره ندارند)، چون بعضی از این شبکه ها قبل از این تنها از طریق ماهواره یا اینترنت در دسترس بودند (مثل PressTV).
علاوه بر اینها، با توسعه سیستم فعلی، مصرف کنندگان می تونند خود به خود از امکاناتی که در آینده اضافه میشه، بهره ببرند. امکاناتی مثل دریافت تصاویر با کیفیت HD، یا صدای Dolby، یا دریافت فهرست الکترونیکی پخش برنامه ها، یا شبکه های جدیدی که ممکنه به تدریج در آینده اضافه بشند.

returnx
جمعه 21 آبان 1389, 20:19 عصر
ظاهرا از سال 2015 قرار هست که بساط ارسال سیگنال آنالوگ برای تلویزیون برچیده بشه
تو ایران یا تمام کشور ها ؟!!
اگه اشتباه نکنم بجز چند کشور اروپایی و آمریکا(که حدودا دوسال پیش پخش دیجیتال خودش رو شروع کرد )دیگه کشور های زیادی از این سیستم استفاده نمی کنند ...

حمید محمودی
جمعه 21 آبان 1389, 22:42 عصر
خبر نداشتم در آینده استفاده از اون الزامی خواهد بود.
و بیشتر منظورم از اون جمله این بود که گاهی وقت ها میشه با کمترین هزینه و زحمت، امکانات خوبی را فراهم کرد.

کیفیت تصویر دریافتی در سیستم آنالوگ به مسائل مختلفی مثل عوارض زمین در اون ناحیه، فاصله تا فرستنده، ارتفاع محل، و غیره بستگی داره.
به هر حال الان که اثری از این گیرنده در شهر ما وجود نداره و همین گیرنده آنالوگ فوق العاده جوابگو هست.توی به اصطلاح انتن انالوگی که در بالا اشاره کردم، یه مدار خیلی کوچولو بود که وقتی وصلش کردم، شبکه ها یکم برفکی بود. مدار رو از جا کندم و انداختمش دور، تصویر خوب شد. جالبه نه؟! موندم کی اینو ساخته!! :متعجب:

درمورد کیفیت تصویر حتما مواردی که شما گفتید میتونه دخیل باشن.
این مزیت هایی هم که گفته شد، بهر حال میتونه جوابگوی قشر قابل توجهی از جامعه باشه.

eshpilen
شنبه 22 آبان 1389, 23:58 عصر
من یه بار دوتا آنتن رو با هم موازی کردم بلکه تصویر بهتر بشه ولی بدتر شد :لبخند:
آخه خونهء ما آنتن رو یور میکنی بعضی کانالها صاف میشه و بعضی دیگه خراب میشه و اونور میکنی اونا درست میشه و قبلی ها خراب!! گفتم دوتا آنتن میذارم یکی رو اینوری میکنم و یکی دیگش رو اونوری :متفکر: