ورود

View Full Version : ساختار فایل های Png

1485159
شنبه 22 آبان 1389, 20:46 عصر
سلام
من که هرچی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم که بدرد بخور باشه!!! اگه شما سراغدارین واسه منم معرفی کنید... البته چیز زیادی نمیخوام بدونم! فقط همین که بتونم اطلاعات پیکسل ها رو ازش بیرون بکشم برام کافیه!!
ممنون.

pswin.pooya
شنبه 22 آبان 1389, 23:16 عصر
سلام
برای اینکار بهتره از Devil استفاده کنی. و یا اینکه از کتابخونه libpng استفاده کنی. اما Devil بهترین گزینه هست و حتی خودش برات تکسچر رو میسازه

1485159
یک شنبه 23 آبان 1389, 05:56 صبح
و یا اینکه از کتابخونه libpng استفاده کنی.
کجا میتونم پیداش کنم؟

اما Devil بهترین گزینه هست و حتی خودش برات تکسچر رو میسازه
من فقط میخوام اطلاعات پیکسل ها رو داشته باشم نه چیز دیگه!! بقیش با خودم! از هیچ کتابخونه ای هم نمیخوام استفاده کنم.
ممنون.

khorzu
یک شنبه 23 آبان 1389, 08:16 صبح
سلام
هر وقت می خواید توی اینترنت دنبال چیزی بگردید ساده ترین راه استفاده از سایت http://www.google.com هست . اونو که باز کنید توی اون تکست باکس بزرگ وسط صفحه عبارت مود نظر رو تایپ کنید و کلید Google Search رو بزنید . مثلا در مورد libpng اولین مورد یافت شده همونیه که شما می خواین .

1485159
یک شنبه 23 آبان 1389, 13:04 عصر
توی آدرس زیر اونقدر چیز هست که من نفهمیدم که چی رو باید دانلود کنم! اگه ممکنه راهنمایی کنید.

amin1softco
یک شنبه 23 آبان 1389, 15:42 عصر
می گم من یادمه قدیما گفتم کتابخونه GD برای اینکاره ولی خوب دویل یک چیزه دیگست ایشالا که به نتیجه برسی :لبخند:

1485159
دوشنبه 24 آبان 1389, 19:29 عصر
من که هرچی گضشتم نتونستم libpngرو دانلود کنم! اگه ممکنه راهنمایی کنید!

amin1softco
دوشنبه 24 آبان 1389, 20:34 عصر
http://www.piko3d.com/?page_id=68
خودمونیم چرا خلق رو گذاشتی سر کار :متفکر:
http://up.iranblog.com/Files0/475207f3e13946708ea9.zip

1485159
دوشنبه 24 آبان 1389, 21:00 عصر
ممنون ولی همین یه ساعت پیش خودم تونستم دانلود کنم... بازم ممنون.
ولی هرچقدرکه باهاش ور میرم حتی نمیتونم کامپایل کنم!!!!:عصبانی: اعصابم بکلی خورد شده.....

1485159
دوشنبه 24 آبان 1389, 21:08 عصر
فقط یه چیزی رو درک نمیکنم!! توی متن زیر میگه libpng.lib رو به پروژه اضافه کنید! ولی فایل libpng.lib موجود نیست!!

Go into your visual studio and open your kick-ass project that you want to use libpng in. Select the project settings and open the property page. Make sure the configuration is set to “All Configurations” and not just Active (Release) or someting like that. Now go into the “Configuration properties” on the left side of the window, and go into the “Linker” part of the menu. Open the “General” section under linker, and add the dir where you extracted your libpng/libs to the “Additional Library Directories” field. Go into the “Input” section, right under “General” and add “libpng.lib” to the “Additional Dependencies” field. This tells visual studio to link your project against the libpng.lib where it will find all the functions you’re going to use. Don’t close this window just yet.

amin1softco
دوشنبه 24 آبان 1389, 21:37 عصر
خوب باید خودت کامپایلشون کنی

in PNG\projects\visualc6 you will find README.txt for more information
Compile libpng.lib as a static or dynamic library
Open the vc6 workspace in PNG\projects\visualc6, you should find zlib project file automatically if you've placed it in the right location. Now you need to select the correct project to build. Build->Set Active Configuration and select libpng - Win32 LIB Release/Debug for a static library or libpng - Win32 DLL Release/Debug for a dynamic library.
Now build, corresponding ZLib will build also.

http://www.ernestszoka.com/PNG/png.htm

1485159
چهارشنبه 26 آبان 1389, 16:04 عصر
یعنی توی این اینترنت خاکی من نمیتونم یه کتابخونه خوب پیدا کنم که دردسر نداشته باشه؟

amin1softco
چهارشنبه 26 آبان 1389, 19:38 عصر
نمی دونم مشکل اصلی تو چیه ؟ یعنی نمی تونی یک فایل رو بخونی یا نمی تونی با کتابخونه کار کنی یا کلاً یک چیز دیگه ؟حتماً که نباید از فرمت png استفاده کنی به راحتی می شه از همون فرمت ساده bmp استفاده کنی یک رنگ خاص انتخاب کن برا قسمتایی که می خوای حذف بشه و بعد با یک شرط اون قسمتا رو حذف کن

pswin.pooya
چهارشنبه 26 آبان 1389, 21:42 عصر
یعنی توی این اینترنت خاکی من نمیتونم یه کتابخونه خوب پیدا کنم که دردسر نداشته باشه؟
همه چی رو نمیشه مفت به دست آورد برو سراغ همون Devil که کامپایل شدش هم هست.