ورود

View Full Version : آماده سازی تحلیل پروژه دانشگاه

saeedjafari
پنج شنبه 20 آبان 1389, 19:08 عصر
با درود
ممنون از مدیران بابت بررسی نوشته هام
اما دچار سوء تفاهم شده بودن
منظور من تحویل پروژه آماده نبود بلکه بررسی و کمک در مورد مستندسازی این پروژه بود

به عنوان پروژه نهایی پروژه " سیستم ثبت نام دانشگاه " رو انتخاب کردم
میخواستم با کمک دوستان در مورد نحوه مستندسازی ، نمودارها و ....این پروژه رو تکمیل کنم

کلیه پستهای مربوطه رو مطالعه کردم تا حدودی مفید واقع شد
اما بهتر همه این سوالات که در مورد سیستم آموزسی به این شکل است در یک تاپیک قرار بگیره

ار کلیه دوستانیکه در اسن زمینه تجربه دارن ممنون میشم نظراتشون روبیان کننند

با تشکر

tazaree
جمعه 21 آبان 1389, 07:17 صبح
خوب طراحی نرم افزار روش نسبتا روتینی داره دیگه
1- امکان سنجی: اصلا در توانت هست؟ قبلا کارهای مشابهی (هر چند قدری کوچکتر) انجام داده ای؟ بنابروقتی داری میتوان این پروژه را انجام داد؟ با زبان برنامه نویسی مناسبی آشنایی داری؟
2- تحلیل شی گرا: ابتدا اکتور Actor های سیستم را استخراج می کنی و بعد Usecase ها رو استخراج می کنی. روابط بین usecase ها رو در میاری و به اکتور ها نسبت می دی
3- پایگاه داده: موجودیت های درون نرم افزار رو استخراج می کنی. ويژگی های هر کدوم رو در می آوری. جداول پایگاه داده رو طراحی می کنی. و بعدش هم نرمال می کنی- تا سه سطح خوبه
4- طراحی واسط کاربر.
5- طراحی شی گرا: در اینجا باید کلاس های مورد نظر که برای این سیستم لازمه رو استخراج کنی و بعدش هم روابط بین کلاسها رو در بیاری
5- پیاده سازی: ابتدا کلاس ها رو پیاده سازی میکنی و بعد بوسیله واسط کاربر توابع این کلاس ها رو فراخوانی می کنی.

نکته: کیفیت چیزی نیست که بتونی در پایان ساخت نرم افزار بهش فکر کنی. موضوعی است که در تار و پود نرم افزارت تنیده هست بنابراین در هر خط کد نویسی و تحلیل و طراحی باید اون رو ملاک قرار بدی.
نکته: در هر مرحله باید آزمون هایی طراحی کنی و نرم افزارت رو تست کنی

موفق باشید

saeedjafari
یک شنبه 23 آبان 1389, 21:06 عصر
1- مر حله اول انجام شده است
حالا مرحله دوم
بخ مرور زمان اکتور هارا مینویسم و شما نظرتون رو بیان کنید
با تشکر