View Full Version : Hibernate کردن برای سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟
Netsky
سه شنبه 25 آبان 1389, 22:00 عصر
سلام دوستان .
Hibernate کردن سیستم مشکلی رو در دراز مدت ایجاد نمیکنه . یه نفر میگفت موقع راه اندازی سیستم ، فشار زیادی رو به هارد دیسک وارد میکنه و در دراز مدت مشکل ساز میشه .
میخاستم بدونم همچین حرفی صحت داره یا نه ؟
سپاس ..........
حمید محمودی
سه شنبه 25 آبان 1389, 23:16 عصر
من تقریبا یک سال هست که همیشه سیستم رو Hibernate میکنم.
آخه تقریبا از موقعی که کلید پاور را میفشارم تا موقعی که وارد یوزر ویندوز میشم، چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه که این خیلی خوب هست.
مشکلی نداشتم تا به حال. ولی گویا حس میکنم موقع لود شدن ویندوز یکمی فشار میاد به هارد(صدای نامتعارف).
در بعضی از مواقع هم که سیستم یکمی کند میشه یه Ram Cleaner استفاده میکنم تا سرعت بهتر بشه ولی هیچ چیز مثل ریست کردن به حالت اول برش نمیگردونه.
vcldeveloper
چهارشنبه 26 آبان 1389, 00:32 صبح
میخاستم بدونم همچین حرفی صحت داره یا نه ؟
"فشار زیاد روی هارد" یعنی چی؟ در هنگام شروع به کار سیستم شما، در هر حال، هارد دیسک درگیر هست. چه برای لود کردن خودِ سیستم عامل، و چه برای لود کردن برنامه هایی که باید در هنگام بوت ویندوز اجرا بشند.
در هنگام Hibernate کل محتوای RAM سیستم شما در یک فایل روی هارد دیسک ذخیره میشه. و در هنگام روشن شدن سیستم، بعد از لود شدن کرنل ویندوز، محتوای اون فایل به داخل RAM منتقل میشه. اگر این چیزها اسمشون فشار زیاد بر روی هارد هست، پس بهتره فایلی روی هاردتون کپی نکنید، یا فایلی از روی هاردتون نخوانید، یا هاردتان را Defrag نکنید، چون اینها همه مشیند فشار زیاد بر روی هارد دیسک!
Hibernate کردن سیستم مشکلی رو در دراز مدت ایجاد نمیکنه .
بزرگترین مشکلش این هست که برنامه ها پیوسته در حال اجرا هستند. از اونجایی که خیلی از برنامه ها از نظر کد نویسی مشکلات مختلفی دارند، و مسائلی مثل Memory Leak براشون عادی شده، به تدریج منابع بیشتری از سیستم را استفاده می کنند. بعضی از این برنامه ها هم در بعضی مواقع موجب ایجاد ناپایداری در سیستم میشند. حالا هر وقت که شما سیستم را روشن می کنید، این مشکلات بیشتر و بیشتر میشند، یعنی منابع بیشتری از سیستم تون توسط اینگونه نرم افزارها تلف میشه. از طرف دیگه، بعضی از فعالیت ها مثل نصب بعضی از نرم افزارها، یا نصب برخی آپدیت های ویندوز نیاز به Restart سیستم دارند، که در صورت عدم استفاده از Shutdown یا Restart برای مدت طولانی، عملا اون عملیات ها برای مدت ها معطل میشند. مثلا ممکنه یک آپدیت مهم ویندوز به خاطر فراموشی شما، و استفاده مداوم از Hibernate، تا مدت ها روی سیستم شما نصب نشه. خوبی Restart در این هست که همه برنامه ها باید مجددا لود بشند. این کار ممکنه سرعت پایین تری داشته باشه، ولی اشکالات نرم افزاری مشکلات کمتری برای کاربر و سیستم در این حالت بوجود میارند.
بهتره مواقعی که نیاز دارید سیستم در مراجعات بعدی سریع بالا بیاد، یا مواقعی که کار نیمه تمامی دارید که باید بعدا تکمیلش کنید، از Hibernate استفاده کنید، و در سایر مواقع از Shutdown معمولی. در بعضی از لپ تاپ ها عملکرد پیش فرض دکمه Power در ویندوز Hibernate تعریف شده، من به شخصه همیشه این گزینه رو بر روی Shutdown تنظیم می کنم، و برای Hibernate از گزینه بستن صفحه لپ تاپ استفاده می کنم؛ یعنی اگر من دکمه Power رو زدم، میخوام که سیستم Shutdown بشه، و اگر لپ تاپ رو بستم، بدون اینکه دکمه Power رو بزنم، یعنی هنوز کار ناتمومی دارم، و میخوام سیستم Hibernate بشه، مثلا موقعی که کاری برام پیش اومده و باید به سرعت برم، اما هنوز کارم با لپ تاپ تموم نشده.
Alireza_Salehi
چهارشنبه 26 آبان 1389, 08:47 صبح
Hibernate کردن مشکلی ایجاد نمی کند، البته در سیستم عامل های قدیمی تر به مرور رم سیستم پر می شود ولی در سیتم عامل های جدیدتر کافیه ماهی یک بار ریستارت کنید.
من چندین ساله که به ندرت Restart یا Shutdown میکنم ، Sleep یا Hibernate.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.