ورود

View Full Version : درست كردن فايل اجرايي

lm48390
شنبه 22 آبان 1389, 07:05 صبح
با سلام
من يك پروژه با VF9 نوشته ام . با استفاده از پنجره Project manager فايل اجرايي آن را درست كرده ام ولي نمي دانم فايل اجرايي آن چرا در محيط غيراز vf يك لحظه اجرا مي شود و برنامه بسته مي شود. من در active فرم اصلي دستور read event نيز گذاشته ام ولي تاثيري نداشته است.
ممنون مي شوم دوستان كمكم كنند.

gh_khajehzade
شنبه 22 آبان 1389, 07:28 صبح
سلام-read events را در برنامه اصلی قرار بدین نه در فرم.

lm48390
شنبه 22 آبان 1389, 07:33 صبح
با سلام
با تشكر ازپاسخ شما دوست گرامي . منظور از برنامه اصلي چيست. مگر نه اين است كه برنامه مجمو عه اي از فرمها و گزارشات و بانك و prg است . برنامه من شامل يك فرم و يك بانك است. با اين توضيح read events را در كدام قسمت برنامه بگذارم؟
با تشكر

gh_khajehzade
شنبه 22 آبان 1389, 07:42 صبح
سلام-وقتی پروژه را میخواهید بسازیدبعد از انتخاب تمام فایلهای مربوطه(فرم-گزارش-prg و...)باید یکی از فایلهای prg را بعنوان برنامه اصلی انتخاب کنید(با راست کلیک روی آن و انتخاب set main )که اولین برنامه ای است که با اجرای فایل exe اجرا میشود..البته اینکه بتوانیم فرمان را در فرم هم قرار بدهیم یا نه اطلاع ندارم.

binyaz2003
شنبه 22 آبان 1389, 13:33 عصر
اين مطلب بارها بحث شده لطفا جستجو کنيد.

amir_1351
یک شنبه 23 آبان 1389, 07:26 صبح
با سلام
برنامه اصلي ميتواند يك فايل prg باشد كه كليه set هاي اوليه برنامه در داخل آن قرار دارد .
و در واقع برنامه از اين فايل prg شروع ميشود . (مثلا اگر منوها در فرم z نمايش داده ميشود قاعدتا فرم z در اين prg صدا زده شده)
شما در اين prg ميتوانيد read event را قرار دهيد .
در مورد قرار دادن read event در فرم متاسفانه اطلاعي ندارم .

jalal morevaj
یک شنبه 23 آبان 1389, 14:17 عصر
با سلام
lm48390 عزيز چرا اينقدر موضوع رو مي پيچوني
شما يه فرم يا منو يا يه چيزي تو اين مايه ها داري كه درحقيقت وقتي كاربر وارد ميشه با اون روبرو ميشه و ميتونه از داخل اون به بقيه قسمتها دسترسي پيدا كنه درسته ؟
حالا يك فايل PRG درست كن سطر اولش اون فرم يا منو يا .... را صدا كن
سطر دومش بنويس Read Event
بعد برو فايل PRG رو اجرا كن
تبديل به main كردنش رو هم كه دوستان گفتن
فقط يادت نره براي خروج از برنامه حتما بايد توي فرم هات خروج رو قرار بدي تا كاربر بتونه از برنامه خارج بشه مگرنه به اين آسوني ها نميتوني از شر برنامه خلاص بشي
باتشكر
جلال

javad_1349
دوشنبه 24 آبان 1389, 11:07 صبح
با سلام

من يك پروژه با VF9 نوشته ام . با استفاده از پنجره Project manager فايل اجرايي آن را درست كرده ام ولي نمي دانم فايل اجرايي آن چرا در محيط غيراز vf يك لحظه اجرا مي شود و برنامه بسته مي شود. من در active فرم اصلي دستور read event نيز گذاشته ام ولي تاثيري نداشته است.
ممنون مي شوم دوستان كمكم كنند.

سلام
البته مدير بخش تذكردادند كه اين مسئله قبلا گفته شده است نمي خواهم زياد به قول دستمون به پيچونيم ولي اگر زماني پيغام ذيل ظاهر شد و از سيستم خارج شد بايد قسمت لنگوئيج ARABIC را تنظيم كنيد
EXPRESSION EVALUATOR FAILED
موفق باشيد