ورود

View Full Version : مرگ بر اثر کد نویسی ...

Nima NT
سه شنبه 25 آبان 1389, 22:45 عصر
از یکی از دوستانم شنیدم که اگر کسی به مدت 24 ساعت ( تخته گاز ) کد نویسی بکنه دچار مرگ مغزی میشه ( به خاطر از بین رفتن سلول های خاکستری ) ؛ کسی از دوستان این موضوع رو به صورت مکتوب دیده یا اینکه اصلا" تائید شده هست یا نه ؟

متشکرم.

silverfox
سه شنبه 25 آبان 1389, 22:50 عصر
خوب امتحان کن :دی
ولی به نظر من نامربوط میاد سلولای خاکستری واسه چی باید از بین برن؟بعدم مگه به این راحتیه مردن!من یه سرچیم کردم چیزی پیدا نشد یعنی اگرم باشه خیلی پخش نشده همه جا چون خیلی وقت نذاشتم!

r00tkit
سه شنبه 25 آبان 1389, 23:05 عصر
اگه این جوریه پس من تا حالا باید 1000 بار زبونم لال می مردم

Nima NT
سه شنبه 25 آبان 1389, 23:14 عصر
نمیدونم ولی شاید به زبان کد نویسی هم مربوط باشه ، شاید اگر یکی با اسمبلی کد بزنه 12 ساعته خلاص ! :لبخند:

حمید محمودی
سه شنبه 25 آبان 1389, 23:25 عصر
از یکی از دوستانم شنیدم که اگر کسی به مدت 24 ساعت ( تخته گاز ) کد نویسی بکنه دچار مرگ مغزی میشه ( به خاطر از بین رفتن سلول های خاکستری ) ؛ کسی از دوستان این موضوع رو به صورت مکتوب دیده یا اینکه اصلا" تائید شده هست یا نه ؟
اینکار نشدنیه به نظرم.

بلا نسبت بلا نسبت، اگه از یه گاو هم 24 ساعته کار بکشید، پس می افته. البته این مساله ای که شما گفتید مربوط به مسئله توان جسمی در کارکردن نمیشه. ولی در کل 24 ساعته کار کردن در محیط عینی فکر نکنم واقع بشه. مگه میشه... همه ما انسان هستیم و نیاز هایی داریم که به هیچ وجه نمیشه 24 رو اختصاص به یک کار داد!!

این تصویر، تصویر جالبی هست : http://www.barnamenevis.org/forum/images/buttons/threadclosed.gif نه؟

Hossein Bazyan
چهارشنبه 26 آبان 1389, 00:35 صبح
اینکار نشدنیه به نظرم.

بلا نسبت بلا نسبت، اگه از یه گاو هم 24 ساعته کار بکشید، پس می افته. البته این مساله ای که شما گفتید مربوط به مسئله توان جسمی در کارکردن نمیشه. ولی در کل 24 ساعته کار کردن در محیط عینی فکر نکنم واقع بشه. مگه میشه... همه ما انسان هستیم و نیاز هایی داریم که به هیچ وجه نمیشه 24 رو اختصاص به یک کار داد!!

این تصویر، تصویر جالبی هست : http://www.barnamenevis.org/forum/images/buttons/threadclosed.gif نه؟

سلام
کی اینو گفته ؟ من همین هفته قبل 22 ساعت پشت سر هم رانندگی کردم.

حمید محمودی
چهارشنبه 26 آبان 1389, 00:47 صبح
سلام،

سلام
بله، ولی خستگی ناشی از رانندگی رو با خستگی فکری و جسمی ناشی از برنامه نویسی با هم فرق هایی دارن به نظرم.

گویا غیر از ایران زندگی میکنید، پس این راننده های ماشین های سنگین رو که بعضی وقت ها (از سر ناچاری)، میزنن بغل ندیدید!!!

Hossein Bazyan
چهارشنبه 26 آبان 1389, 00:55 صبح
سلام،

بله، ولی خستگی ناشی از رانندگی رو با خستگی فکری و جسمی ناشی از برنامه نویسی با هم فرق هایی دارن به نظرم.

گویا غیر از ایران زندگی میکنید، پس این راننده های ماشین های سنگین رو که بعضی وقت ها (از سر ناچاری)، میزنن بغل ندیدید!!!

سلام
دوست عزیز اولا خستگی ، خستگیست و دوما ماشین راندن هم زیاد راحت نیست چون هر لحظه باید خیلی از پارامترها را کنترل و تجزیه نمائید.

majidbestgame
چهارشنبه 26 آبان 1389, 02:03 صبح
دوست عزیز اولا خستگی ، خستگیست و دوما ماشین راندن هم زیاد راحت نیست چون هر لحظه باید خیلی از پارامترها را کنترل و تجزیه نمائی
البته که خستگی خستگیست....بخشید ها ولی شما در حین رانندگی که نمیخواین یک مسئله ی پیچیده رو حل کنید...راه بازه و جاده دراز...کنترل سرعت ماشین و میزان بنزین و ... نیزار به فکر زیادی که نداره....ولی وقتی میخوای یک مسئله ی دشوار برنامه نویسیو حل کنی 24 ساعت روش فکر کنی میبینی حاج ازائیل ( اگه غلط املایی نداشته باشم :لبخند:) بزرگوار روبه روت نشسته
-------------------
والا به نظر من هر چیزی ممکنه .... فکر زیاد میتونه مغز رو از کار بندازه حالا اگه نمیریم خول و چل که میشیم....من بیشترین زمان پشت سر همی که گذاشتم یعنی به قول دوستمون تخته گاز از 10 ساعت بیشتر نشده..گر چه تو همون 10 ساعتم کلی سر درد هم گرفتم ... وقتی هم فکرم نکشه بیخیال میشم بعدا دوباره از نو روش کار میکنم

JaguarXF
چهارشنبه 26 آبان 1389, 06:23 صبح
سلام

میذاری روی Cruise Contorl و میری دیگه برادر

Pouri_sb
چهارشنبه 26 آبان 1389, 10:00 صبح
والا تا اونجایی که من اطلاع دارم، آخرین بار یک ژاپنی بعده 32 ساعت بازی کردن پشت هم مرد، چون بازی کردن از نظر درگیری ذهنی مثل اینکاره پس با خیال راحت بشین 24 ساعت کد بزن:دی نهایتش 4 تا بسته خرماست دیگه :لبخند::لبخند:
من خودم سر تحویل پروژه ترم قبل چیزی در حدوده 13 ساعت داشتم کد میزدم صبحشم از 8 بیدار بودم ساعت 5.5 صبح روز بعد خوابیدم(البته اون موقع سیستمم ذغالی بود و هر یه دکمه ای که می زدم باید چند ثانیه منتظر جواب می موندم! :لبخند:)

حمید محمودی
چهارشنبه 26 آبان 1389, 11:58 صبح
دوست عزیز اولا خستگی ، خستگیست و دوما ماشین راندن هم زیاد راحت نیست چون هر لحظه باید خیلی از پارامترها را کنترل و تجزیه نمائید.

دوست من، فکر کنم منظور از اون جمله میزنن بغل رو نگرفتید، چه بود. حالا بماند...
همونطوری که عرض کردم، در محیط بیرون و عینی نمیشه دقیقا 24 ساعته رو برنامه نویسی کرد. به دلیل اینکه فرضا" ما بشینیم و تمام وقت خودمون رو روی برنامه نویسی بزاریم، اون موقع چه اتفاقی می افته، یا در اثر نگاه کردن بیش از حد به مانیتور(حتی اگه غیر CRT هم باشه) چشم خسته میشه و مجبور میشیم یه ماساژی به چشم بدیم و یا برای رفع اون دسته از نیاز های ضروری بدن که حتما باید برنامه نویسی رو رها کرده و به اون نیازها بپردازیم( اون نیازها هم که همه میدونن ...)

فرض کنیم که بتونیم 24 ساعته کدنویسی کنیم، در این حالت احتمال اینکه خودمون رو از پا دربیاریم بیشتر هست تا اینکه پروژه رو به پایان برسونیم.
ضمن اینکه بعضی از پروژه ها نیاز هست که انسان تمرکز کافی رو داشته باشه و به تجزیه و تحلیل بپردازه و قطعا یک ذهن و بدن خسته مثل یک ذهن و بدن آماده نخواهد توانست کار رو پیش ببره.

تازه در محیط عینی(مخصوصا" در ایران) یکسری حوادث غیر عادی هم وجود داره. مثلا چندین خط کد مینوسی، یه دفه برق میره یا قوی/ضعیف میشه و سیستم ریست میشه. و ...
هستن دوستانی که شنیدم بالای 19 ساعت پشت کامپیوتر هستن ولی تمام این وقت ها، مختص به اون نمیشه و زمان های پرت هم داریم که از اون ساعت اصلی کم خواهد شد.

در کل امتحانش مجانیه، صاحب تاپیک(شروع کننده) یه امتحان بکن ببین درست گفتن؟! :دی

xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 26 آبان 1389, 18:14 عصر
سلام،
من امتحان کردم و خوشبختانه زنده موندم :D. چند بار اتفاق افتاده که بین 32 تا 38 ساعت پیاپی پای کامپیوتر بودم که بیش از 80 درصدش به برنامه نوشتن مشغول بودم.(البته تجربه بدی نبود) اما صددرصد عواقب بدی خواهد داشت؛ چه جسمی و چه روحی. تا حدی که هنوز بعد از گذشت یکی دو سال نتونستم خوابم رو تنظیم کنم و هر هفته ساعت خوابیدن و بیدار شدنم 24 ساعت چرخش میکنه. خیلی سعی می کنم روی یک ساعت نگهش دارم اما باز از دست در میره. همش نتایج اون روزهاست که بیش از 24 ساعت بیدار می بودم.

دو سه بار اتفاق افتاده که کسی بر اثر بازی کردن بیش از 30 ساعت پای کامپیوتر مرده باشه اما کد نویسی...!

میلاد قاضی پور
چهارشنبه 26 آبان 1389, 21:05 عصر
در هنگام بازیهای کامپیوتری به خاطر شرایط خاصی که در بدن ایجاد میکنه(آماده باش و نگران) ،

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZsLPY3tgSeTRRpPWPgHGzecAx5-ZykD_60d1JRNsGZ_swwXDCBA

هورمونها و اپیدمی هایی در بدن آزاد میشن که ممکنه به خاطر ازدیاد اونها فرد به ایست قلبی و مرگ مغزی ناگهانی دچار بشه و در عرض دو ثانیه بدون اینکه حالت بیماری ای بهش دست بده بمیره .

اما کدنویسی و برنامه نویسی این حالت رو ایجاد نمیکنن .

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRbYcUFNTs_QmmFsGqNVvUvOgeDNYXPA IFYFG6vTxwdU6T1-BF4

در مورد دیدن فیلمهای سینمایی نشنیدم . مثلا من خودم روزی 25 ساعت سلیال فلال از زندان تماشا میکردم اما طوریم نشد :) . فیلم ها به خاطر دقت خاصی که در فرد ایجاد میکنن شیره و عصاره فعالیت مغز رو میگیرن و ذهن رو به شدت با خستگی مواجه میکنن . شطرنج هم میتونه یکی از همچین عوامل ایجاد تمرکز کاذب باشه . یعنی خودت سعی نمیکنی تمرکز کنی بلکه فیلم دقت تو رو خودش میگیره . من اتفاق افتاده بود بعد از دیدن این سریال ها کوچکترین توانی در فکر کردن عادی هم نداشتم و عین سکته مغزی ها رو صندلی نشسته بودم روبرو رو نگاه میکردم .

مرگ سلولهای خاکستری که غیر ممکنه با اینچیزا صورت بگیره
من شهادت در این راه رو افتخار بزرگی برای خودم میدونم و اگر لیاقتشو داشته باشم :افسرده:به این مقام نائل میشم . بعد فکر کن بعد از من همه در راهم رکاب میزنن و :)

mobtakere irani
چهارشنبه 26 آبان 1389, 21:48 عصر
بله مثلا بنده سه روز بکوب نشستم انیمه بسیار بسیار زیبای ناروتو رو دیدم هیچیمم نشد. :شیطان:کد نویسیشم همین میلاد جانو به عینه دیدم 1 ماه از سر سیستم بود چیزیش نشد. نچ مرگی در کار نیست:لبخند:

silverfox
چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:07 عصر
حالا جدا از این بحث ها(اسپم :دی)چرا باید بمیره آدم بعد یه مدت خستگی به حدی میرسه که تمرکز رو کمتر می کنه عملا نمی شه روی مسئله بعد از چند ساعتی فکر کرد و حالا فرض بر اینکه بعد از 20 ساعت هنوز توانایی تحلیل مسئله و پیاده سازیش باقی مونده خود بدن مکانیزم هایی داره فوقش بیهوش می شی از خستگی چرا باید سلولای خاکستری از بین برن؟یکم علمی تر بشه بهتر نیست به یه نتیجه ای برسیم...