View Full Version : سوال: attach کردن دیتابیس در sql express
f_arab
شنبه 22 آبان 1389, 19:59 عصر
سلام دوستان عزیز
من برنامه ام رو میخوام رو یه سیستم دیگه که sql نداره و فقط vs به همراه یه sql که دارای امکاناتی مثل management studio نیست، روی اون نصبه، اجرا کنم.
حالا احتیاج هست که پایگاه داده ام رو روی اون سیستم attach کنم چطور میتونم این کارو انجام بدم
البته از طریق management studio میدونم باید چه کار کنم ولی وقتی وارد vs میشم و روی database کلیک راست می کنم هیچ گزینه ای با عنوان attach وجود نداره :متفکر:
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
aghayex
شنبه 22 آبان 1389, 23:02 عصر
دوست عزیز اون نسخه اکپذس هست و برا استفاده از اون کانکشن استرینگ و این طور وارد کن
SqlConnection sqlcon = new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\Data\\Database1.mdf;Integrated Security=True");
f_arab
یک شنبه 23 آبان 1389, 11:22 صبح
دوست عزیز اون نسخه اکپذس هست و برا استفاده از اون کانکشن استرینگ و این طور وارد کن
SqlConnection sqlcon = newSqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\Data\\Database1.mdf;Integrated Security=True");
سلام دوست عزیز
من در حال حاضر مشکلی با استفاده دیتابیس در برنامه ندارم
فقط موقی که میخوام اونو رو یه سیستم دیگه اجرا کنم مشکل ایجاد میشه
یعنی منظور شما اینه که اگه کد بالا رو بنویسم و فقط جلوی attachdbfilename آدرس دیتابیسم رو وارد کنم کافیه؟
البته دیتابیسم رو deattach کردم و فقط فایلشو روی فلش نگه داشتم که رو یه سیستم دیگه استفاده کنم
امیدوارم شما رو با صحبتهام گیج نکرده باشم
متشکرم
Reza_Yarahmadi
یک شنبه 23 آبان 1389, 11:35 صبح
در صورت استفاده از SQLExpress نيازي به Attach كردن وجود نداره (در واقع معنيي نداره)
فايلهاي بانك رو كنار فايل اجرايي بذاريد و كانكشن استرينگ رو به چيزي كه دوستمون گفتند تغيير بديد درست ميشه.
Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Database1.mdf;Integrated Security=True
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.