PDA

View Full Version : سوال: کامپوننت KDTele برای دلفی 2010

AmirSky
پنج شنبه 20 آبان 1389, 21:03 عصر
من نیاز به این کامپوننت دارم. تمام سایت های دنیا رو هم گشتم چیزی برای دلفی 2010 پیدا نکردم.
البته یه Active X پیدا کردم که تونستم رو دلفی 2010 نصب کنم اما موقع کار با مودم به مشکل برمیخوره و مطمئنم که مشکل از خود Active x هستش. چون مودم با sample ها دیگر همین شرکت به خوبی کار میکنه. البته نمونه هایی که با دلفی 7 کامپایل شده بود!
جالب اینجاست که سایت سازنده هم باز نمیشه.
اگه کسی برای دلفی 2010 چیزی پیدا کرده که درست کارمیکنه یه اطلاع بده تا به جستجو بیشتر ادامه بدم.
البته با توجه فایل های آپلود شده در سایت های مختلف حدس من اینه که این کامپوننت برای دلفی 2010 توسط شرکت سازننده توسعه پیدا نکرده.
ممنون:ناراحت:

AmirSky
پنج شنبه 20 آبان 1389, 23:08 عصر
خودم پیدا کردم
جوینده یابنده است
برای تمام ورژنهای دلفی و activex کار میکنه.
ولی یه نکته ای رو باید بگم اینه که active x های مختلف با ورژن های متفاوت رو تست کردم، حتی آخرین ورژن ، همگی با مودم من مشکل داشتند.
ولی خود VCL ها مشکل نداشت .
هر کی میخواد PM بده .

mr13668248
دوشنبه 31 مرداد 1390, 14:25 عصر
سلام دوست من
لطفا برای من هم این نتیجه جستجو خودت را بگو
من را راهنمایی کن
من هم نیاز به چینین چیزی دارم
خواهش میکنم
لطفا ...

silbarg
یک شنبه 21 خرداد 1391, 07:26 صبح
سلام دوست عزیز
ممنون میشم این کامپوننت را برای دلفی 2010 برام ایمیل کنی یا لینکش رو بذاری
silbarg@Gmail.com

benyaminrahimi
دوشنبه 22 خرداد 1391, 08:39 صبح
دوست عزیز سایتش باز میشه و تا xe ارتقا پیدا کرده activex هم رو تمامی ورژن ها کار میکنه اگه پست منو میدیدن نیاز به این همه سرچ نبود

mr13668248
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 09:41 صبح
کسی نیست که این کامپوننت را به بقیه هم بده.
اینقدر خسیس نباشید؛ واقعا زشته

benyaminrahimi
شنبه 22 فروردین 1394, 12:54 عصر
ورژنی که برای delphi 2009 توسعه پیدا کرده تو ورژن های بعدی هم کار میکنه ... ... قانون اینجا اجازه شیر کردن کامپوننت نمیده دوست عزیز ... یکمی سرچ کنید تا اینقدر زشت نباشه با مودم zoltrix 3 chip تست کنید جواب میده همه چیش

http://segalpardaz.ir/wp-content/uploads/zoltrix.jpg