View Full Version : مشکل با پارتیشن ها
Netsky
سه شنبه 25 آبان 1389, 17:46 عصر
سلام .
یکی از پارتیشن های من با حجم 360 گیگ Unallocated شده . هیچ کاریش هم نمیتونم بکنم :گریه: . یعنی وقتی میخام پارتیشن جدید بسازم ارور میده .
اگه دوستان اطلاعی در این زمینه دارن لطفا کمک کنن .
ویندوز 7 استفاده میکنم .
سپاس .............
میلاد قاضی پور
سه شنبه 25 آبان 1389, 18:22 عصر
برنامه خاصی نصب نکردید ؟
Netsky
سه شنبه 25 آبان 1389, 18:24 عصر
آره . قبلا توزیع کوبونتو رو نصب کرده بودم .
میلاد قاضی پور
سه شنبه 25 آبان 1389, 18:41 عصر
الان لینوکس رو سیستمتون یعنی نیست ؟ اگر هست با اون امتحان کنید .اگه ندارید از داس امتحان کنید . اگر اطلاعات حساسی توش دارید با نرمافزار های پارتیشن بندی هم بررسی کنید . برای منم این مشکل پیش اومده بود منتها کلا پارتیشن بندی کردم .
Netsky
سه شنبه 25 آبان 1389, 18:54 عصر
الان لینوکس رو سیستمتون یعنی نیست ؟
نه الان نصب نیست . قبلش وضعیت وخیم تر بود . با لایو سی دی ابونتو اومدم بالا و کمی درستش کردم .
اگر اطلاعات حساسی توش دارید با نرمافزار های پارتیشن بندی هم بررسی کنید
اصلا داخل اون پارتیشن هیچی نیست . خالیه . برنامه های پارتیشن بندی هم کمکی نکرد .
بازم ممنون از پاسخ شما دوست عزیز ...........
returnx
سه شنبه 25 آبان 1389, 19:03 عصر
اصلا داخل اون پارتیشن هیچی نیست
از اول خالی بود یا الان اطلاعتش پاک شده؟
اگه میخواین دوباره پارتیشن بندی کنید به همون SIZE قبلی این کار کنید تا اطلاعاتتون زمانی که پاک شد، بشه Recovery کرد...
Netsky
سه شنبه 25 آبان 1389, 19:09 عصر
از اول خالی بود یا الان اطلاعتش پاک شده؟
قبلا کوبونتو نصب کرده بودم به عنوان پارتیشن Swap استفاده شده بوده .
اگه میخواین دوباره پارتیشن بندی کنید به همون SIZE قبلی این کار کنید تا اطلاعاتتون زمانی که پاک شد، بشه Recovery کرد...
الان داخل ویندوزم . با Disk managment میخام پارتیشن جدید بسازم اجازه نمیده و این ارور رو میده :
there is not enough space available on the disk to complete this operation
حالا موندم چیکار کنم . :متفکر:
returnx
سه شنبه 25 آبان 1389, 19:26 عصر
الان داخل ویندوزم . با Disk managment میخام پارتیشن جدید بسازم اجازه نمیده و این ارور رو میده :
there is not enough space available on the disk to complete this operation
حالا موندم چیکار کنم . :متفکر:
شما در قسمتی که ویندوز ازتون می خواد سایز پارتیشن که قرار ساخته بشه رو بدید بجای اینکه کل 360 گیگ رو بدید به طور مثال 350 گیگ بدید ببینین جواب میده؟!
اگه نشد میتونید با Active Partion Recovery این پارتیشن رو Recovery کنید بعد از توی ویندوز Format کنید
امیدوارم راه حل هایی که گفتم جواب بده...
b.mahsa
سه شنبه 25 آبان 1389, 19:40 عصر
اگه نشد میتونید با Active Partion Recovery این پارتیشن رو Recovery کنید بعد از توی ویندوز Format کنید
من این کار رو کردم. جواب نداد.:ناراحت:
منم سیستم عامل Mac رو نصب کردم . همین مشکل برام پیش اومد.
fdisk کردم. حل شد.:لبخندساده:
Netsky
سه شنبه 25 آبان 1389, 21:29 عصر
تشکر از همه دوستانی که پاسخ دادن .
مشکل حل شد . :لبخندساده:
برنامه ای به اسم Partition wizard home edition رو از سایت سافت پدیا گرفتم . علاوه بر مجانی بودنش ، خیلی راحت مشکل منو حل کرد . شبیه همون چیزی که دوست خوبم جناب ms2222 فرمودن عمل کردم . از اینجا (http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Partition-Wizard-Home-Edition.shtml) دانلودش کنید . شاید یه روزی به درد شما هم بخوره .
مدیران عزیز لطفا تاپیک رو حل شده اعلام کنن .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.