ورود

View Full Version : آموزش: یک برنامه تحت شبکه ساده

programming70
دوشنبه 24 آبان 1389, 15:35 عصر
سلام ، قبل از این که بتونم برنامه نویسی رو درک کنم خیلی کنج کاو و سمج بودم تا همه زیر و بم برنامه نویسی رو در بیارم . الان مدتیه که ویژوال بیسیک رو کنار گذاشتم اما یادم هست یک بار نیاز داشتم یک برنامه تحت شبکه بنویسم اما چیزی از شبکه کردن بلد نبودم ولی مثله همیشه یک راه برای ارتباط پیدا کردم و الان این راه رو توضیح میدم .

ساده ترین و ساده ترین راه برای این کار استفاده از کار با فایل هاست ، با هر چیزی که از همین شکل بشه استفاده کرد هم میتونید استفاده کنید .

من یه فایل txt رو در آدرس شبکه ای ذخیره میکنم و فرا میخونم مثلا :
تو فایلم مینویسم "سلام" و در مسیر شبکه ذخیره میکنم ، مثلا :
"Client01\test\test.txt\\"
و از کامپیوتری که نقش سرور رو داره هم از همین آدرس فراخوانی میکنم یا باز تغییرش میدم ، یا اصلا چرا سرور و کلاینت ، کلا این که به جای این که تو هارد خودم چیزی رو ذخیره کنم تو آدرس دهیه شبکه ای اون رو تو یه کامپیوتر دیگه ذخیره میکنم و در کامپیوتر بعدی اون رو فراخوانی میکنم یا وقتی در کامپیوتر مورد نظر تغییری کرد از کامپیوتر دیگه عملیات خواندن رو انجام میدم .

نکته : ***
تنها چیزی که باید بهش توجه بشه این که باید اول درایوی که به اشتراک گذاشته میشه رو به صورت Allow network users to chenge my files اشتراک گذاری کنیم و بعد فولدری که میخوایم اشتراک گذاری کنیم که در مثال آدرس بالا این فولدر به نام test هست . یعنی هم فولدر رو اینطوری اشتراک گذاری کنیم هم درایوی که فولدر در اون هست ، در غیر این صورت فایل فقط خواندنی هست و قابلیت نوشتن از کامپیوتر دیگه رو نداره .

اولین باری که این رو نوشتم تو یه کافینت بودم و بچه های اونجا با همین برنامه معمولی با هم چت میکردن .

بعد این رو گسترش دادم و ارسال فایل رو هم در اون گنجایش دادم و به جای اینکه کامپیوتری در کافی نت بخواد فایلی رو به اشتراک بزاره و سرور از my network place بخواد اون رو برداره ، فایلش رو با این برنامه آدرس دهی میکرد و سرور فایل رو از اون آدرس با برنامه روی آدرسی که میخواست کپی میکرد .

این کار به خاطر فارسی بودن برنامه برای کسایی که از شبکه چیزی نمیدونن و همیشه صدا میزنن ببخشید میشه فایل من رو روی سیدی رایت کنین در صورتی که نمیتونست اون فایل رو به اشتراک بزاره خیلی ساده و مهربون بود .

درود به همه برنامه نویسان .:چشمک:

mehdijoooon
یک شنبه 18 دی 1390, 01:46 صبح
سلام دوستان عزيز
من يه برنامه نوشتم كه يه بانك اكسس داره
حالا ميخوام برنامه تحت شبكه باشه.يعني كاربربي مختلف بتونن تو بانك بنويسن
مبتدي توضيح ميدين؟:خجالت:
از همتون ممنون

ahp_online
شنبه 06 اسفند 1390, 16:12 عصر
سلام دوستان عزيز
من يه برنامه نوشتم كه يه بانك اكسس داره
حالا ميخوام برنامه تحت شبكه باشه.يعني كاربربي مختلف بتونن تو بانك بنويسن
مبتدي توضيح ميدين؟:خجالت:
از همتون ممنون

سلام
من هم میخوام اینکار رو بکنم.میشه راهنمایی کنید؟

daniyal_1363
یک شنبه 21 اسفند 1390, 07:35 صبح
سلام
من هم میخوام اینکار رو بکنم.میشه راهنمایی کنید؟

سلام

اگه به روش دوست عزیزمون که در بالا توضیح داده میخوان عمل کنین کافیه به بانک اطلاعاتی روی سرور Share کنید و در کلاینت های آدرس همون بانک رو نرم افزار بدین

من این کار رو یه زمانی انجام داده بودم، چه جوری ؟

نرم افزار سرورم دو تا دیتابیس داشت یکی اطلاعات اصلی نرم افزار سرور(این بانک در مسیر برنامه ریخته میشه) و دومی بانکی که قرار بود Share بشه(در هر کامپیوتری میشه باشه فقط باید فولدر رو Share کنید) ، یک قسمت توی تنظیمات برنامه طراحی کرده بودم که کاربر میتونست آدرس فایل بانک share شد رو انتخاب کنه ، اتصال با اون بانک رو چک می کردم و اگه فایل درست بود آدرس اون فایل رو توی بانک اصلیم ذخیره می کردم تا برای دفعه های بعدی لازم به دادن دوباره آدرس نشم

برای کلاینت هام هم همین کار رو کردم،

یادتون نره :
1 - اتصال به بانک اصلی باید زودتر از بانک share برقرا بشه
2 - متونین در صورت برقرار نشدن اتصال با بانک share یه تایمر بزاین که هر چند وقت یه با چک کنه و بلافاصله بعد از برقرا شدن تایمر متوقف بشه
3 - این کار معایب زیادی - اصلاٌ اصولی نیست - احتمالاً به مشکلات زیاد بر میخورین

در آخر باید بگم :

راه اصولی این کار استفاده از بانک SQL هستش(که میتونین با دادن نام کامپیوتر سرور (سیستمی که بانک روش نصب شده) به بانک متصل بشین و احتیاج به Share کردنم نداره ) و در صورتی که نیاز به رد و بدل شدن اطلاعات کمی دارین بهتره از کامپونت Winsock برای اتصال استفاده کنین

ضمناً همه راه های اصولی و درست در این سایت آموزش داده شده

موفق باشین

yaghoobi91
شنبه 19 فروردین 1391, 15:55 عصر
سلام

اگه به روش دوست عزیزمون که در بالا توضیح داده میخوان عمل کنین کافیه به بانک اطلاعاتی روی سرور Share کنید و در کلاینت های آدرس همون بانک رو نرم افزار بدین

من این کار رو یه زمانی انجام داده بودم، چه جوری ؟

نرم افزار سرورم دو تا دیتابیس داشت یکی اطلاعات اصلی نرم افزار سرور(این بانک در مسیر برنامه ریخته میشه) و دومی بانکی که قرار بود Share بشه(در هر کامپیوتری میشه باشه فقط باید فولدر رو Share کنید) ، یک قسمت توی تنظیمات برنامه طراحی کرده بودم که کاربر میتونست آدرس فایل بانک share شد رو انتخاب کنه ، اتصال با اون بانک رو چک می کردم و اگه فایل درست بود آدرس اون فایل رو توی بانک اصلیم ذخیره می کردم تا برای دفعه های بعدی لازم به دادن دوباره آدرس نشم

برای کلاینت هام هم همین کار رو کردم،

یادتون نره :
1 - اتصال به بانک اصلی باید زودتر از بانک share برقرا بشه
2 - متونین در صورت برقرار نشدن اتصال با بانک share یه تایمر بزاین که هر چند وقت یه با چک کنه و بلافاصله بعد از برقرا شدن تایمر متوقف بشه
3 - این کار معایب زیادی - اصلاٌ اصولی نیست - احتمالاً به مشکلات زیاد بر میخورین

در آخر باید بگم :

راه اصولی این کار استفاده از بانک SQL هستش(که میتونین با دادن نام کامپیوتر سرور (سیستمی که بانک روش نصب شده) به بانک متصل بشین و احتیاج به Share کردنم نداره ) و در صورتی که نیاز به رد و بدل شدن اطلاعات کمی دارین بهتره از کامپونت Winsock برای اتصال استفاده کنین

ضمناً همه راه های اصولی و درست در این سایت آموزش داده شده

موفق باشین

با سلام و احترام
شما که می فرمایید همه راههای اصولی در سایت آموزش داده شده میشه لینک بدید؟خیلی دنبال گشتم .خیلیم لازم دارم.دعاتون می کنم

m2011kh
یک شنبه 20 فروردین 1391, 18:26 عصر
سلام.
کلا کار شما اصولی نیست.
و شبکه کردن با فایل کلا یه کار اشتباهه و سرعت تبادل اطلاعات خیلی کمه.
اصولی ترین راه استفاده از Winsock هست.
وینساک برای اطلاعات زیاد هم کاربرد خوبی داره.
وینساک بهترین راه برای شبکه کردن هست.
برای تبادل اطلاعات با Winsock اگر حجم داده ها پایین هست از پپروتکل TCP و اگه حجم اطلاعات بالا هست از پروتکل UDP استفاده کنین.

m2011kh
یک شنبه 20 فروردین 1391, 18:32 عصر
برای ارسال فایل های پر حجم نیز میتوانید آون ها رو فشرده یا ب چند قسمت تقسیم کنید.

daniyal_1363
شنبه 27 خرداد 1391, 17:35 عصر
کلا کار شما اصولی نیست.
و شبکه کردن با فایل کلا یه کار اشتباهه و سرعت تبادل اطلاعات خیلی کمه.

کاملاً موافقم

وینساک برای اطلاعات زیاد هم کاربرد خوبی داره.
وینساک بهترین راه برای شبکه کردن هست.

البته Winsock روش بسیار خوب و قابل قبولیه برای ارسال و دریافت اطلاعات، ولی اگر میخوان با دیتابیش کار کنین اصولیش SQL هستش که بسیار کار ها رو راحت کرده

برای استفاده از Winsock باید بگم "چو عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها" دلیلشم اینکه 2 یا 3 سالی داره باهاش کار میکنم و بعضی وقتا برای بعضی مسائل اصلاً جوابگو نیست

برای تبادل اطلاعات با Winsock اگر حجم داده ها پایین هست از پپروتکل TCP و اگه حجم اطلاعات بالا هست از پروتکل UDP استفاده کنین.

دقیقاً بر عکس " برای حجم داده های پایین از پروتکل UDP استفاده کنین و برای حجم دادهای بالا از پروتکل TCP"

در ضمن "نابرده رنج گنج میسر نمی شود"

هم از Winsock نمونه و توضیح کامل هستش و هم از SQL

موفق باشین