ورود

View Full Version : تنظيم عبارات در گزارش

lm48390
دوشنبه 24 آبان 1389, 07:30 صبح
با سلام و خسته نباشيد
ضمن تشكر از پاسخ دوستان به سوالهاي اينجانب، سوالي دارم. من در برنامه ام يك گزارش درست كرده ام كه فيلدهاي موردنظر را كنار هم چيد ه ام كه به خاطر زياد بودن فيلدها را تا حدي چسبيده در كنار هم قرار داده ام ولي نمي دانم چرا در پيش چاپ مانند تصوير ارسالي ، فضا خالي افتاده است؟ گويي هر فيلد با فيلد ديگر كلي فاصله دارد و به خاطر اين موضوع اطلاعاتم كامل مشاهده نمي شود. علت چيست.
سوال دوم: براي راست چين كردن اطلاعات فيلدهايم، از تب ، format گزينه right را از format option انتخاب نمو ده ام ولي در بيشتر موارد به هم مي خورد.
ممنون از پاسخ شما دوستان

amir_1351
دوشنبه 24 آبان 1389, 08:25 صبح
با سلام
آيا از دستور SET REPORTBEHAVIOR 90
استفاده كرده ايد ؟

javad_1349
دوشنبه 24 آبان 1389, 08:37 صبح
با سلام و خسته نباشيد
ضمن تشكر از پاسخ دوستان به سوالهاي اينجانب، سوالي دارم. من در برنامه ام يك گزارش درست كرده ام كه فيلدهاي موردنظر را كنار هم چيد ه ام كه به خاطر زياد بودن فيلدها را تا حدي چسبيده در كنار هم قرار داده ام ولي نمي دانم چرا در پيش چاپ مانند تصوير ارسالي ، فضا خالي افتاده است؟ گويي هر فيلد با فيلد ديگر كلي فاصله دارد و به خاطر اين موضوع اطلاعاتم كامل مشاهده نمي شود. علت چيست.
سوال دوم: براي راست چين كردن اطلاعات فيلدهايم، از تب ، format گزينه right را از format option انتخاب نمو ده ام ولي در بيشتر موارد به هم مي خورد.
ممنون از پاسخ شما دوستان
سلام
دوست عزيز يك مقداري بيشتر توضيح بدهيد با كدام ورژن فاكس كارميكنيد ايا تنظيمات page setup را هم تغيير داده ايد

lm48390
دوشنبه 24 آبان 1389, 09:39 صبح
سلام به دوستان گرامي
من از نسخه VF9 استفاده مي كنم. در ضمن SET REPORTBEHAVIOR 90 چه كاري انجام مي دهد. من تا كنون از اين دستور استفاده نكرده ام.
من در PAGE SETUP كاغذ را A4 و PORTRAIT تنظيم كرده ام. آيا تنطيم ديگري بايد انجام داد؟
با تشكر

javad_1349
دوشنبه 24 آبان 1389, 10:53 صبح
سلام به دوستان گرامي
من از نسخه VF9 استفاده مي كنم. در ضمن SET REPORTBEHAVIOR 90 چه كاري انجام مي دهد. من تا كنون از اين دستور استفاده نكرده ام.
من در PAGE SETUP كاغذ را A4 و PORTRAIT تنظيم كرده ام. آيا تنطيم ديگري بايد انجام داد؟
با تشكر
سلام
دستور SET REPORTBEHAVIOR 90 در ويژوال فاكس نه كاربرد دارد زمانيكه خواسته باشيم يك گزارش را به preview يا صفحه نمايش قبل از چاپ ارسال كني استفاده ميشود
البته دستور زياد مثلا دستور ذيل قبل از ساخت query بايد استفاده كني
SET ENGINEBEHAVIOR 70
منظور من از page setup اين بود دربعضي از مواقع براي طراحي گزارش بايد در قسمت پرينتر و فاكسس بايد تيك را بروي يك چاپگر بگذاري تا تنظيم گزارشت در وسط قرار بگيرد اين تجربه را من بارها با آن برخورد داشتم
موفق باشيد