ورود

View Full Version : سوال: از کدام بانک اطلاعاتی استفاده کنم؟

remove-me
دوشنبه 24 آبان 1389, 13:32 عصر
سلام دوستان عزیز.
می خواستم ببینم شما دوستان بنا به احتیاجات زیر کدام بانک اطلاعاتی رو پیشنهاد می کنید.
1- زبان C# ارتباط بده (برنامه ساخته شده بصورت local و desktop است)
2- برای استفاده از برنامه در کامپیوتر های دیگر، بدون نیاز به نصب بانک اطلاعاتی، قابل اجرا باشه. (یا حداقل نیاز به dll فقط داشته باشه)
3- ترجیحا امنیتی داشته باشه
4- روی همه سیستم عامل های ویندوز (چه 64 بیتی چه 32 بیتی) قابل اجرا باشه.
من الان از xml استفاده می کنم ولی متاسفانه اصلا از امنیت خبری نیست و کارفرما هم به بی امنیتی گیر داده.
خواستم برم طرف sql server که اونم حتما باید حداقل express نصب بشه.
بعد گفتم برم طرف ms Access که متاسفانه رو 64 بیتی دیگه جواب نمی ده.
حجم اطلاعاتیم زیاد نیست شبیه دفترچه تلفن.
اگر می شه لطف کنین یک راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم

Sk1900n3
سه شنبه 09 آذر 1389, 20:01 عصر
دوست خوبم با سلام

به قول خودتون برای کار با بانک اطلاعاتی شما بایستی حداقل Express نصب داشته باشی و بهترین روش برای کار با بانک اطلاعاتیه.
ولی خوب اگر با Xml کار مبکنید بهترین کاره و برای امنیتش هم شما توی ذخیره Hash کنید و موقع بازیابی این اطلاعات رو باز Decode کنید

erroring
پنج شنبه 11 آذر 1389, 23:41 عصر
منم همین سوال رو دارم.
یه نرم افزار حسابداری می خوام بنویسم با حداکثر 50 هزار رکورد
قبلا با oledb و Access کار کردم و تجربه کافی دارم. گفتم برای بهینه سازی سرعت از Sql server استفاده کنم. اما خوب نمیدونم اینقدر سرعت فرق میکنه که ارزششو داشته باشه تا سختی های کاربا sql server و دنگ و فنگاشو به جون بخرم. نرم افزاری که مبتنی بر دیتابیس Access باشه پکیج کردنش برای استفاده روی سایر سیستم ها راحت تره و کمتر کاربر دچار مشکل میشه.
می خواستم دوستانی که تجربه تو این زمینه دارند منو راهنمایی کنن برای دیتابیس با این حجم سرعت اونقدر فرق میکنه که برم سمت sql server ؟

Nima NT
پنج شنبه 11 آذر 1389, 23:46 عصر
با توجه به تجربه یکی از دوستان میگم.
بله فرق میکنه و فکر میکنم استفاده از sql برای شما بهتر باشه حتی اگر مشکلاتی در نصب و راه اندازی نرم افزار برای شما پیش بیاره.

erroring
جمعه 12 آذر 1389, 00:10 صبح
و اگه بخوام از Sql Server استفاده کنم میشه کل نرم افزار و سرویس های مورد نیاز از جمله Sqlserver رو در یک پکیج نصب آماده کرد؟

Sk1900n3
جمعه 12 آذر 1389, 16:28 عصر
و اگه بخوام از Sql Server استفاده کنم میشه کل نرم افزار و سرویس های مورد نیاز از جمله Sqlserver رو در یک پکیج نصب آماده کرد؟

اره دوست خوبم
اگه شما دات نت کارمیکنید هنگام ایجاد پک(setup) چند تیک رو باید بزنید تا پک sql اضافه بشه
هنگام اجرای برنامتون کافیه بانکتو با کدنویسی به sql اتصال (attach) بدید