ورود

View Full Version : تمپلیت مانستر؟

ARC
یک شنبه 23 آبان 1389, 16:23 عصر
سلام
2 تا سوال داشتم و ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
1. اگر از تمپلیت های سایت تمپلیت مانستر برای طراحی سایت های خارجی استفاده کنم استفاده کنم که از سایت اصلی خرید نشده (از همین مجموعه هایی که در بازار ایران هست) تمپلیت مانستر میتونه بفهمه و از من شکایت کنه؟
اگر بعدا سایت مشهور بشه نمی خوام مشکلی برام پیش بیاد.
2. جایی (سایتی یا کسی) رو میشناسید که مجموعه ای کامل از تمپلیت مانستر رو داشته باشه؟
سایت parstools داره ولی 13 DVD هست و تماس گرفتم گفت کامل نیست.

حمید محمودی
دوشنبه 24 آبان 1389, 17:41 عصر
سلام،

1. اگر از تمپلیت های سایت تمپلیت مانستر برای طراحی سایت های خارجی استفاده کنم استفاده کنم که از سایت اصلی خرید نشده (از همین مجموعه هایی که در بازار ایران هست) تمپلیت مانستر میتونه بفهمه و از من شکایت کنه؟

بستگی داره، به اینکه کدهایی که برای استفاده محدود از قالب ها در سورس Template اضافه کردن، رو کسی null نکرده باشه.
اما درصورت اینکه فردی بیاد بصورت شخصی به مسولان Template-monster اطلاع بده اون وقت قضیه فرق میکنه و صاحب اون سایتی که از قالب های غیر متعارف استفاده کرده جز متخلفین خواهد بود.

برخوردی هم که باهاش میکنن بستگی به شهرت سایت، کشوری که وبمستر توش زندگی میکنه داره.

2. جایی (سایتی یا کسی) رو میشناسید که مجموعه ای کامل از تمپلیت مانستر رو داشته باشه؟

چنین جایی وجود ندره. به دلیل اینکه روزانه قالب های جدیدی عرضه میشه و همچنین نسخه بروز شده قالب های قبلی هم میاد.
البته افرادی هستن که قالب ها رو بصورت یک مجوعه در آوردن و میفروشن. اما در کل هیچکدم کامل نیستن.

به نظر من بهتره که با توجه به اسم قالب، اون رو سرچ کنید و نسخه null شده اش رو بگیرید و استفاده کنید.

موفق باشید.

ARC
دوشنبه 24 آبان 1389, 18:20 عصر
از راهنمایی شما خیلی خیلی ممنونم.

سلام،

بستگی داره، به اینکه کدهایی که برای استفاده محدود از قالب ها در سورس Template اضافه کردن، رو کسی null نکرده باشه.
اما درصورت اینکه فردی بیاد بصورت شخصی به مسولان Template-monster اطلاع بده اون وقت قضیه فرق میکنه و صاحب اون سایتی که از قالب های غیر متعارف استفاده کرده جز متخلفین خواهد بود.

قالب هایی که در نظر دارم اکثرا HTML هستن و من بیشتر میخوام از تصاویر قالب ها استفاده کنم یعنی دوباره از ابتدا کد اون نوشته میشه با این حال بازم میتونه مشکل ساز بشه؟

برخوردی هم که باهاش میکنن بستگی به شهرت سایت، کشوری که وبمستر توش زندگی میکنه داره.

یعنی اگر سایت مشهور باشه زیاد بهش گیر میدن؟ و این رو هم بگم که وبمستر خارج از ایران هست.

چنین جایی وجود ندره. به دلیل اینکه روزانه قالب های جدیدی عرضه میشه و همچنین نسخه بروز شده قالب های قبلی هم میاد.
البته افرادی هستن که قالب ها رو بصورت یک مجوعه در آوردن و میفروشن. اما در کل هیچکدم کامل نیستن.

به نظر من بهتره که با توجه به اسم قالب، اون رو سرچ کنید و نسخه null شده اش رو بگیرید و استفاده کنید.

موفق باشید.
من دنبال جایی هستم که دست کم مجموعه ای کامل رو داشته باشه مثلا وقتی میگه از شمار 1 تا 2000 را داره تمام این قالب های 1 تا 2000 داخلش باشه یا این که تعداد زیادی از تم هایی که تا به امروز ارائه شده را داشته باشه. شما جایی را میشناسید؟

حمید محمودی
دوشنبه 24 آبان 1389, 19:58 عصر
قالب هایی که در نظر دارم اکثرا HTML هستن و من بیشتر میخوام از تصاویر قالب ها استفاده کنم یعنی دوباره از ابتدا کد اون نوشته میشه با این حال بازم میتونه مشکل ساز بشه؟

اگه منظور شما چیزی شبیه به مهندسی معکوس هست که بیاید از فایل ها و استایل همون قالب دقیقا استفاده کنید و یا تغییر جزئی در قالب بدید، فکر نکنم خیلی از حق مالکیت معنوی نویسنده اش بکاهد ولی دقیقا نمیدونم که برخورد قانونی با اینگونه موارد چه خواهد بود؟!
اما به هر حال قطعا برخوردی که در کشورهای مختلف با اینگونه موارد(درصورت داشتن شاکی حقوقی/حقیقی) میشه متفاوت هست.

یعنی اگر سایت مشهور باشه زیاد بهش گیر میدن؟

جمله ای که در بالا عرض کردم به خاطر این بود که، خیلی از برخوردهای قانونی که در این ضمینه صورت میگیره بخاطر جنبه مالی اون هست. اگه تشکیلات/شرکت/گروهی بخوان پیگیر یک کار حقوقی بشن، جنبه مالی اون رو جز اولویت اول( اگه بحث لطمه به شهرت درمیون نباشه) قرار میدن.
بر این اساس قطعا صرف وقت و پیگیری علیه سایت مشهور اولویت بیشتری خواهد داشت.

من دنبال جایی هستم که دست کم مجموعه ای کامل رو داشته باشه مثلا وقتی میگه از شمار 1 تا 2000 را داره تمام این قالب های 1 تا 2000 داخلش باشه یا این که تعداد زیادی از تم هایی که تا به امروز ارائه شده را داشته باشه. شما جایی را میشناسید؟

عرض کردم همچنین جایی که میگید وجود نداره. هستن دوستانی که قالب هایی رو(به طرق مختلف) به فروش میزارن اما اینکه کامل باشه، نه نیست.

اگه به دنبال مجموعه خاصی هستید، در سایت های اشتراک گذاری مثل رپیدشر و ... ، در شبکه هایی مثل تورنت قالب هایی بصورت مجموعه وجود دارند، که میتونید دانلود کنید.
اما به هر حال هیچ اسم رو رسم و طبقه بندی (خاص و دقیق) من تا به حال ندیدم.

قضیه کامل بودن این مجموعه ها، برای خیلی از موارد دیگه غیر از تمپلیت ها، مشاهده کردم که هر کدوم میگفتن کاملترین مجموعه فلان و... که وقتی بررسی کردم، هر کدوم یه چیزهایی داشت که مجموعه دیگه نداشت. بنابراین به این نتیجه رسیدم چیزی به نام کامل وجود نداره.
البته شاید یه مجموعه ای باشه که فعلا نسبت به مجموعه های دیگه کامل باشه اما در کل اسم کامل صحیح نیست(به دلیل مواردی که در بالا عرض کردم).

ARC
دوشنبه 24 آبان 1389, 20:11 عصر
اگه منظور شما چیزی شبیه به مهندسی معکوس هست که بیاید از فایل ها و استایل همون قالب دقیقا استفاده کنید و یا تغییر جزئی در قالب بدید، فکر نکنم خیلی از حق مالکیت معنوی نویسنده اش بکاهد ولی دقیقا نمیدونم که برخورد قانونی با اینگونه موارد چه خواهد بود؟!
اما به هر حال قطعا برخوردی که در کشورهای مختلف با اینگونه موارد(درصورت داشتن شاکی حقوقی/حقیقی) میشه متفاوت هست.

بازم ممنون از راهنمایی شما و ببخشید که بازم سوال میکنم چیزی که من در نظر دارم استفاده از تصاویر قالب برای طراحی یک سایت با ASP.Net هست و به هیچ عنوان قصد استفاده از فایل ها و کد ها را ندارم. این رو میدونم که برای تصاویر قالب باز هم قانون وجود داره ولی زمانی که من از کدی از اون قالب استفاده نکنم اون سایت یا هر شخص دیگه از کجا میتون متوجه بشه که من قالب رو از سایت خریداری نکردم؟
مگر زمان خریداری قالب باید حتما اسم سایت استفاده کننده از قالب درج بشه و یا امکان دست کاری قالب وجود نداره و اگر در قالب تغییری ایجاد بشه مشکل ایجاد میکنه؟

حمید محمودی
دوشنبه 24 آبان 1389, 21:19 عصر
چیزی که من در نظر دارم استفاده از تصاویر قالب برای طراحی یک سایت با ASP.NET هست و به هیچ عنوان قصد استفاده از فایل ها و کد ها را ندارم.

شما که گویا طراح وبسایت هستید، بهتر میدونید که تصاویر خودش به چند دسته تقسیم میشند. تصاویری که صرفا جهت نمایش آگهی ها استفاده میشه، تصاویری که برای header , footer صفحه استفاده میشه و ...
اونهایی که برای خود صفحه استفاده میشن، وقتی بخوایم قالبی رو طراحی کنیم که با قالب اصلی فرق داشته باشه، با مشکلاتی مواجه میشیم. چون دست ما رو برای طراحی دلخواه style قالب خیلی باز نگه نمیداره.
البته میتونیم یه مانووری جهت تغییر ظاهر قالبی که از تصاویر مربوط به templateهای دیگه استفاده کرده بدیم
مثلا میشه با تغییر رنگ، تغییر اندازه و ... تصاویر با استفاده از نرم افزارهایی مثل فتوشاپ کمی تصاویر مربوطه رو تغییر داد تا خیلی مشخص نباشه. اما به هر حال خیلی نمیشه روشون حساب کرد.

زمانی که من از کدی از اون قالب استفاده نکنم اون سایت یا هر شخص دیگه از کجا میتون متوجه بشه که من قالب رو از سایت خریداری نکردم؟
در پست اول خودم هم عرض کردم، به دوصورت میتونن متوجه بشن. یکی از طریق کدهایی که در قالب قرار میدن، و دیگری اینکه با استفاده از گزارش اشخاص میتونن پیگیر مسائل بشن.
این پیگیری هم با توجه به اون شرایطی که گفته شد هستش.

زمان خریداری قالب باید حتما اسم سایت استفاده کننده از قالب درج بشه

این رو نمیدونم، ولی فکر نکنم اسم سایت مهم باشه.خود خریدار مهم هست به گمونم.:متفکر:

امکان دست کاری قالب وجود نداره و اگر در قالب تغییری ایجاد بشه مشکل ایجاد میکنه؟
هر تشکلی برای خودش یک سری قوانینی داره که کاربران رو ملزم به رعایت اونها میکنه(البته بماند که کاربران در موارد مختلف چه میکنند...)
مثلا قالب های CMSی مثل وردپرس وقتی عرضه میشند برای خودشون لایسنسی دارند که توجه به اونها از جهاتی الزامی هست.

پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه گفته شد وبمستر غیر از ایران هستش، شما یه قالب خوب طراحی کنید و خودتون با توجه به شرایط زمانی مختلف آپدیت اون رو بیرون بدید. اینطوری میشه کارهایی کرد که خودش درخور توجه هست.
درسته که استفاده از فایل قالب های دیگه، کار رو راحت تر میکنه اما مشکلاتی هم داره که بعدا ممکنه گریبانگیرتون بشه.(شرایط در غیر از ایران فرض شده است).
مثلا میتونید قالب های مختلف رو ببنید و ویژگی های خوبشون رو تحت عنوان یک قالب برای خودتون بسازید.

موفق باشید.