View Full Version : اشکال در نمایش شماره تماس گیرنده در KDtele
AmirSky
یک شنبه 23 آبان 1389, 20:09 عصر
باسلام خدمت استاتید
یه سوال دارم در مورد کارکردن با KDtele
اونم اینه که چرا وقتی با کامپوننت KDserialport کار میکنم شماره تماس گیرنده رو نمایش میده ولی وقتی از KDphone استفاده می کنم خبری از شماره تماس نیست.
اگه با KDserialport نمایش میده یعنی هم مخابرات و هم مودم Caller ID رو ساپورت میکنند
پس اشکال از چی میتونه باشه
من خیلی سرو کله زدم اما نتونستم
و یه سوال دیگه اینکه اگه فقط بخواهم از KDserialport استفاده کنم اونوقت آیا میشه از eventهایی مثل onCallState برای بدست آورن مواقعی که تماس قطع یا تماس گرفته میشود یا سایر موارد با طرفند خاصی استفاده کنم
در ضمن من تمام تاپیکهای مربوطه رو نگاه کردم ولی چیز کاملی تو اونها ندیدم
با بخش پشتیبانی شرکت سازنده هم یه 2 روزی در تماس هستم اما انگار خودشون هم نمیدونند چی کار کردند
ممنون
firststep
یک شنبه 23 آبان 1389, 23:19 عصر
توی خوده دموی kd tel یک منویی هست که کانفیگ مودم رو بهتون نمایش می ده
اونجا یه نگاه بنداز ببین ایا شناسایی میشه caller if
AmirSky
دوشنبه 24 آبان 1389, 19:16 عصر
من اکثر تاپیکهایی که در این سایت بود چه در بخش دلفی چه در بخشهای دیگه مثل VB و C# و همینطور سایت های زیاد دیگری رو مرور کردم اما دیدم این مشکل بزرگی است و افراد زیادی دچار سردرگمی شده اند
بهترین پیشنهاد ها در مورد استفاده از سریال پورت بود که وقتی روش کار کردم دیدم نقصهای زیادی داره و بهتره استفاده نشه
درسته که با سریال پورت میشه آی دی کالر رو به راحتی بدست آورد ولی مشکلات خیلی زیادی داره از جمله تفاوت در ویندوز های مختلف و خیلی موارد دیگه و بیشتر برای تست خوبه
مشکل من حل شد و این رو میگم شاید به درد افراد دیگه هم بخوره
خیلی ساده بود. مشکل نه از کامپوننت KDTele و نه از مخابرات بود
مخابرات Caller ID رو ساپورت میکنه و KDTele هم به پیشنهاد خیلی ها بهترینه
پس فقط میمونه مودم . مشکل من فقط از مودم بود
من روی دو مدل مودم با ساپورت Caller ID تست کردم و جواب خوبی هم گرفتم
هرچند مودم های قبلی که تست کرده بودم هم این قابلیت ها رو داشتند!
اگه کسی می خواد در برنامه از منشی تلفنی استفاده کنه باید در خرید مودم خیلی دقت کنه
من با تهیه یه مودم تونستم با کامپوننت KDphone شماره تماس گیرنده و خیلی موارد دیگر رو بدست بیارم
تصمیم گرفتم به صورت عمده خودم مودم بخرم و به یوزهای نرم افزارهام بدم تا مشکلات بعدی رو نداشته باشم
موفق باشید.
arezoo_sh
یک شنبه 07 فروردین 1390, 00:08 صبح
میشه اسم مودمی رو که استفاذه کردین و بطور کامل جواب گرفتین رو بگین ؟ من هم همین مشکل رو دارم امما نمی دونم که چه مودمی تهیه کنم
BEHESHT*
دوشنبه 08 فروردین 1390, 15:28 عصر
منم مشکل مشابه شما رو دارم ممکنه مثالی که برای نمایش شماره استفاده کردین رو پیوست کنین؟
AmirSky
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 11:34 صبح
میشه اسم مودمی رو که استفاذه کردین و بطور کامل جواب گرفتین رو بگین ؟ من هم همین مشکل رو دارم امما نمی دونم که چه مودمی تهیه کنم
من یه مودم خیلی ارزون قیمت پیدا کردم که جواب میده و بد نیست.
اگه از نظر قوانین سایت مشکلی نباشه میتونم لینک سایت فروشنده رو اینجا بزارم.
AmirSky
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 11:37 صبح
منم مشکل مشابه شما رو دارم ممکنه مثالی که برای نمایش شماره استفاده کردین رو پیوست کنین؟
من دقیقا متوجه منظور شما نشدم.
خود اون شرکت sample داره من چی رو پیوست کنم؟
BEHESHT*
جمعه 19 فروردین 1390, 18:33 عصر
اگه بذاری کاری خیلی بزرگی کردی منم بعید می دونم اشکال داشته باشه خب بر طرف کردن نیاز کاربران هستش
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.