ورود

View Full Version : چطور می تونم این کد رو بنویسم؟



erf4n
جمعه 21 آبان 1389, 16:55 عصر
با سلام
راستش تازه شروع کردم تا java script یاد بگیرم! سوالم اینه که می خوام یه برنامه بنویسم که از قبل بهش یه کلمه بدم که وقتی این کلمه رو دید رنگش رو عوض کنه مثلا داخلش ست می کنم که کلمه ali رو که در سایت دید(هر جای سایت مکانش مهم نیست) رنگش رو قرمز کنه! و این کلمات رو هم بشه اضافی کرد!
نباید سخت باشه!
سوال بعدیم اینه که مثلا داخل سایت یه عددی هست که متغیره x (بر اساس زمان خاصی(1 دقیقه) به میزان مشخصی زیاد میشه(y) و تا یه حد مشخص می رسه z و از این حد مشخص دیگه بیشتر نمی شه ) سوال اینه که می خوام محاسبه کنم که چقدر می کشه تا x به z برسه ؟

مثلا یه استخر داریم که ظرفیتشو سایت می زنه 100 و هر دقیقه به میزان 10تا داخل این استخر ریخته میشه تا پر بشه ! (نکته اینکه ظرفیت و 10 که اضافه می شن خودشون بعد از مدتی مثلا 30 مرحله افزایش پیدا می کنن (که خود سایت افزایششو جمع میکنه پس نگران این مساله نیستم))
من تو نوشتن فورمول ریاضیش مشکلی ندارم ولی نمی دونم چصور باید این اعداد رو که در سایت هست رو به عنوان متغیر معرفی کنم! (برنامه قرار نیست روی سایت بره و client side هستش ودسترسی و امکان تغییر در سایت نیست و از Greasemonkey مرورگر firefox برای اجراش رو سیستمم استفاده می کنم!

mehdi.mousavi
جمعه 21 آبان 1389, 22:16 عصر
با سلام می خوام یه برنامه بنویسم که از قبل بهش یه کلمه بدم که وقتی این کلمه رو دید رنگش رو عوض کنه مثلا داخلش ست می کنم که کلمه ali رو که در سایت دید(هر جای سایت مکانش مهم نیست) رنگش رو قرمز کنه! و این کلمات رو هم بشه اضافی کرد!

سلام.
لطفا به این آدرس (http://eriwen.com/javascript/highlight-search-results-with-js/) رجوع کنید.


من تو نوشتن فورمول ریاضیش مشکلی ندارم ولی نمی دونم چصور باید این اعداد رو که در سایت هست رو به عنوان متغیر معرفی کنم!

کافیه تا اون Element رو در DOM پیدا کنید، سپس value مربوطه رو بگیرید و در متغیر مورد نظرتون بریزید. بطور مثال می تونید از getElementById یا دیگر توابع برای جستجو در DOM و رسیدن به Element مورد نظر استفاده کنید. اگر عدد مورد نظر نیز تغییر میکنه (و امکانش باشه) می تونید از change event برای مطلع شدن از تغییر مقدارش استفاده کنید، اگر نه مجبورید یه Timer ایجاد کنید و اونو در بازه های مورد نظر Scan کنید.

موفق باشید.

erf4n
شنبه 22 آبان 1389, 04:23 صبح
با تشکر الان مشکل جدیدم اینه که چطور دنبال کلمه مثلا ali بگردم!! باید کجاشو دستکاری کنم؟
http://eriwen.com/javascript/highlight-search-results-with-js/