View Full Version : مخفی کردن برخی سطر های جدول
farzadny
یک شنبه 23 آبان 1389, 15:57 عصر
سلام...
من با کد های جاوا اسکریپت بعضی از سطر های جدولم رو مخفی میکنم
tr.style.display=none
اما این کد بعث میشه که ساختار جدولم توی firefox بهم بریزه کسی دلیلش رو میدونه...
b.paseban
یک شنبه 23 آبان 1389, 20:17 عصر
سلام دوست عزیز.
خوب توی سمت CodeBehind ویزیبل tr رو فالس کن.
به این شکل:
idnametr.Visible = false;
از اون کد جاوا هم نمیخواد استفاده کنی
موفق باشید.
Keramatifar
دوشنبه 24 آبان 1389, 13:32 عصر
دوست عزیز
برای پنهان کردن یک المنت در css به دو روش میشه عمل کرد:
display:none در این حالت المنت پنهان میشه و فضایی رو هم در صفحه اشغال نمیکنه
visibility:hidden در این حالت المنت پنهان میشه ولی فضای آن در صفحه اشغال می شود
بنابراین کد شما باید درست کار کنه مگراینکه جای دیگه ای اشتباه کرده باشید. در کد شما جاوااسکریپت تمام tr ها رو مخفی خواهد کرد
farzadny
دوشنبه 24 آبان 1389, 14:12 عصر
دوست عزیز
برای پنهان کردن یک المنت در css به دو روش میشه عمل کرد:
display:none در این حالت المنت پنهان میشه و فضایی رو هم در صفحه اشغال نمیکنه
visibility:hidden در این حالت المنت پنهان میشه ولی فضای آن در صفحه اشغال می شود
بنابراین کد شما باید درست کار کنه مگراینکه جای دیگه ای اشتباه کرده باشید. در کد شما جاوااسکریپت تمام tr ها رو مخفی خواهد کرد
مرسی از راهنماییتون اما من میخوام با کد های جاوا اسکریپت صفحه بندی و جستجو را سمت کلاینت انجام بدم و یکسری از tr ]ا را مخفی کنم توی ie مشکل نداره اما firefox و کرم ساختار جدول به هم میریزه...
یه سوال دیگه اگه یه جدول با تعداد زیادی رکورد داشته باشیم مثلا 20000 میشه به یکباره تمامی انها رو سمت کلاینت ارسال کرد؟
Keramatifar
دوشنبه 24 آبان 1389, 14:15 عصر
مرسی از راهنماییتون اما من میخوام با کد های جاوا اسکریپت صفحه بندی و جستجو را سمت کلاینت انجام بدم و یکسری از tr ]ا را مخفی کنم توی ie مشکل نداره اما firefox و کرم ساختار جدول به هم میریزه...
دوست عزیز
پیشنهاد میدم همین کار رو بجای جاوا اسکریپت با jQuery انجام بدید تا هم Optimize تر باشه و هم CrossBrowser
یه سوال دیگه اگه یه جدول با تعداد زیادی رکورد داشته باشیم مثلا 20000 میشه به یکباره تمامی انها رو سمت کلاینت ارسال کرد؟
بیشتر از اینها رو هم میشه ارسال کرد، ولی هدف ما در برنامه نویسی وب اینه که در Optimize ترین حالت ممکن کار کنیم تا کاربران با سرعت بالاتری به نتایج مورد نظر دست پیدا کنند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.