ورود

View Full Version : قیمت سایت استاتیک

my user
دوشنبه 24 آبان 1389, 23:00 عصر
سلام دوستان .

در مورد قیمت گذاری . راستش مدرسه ای بهم گفت که سایت می خوان نمونه پورتالم رو نشونشون دادم گفتن اصلا از اینا نمی خواهیم فقط یه صفحه شامل توضیحات و آدرس باشه می خواهیم
نهایت کار میشه 4 صفحه استاتیک بدون بانک و اینا .

من نمی دونم روی این جور کارا چطوری باید قیمت گذاشت حقیقتش ، راهنمایی می فرمایید :خجالت:
ممنونم . :لبخندساده:

aminghaderi
سه شنبه 25 آبان 1389, 00:59 صبح
سلام.
شما پرتال اماده داری.
اونها هم فقط بخاطر قیمت پرتال هست که استاتیک می خواهند.
براشون توضویح بدین که بحث استاتیک منسوخ شده و پرتال خودتون رو با حد اقل قیمت (قیمتی که اونها هم راضی شوند) بهشان بدهید ، تا هم مشتری نپره ، و هم سرمایه گزاری کرده باشی برای پیدا شدن مشتریان بعدی.
هر کار خوب = 2 مشتری جدید.

موفق باشی.

hamid_shrk
سه شنبه 25 آبان 1389, 09:18 صبح
سلام.
شما پرتال اماده داری.
براشون توضویح بدین که بحث استاتیک منسوخ شده و پرتال خودتون رو با حد اقل قیمت (قیمتی که اونها هم راضی شوند) بهشان بدهید ، تا هم مشتری نپره ، و هم سرمایه گزاری کرده باشی برای پیدا شدن مشتریان بعدی.

موفق باشی.

واقعا متاسفم ،همین دیدگاه ارزان فروشی باعث شده بازار برنامه نویسی به این روز بیوفته.
دوست عزیز اگه به خودت توهین نیست ارزون بده پرتالتو.:عصبانی:

h.alizadeh
سه شنبه 25 آبان 1389, 09:52 صبح
بسته به اینکه خب طراحیتون چطوری باشه.

اگرطراحیتونم ساده س به نظرمن 50تومن!

یکی از دوستان تبریزی بود یک سایت استاتیک چهارصفحه ای درست کرده بود ولی از نظرخودش طراحیش رو یک مقدار کار کرده بود و فقط میشه گف فرم تماس باما امکان ارسال ایمیل به مدیریت سایت رو داشت.
بقیه ش فقط متن و عکس استاتیک بود.
تابستون صدتومن فروخت.

aminghaderi
سه شنبه 25 آبان 1389, 11:23 صبح
واقعا متاسفم ،همین دیدگاه ارزان فروشی باعث شده بازار برنامه نویسی به این روز بیوفته.
زیاد جوش نزن عزیزم فشارت بالا و پایین می یاد:لبخند:
من هم راضی نیستم پرتالم رو به 50 هزار زیر قیمت بدم ، ولی وقتی قبض موبایل و برق و adsl و فرسودگی کامپوتر ها ، توسعه کار ، بازار یابی و ....
پیش می یاد شما که هیچی ماکروسافتش هم مجبور می شه برای جلوگیری از رایت محصولاتش اقدام نکنه.
به قول یکی از اساتید همین سایت ، "هنوز خیلی ها نمی دونند دنیای 0 و 1 چقدر بی رحمه!"
و من هم اون موقع متوجه نبودم و حالا در حین کار به عینه دیدم.
------------------------------------
نکته : من نگفتم پرتال رو کلا ارزان بدهند ، گفتم در این شرایط و فقط برای این دسته از مشتریان که فرق بین "ب" و "ح" تشخیص نمی دهند.
این کار می تونه برای داشتن نمونه کار و بازار یابی به شما کمک کنه.

موفق باشی.

Asad.Safari
سه شنبه 25 آبان 1389, 12:54 عصر

مطلبی مرتبط (http://sirasad.wordpress.com/2010/02/20/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D9%82%D8%B7-1000-%D8%AA%D9%88/)

موفق باشید

hamid_shrk
سه شنبه 25 آبان 1389, 15:20 عصر
مطلبی مرتبط (http://sirasad.wordpress.com/2010/02/20/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D9%82%D8%B7-1000-%D8%AA%D9%88/)

موفق باشید

واقعا آدم متاسف می شه

hamid_shrk
سه شنبه 25 آبان 1389, 15:23 عصر
زیاد جوش نزن عزیزم فشارت بالا و پایین می یاد:لبخند:
من هم راضی نیستم پرتالم رو به 50 هزار زیر قیمت بدم ، ولی وقتی قبض موبایل و برق و adsl و فرسودگی کامپوتر ها ، توسعه کار ، بازار یابی و ....
پیش می یاد شما که هیچی ماکروسافتش هم مجبور می شه برای جلوگیری از رایت محصولاتش اقدام نکنه.
به قول یکی از اساتید همین سایت ، "هنوز خیلی ها نمی دونند دنیای 0 و 1 چقدر بی رحمه!"
و من هم اون موقع متوجه نبودم و حالا در حین کار به عینه دیدم.
------------------------------------
نکته : من نگفتم پرتال رو کلا ارزان بدهند ، گفتم در این شرایط و فقط برای این دسته از مشتریان که فرق بین "ب" و "ح" تشخیص نمی دهند.
این کار می تونه برای داشتن نمونه کار و بازار یابی به شما کمک کنه.

موفق باشی.
دوست عزیز ما هم از پشت کوه نیومدیم و وسط بازار طراحی سایتیم.
من واسه کاری که می کنم ارزش قائلم.و همچنین واسه همکارام.
همین میشه که وقتی به مشتری مثلا میگی سایتت یک میلیون در میاد بر میگرده میگه تو روزنامه زده طراحی سایت 10.000 تومن.
اگه فکر در آوردن پول آب و گاز و این چیز ها هستیم به نظر من بهتر بریم مسافر کشی.
چون هم راحت تره هم تخصص نمی خواد و هم پولش بیشتره.

نکته: اگه ما کامپیوتری ها هم یه کم شاخک های اقتصادیمون قوی بود(مثل املاکی ها و ...) الان وضعمون این نبود.

my user
سه شنبه 25 آبان 1389, 19:02 عصر
تنکیو وری ماچ
دوستان تشکر نداشتم

my user
سه شنبه 25 آبان 1389, 19:21 عصر
سلام.
شما پرتال اماده داری.

موفق باشی.

والا به یه مدرسه دیگه نشون دادم میگه یه جور حساب کن که مزایده ( البته مناقصه فکر کنم منظورش بود :لبخند: ) نشه یکی دیگه پایین تر بده بعد ما بدیم به اون :متعجب:

aminghaderi
سه شنبه 25 آبان 1389, 19:29 عصر
زیر 150 کار نکن که اصلا ارزش نداره.
حتی استاتیک!
می دونی چرا؟
چون کار فقط طراحی و پیاده سازی نیست ، بلکه پشتیبانی و نگه داری هم داره.
خصوصا دولتی ها یا ماسساتی مثل مدرسه یا اموزشکده و ...

موفق باشی.