View Full Version : فایل صدایی با فرمت متفاوت
Hamid_PaK
جمعه 14 مرداد 1384, 06:46 صبح
با سلام ...
چطوری می شود یک فایل مانند ویو Wave شبیه سازی کرد و یا از همین فرمت استفاده کرد ولی فایل جدید تولید شده رو پلایر ها توانایی پخش آنرا رو نداشته باشند و فقط با پلایری که خودمون نوشتیم پخش شود ؟؟؟؟
Hamid_PaK
سه شنبه 18 مرداد 1384, 04:52 صبح
لطفا یکی جواب بده !!!!
؟؟؟؟؟؟؟
کسی در مورد اینکه بشه MP3 رو از حالت Stream پخش کرد اطلاعاتی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Hamid_PaK
پنج شنبه 20 مرداد 1384, 10:44 صبح
هیچ کس ایده ای نداره واسه پخش MP3 از طریق Stream ???????????
Delphi_Developer
جمعه 18 شهریور 1384, 03:09 صبح
ببین شما باید یاد بگیری محتویات فایل ها رو به صورت HEX تغییر بدی بعد میتونی یه چند تا String به فایلت اضافه کنی و بعد اون رو به صورت HEX سیو کنی بعد دیگه Player های دیگه موقع خوندن اون Error میدن اما شما موقع Play کردن اول اون رو Modify میکنی یعنی اون String رو برمیگردونی و Play میکنی .
موفق باشی .
Naficy
جمعه 18 شهریور 1384, 10:26 صبح
من توابعی مانند waveOutWrite و امثالهم رو دیده ام که شاید بدردتون بخوره. حتی یکی از دوستام یه برنامه پخش MP3 رو با این توابع نوشت. (البته ممکنه کار اون پخش همین Wave بوده، اما Wavای که داخلش با MP3 فشرده سازی شده بوده) اما من خودم کار نکردم.
seyedof
جمعه 18 شهریور 1384, 11:36 صبح
سلام
اضافه کردن یک سری اطلاعات اضافه به اول فایل فقط میتونه فرمتهای غیر استریمی رو غیر قابل پخش کنه. خاصیت فرمتهای stream based مانند mp3 اینه که از هر جاییشون میشه پخش کرد و چندان نیازی به هدر ندارند.
جواب سوال شما ساده است دوست عزیز، توابعی مانند sndPlaySound یا همون waveOutWrite میتونن به جای فایل از یک اشاره گر در حافظه صوت رو پخش کنند پس کافیه فایلتون رو به هر نحوی که دوست دارین کد کنین بعد از لود کردن دیکد کنید و اشاره گرش رو به توابع فوق بدین تا صدا پخش بشه. اینطوری فقط خود برنامه شما میتونه فایل رو پخش کنه.
ممنون علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.