ورود

View Full Version : چرا باید در دات نت دسترسی مستقیم به سخت افزار نداشته باشیم؟!

amir-yeketaz
دوشنبه 24 آبان 1389, 20:18 عصر
سلام ...

من یه چیزی چند روزیه بدجوری فکرمو مشغول کرده و اون اینه که:
ما میگیم چون در دات نت کدها توسط مکانیزم CLR دات نت مدیریت میشوند و به کد IL تبدیل میشوند و سپس توسط JIT برای سی پی یو ترجمه میشوند پس سی شارپ Managed هست و چون که اینجوریه نمیتونه به صورت مستقیم به سخت افزار دسترسی داشته باشه و به خاطر همین برای برنامه نویسی سیستمی به اون صورت مفید نیست و ...

حال سوال اینه که مگه در نهایت کد ما به کد زبان ماشین تبدیل نمیشه (به زبون قابل فهم سی پی یو) ... خوب این وسط چرا نمیشه مستقیما با سخت افزار در ارتباط بود ؟؟؟؟
من خودم یه دلیلایی برای خودم میتراشم که برا خودم ابهام داره !!! به خاطر همین این تاپیکو ایجاد کردم تا ببینم واقعا قضیه از چه قراره؟؟؟؟!!!!

ممنون

mahdi87_gh
دوشنبه 24 آبان 1389, 20:34 عصر
خب دوست عزیز دلیل اینکه .NET تونسته چنین جایگاهی رو در میان برنامه نویسان پیدا کنه اینه که اومده محدودیت پلتفرم رو برداشته. شما برنامه ای رو که اینجا طراحی میکنی روی هر سیستمی میتونی اجرا کنی (ویندوز رو عرض میکنم). چون سخت افزار های مختلف روشهای کاری متفاوتی دارند، این کد به صورت یک کد کلی (il) تبدیل میشه.
البته دلایل دیگه ای هم وجود داره

amir-yeketaz
دوشنبه 24 آبان 1389, 21:34 عصر
خب دوست عزیز دلیل اینکه .NET تونسته چنین جایگاهی رو در میان برنامه نویسان پیدا کنه اینه که اومده محدودیت پلتفرم رو برداشته. شما برنامه ای رو که اینجا طراحی میکنی روی هر سیستمی میتونی اجرا کنی (ویندوز رو عرض میکنم). چون سخت افزار های مختلف روشهای کاری متفاوتی دارند، این کد به صورت یک کد کلی (il) تبدیل میشه.
البته دلایل دیگه ای هم وجود داره
ببخشید ولی من منظورتونو درست متوجه نمیشم ... در ضمن دات نت محدودیت پلاتفرم رو برنداشته هر چند که میتونه این کار رو بکنه(البته مطمئن نیستم!)(اینو به خاطر این میگم چون تقریبا مکانیزم دات نت بسیار شبیه به جاوا است!!)...