View Full Version : تحصیل در هندوستان
mohamad_is_man
چهارشنبه 26 آبان 1389, 09:46 صبح
با سلام
من می خواستم در هندوستان برای مقطع کارشناسی ارشد کامپیوتر تحصیل کنم .
دانشگاه های هند دارای رشته های مشابه با ارشد ایرانه . مثل مهندسی نرم افزار ، IT و ... . در ضمن دانشگاه های هند دارای یک سری از رشته ها می باشد که نام آن رشته در ایران موجود نمی باشد. مثل ارشد کاربردی کامپیوتر ( M.Computer Aplication )( که به اون ارشد برنامه نویسی کامپیوتر هم می گن) که در آن به طور تخصصی برنامه نویسی یاد می دن.
آینده کاری کدوم رشته ها تو ایران و تو خارج کشور بهتره ؟ (رشته هایی که دقیقا هم نام با ایران هست یا رشته هایی که هم نام در ایران نیست)
با تشکر
منتظر جواباتون هستم
Alireza_Salehi
چهارشنبه 26 آبان 1389, 13:07 عصر
این همه جا چرا هند رو انتخاب کردید؟
mohamad_is_man
چهارشنبه 26 آبان 1389, 16:58 عصر
چون هند ارزونه و هزینه ها نصف کشور اروپایی می افته
چون هند زبان تحصیل انگلیسیه
چون امکانات دانشگاهی خوبی داره
چون هند دانشگاه هاش رنکینگ بالایی دارند
چون هند عقاید نژاد پرستی مثل کشورهای اروپایی و امریکایی ندارن و مردم خیلی آروم و بی آزاری هستن
چون هند توی نرم افزار و IT خیلی عالی عمل کرده
mohamad_is_man
چهارشنبه 26 آبان 1389, 17:00 عصر
دوستان اگه کسی می دونه جواب سوالمم که تو پست اول پرسیدمو بدید
مرسی بازم
منتظرم
Dr.Bronx
پنج شنبه 27 آبان 1389, 02:48 صبح
به جای این امکاناتی که شما فرمودید در بالا این رو دقت داشته باشید که جای بسیار کثیفی هست و مردم های خیلی کثیفی رو داره .
موفق باشید ./
majidmt
پنج شنبه 27 آبان 1389, 07:57 صبح
با سلام
من می خواستم در هندوستان برای مقطع کارشناسی ارشد کامپیوتر تحصیل کنم .
دانشگاه های هند دارای رشته های مشابه با ارشد ایرانه . مثل مهندسی نرم افزار ، IT و ... . در ضمن دانشگاه های هند دارای یک سری از رشته ها می باشد که نام آن رشته در ایران موجود نمی باشد. مثل ارشد کاربردی کامپیوتر ( M.Computer Aplication )( که به اون ارشد برنامه نویسی کامپیوتر هم می گن) که در آن به طور تخصصی برنامه نویسی یاد می دن.
آینده کاری کدوم رشته ها تو ایران و تو خارج کشور بهتره ؟ (رشته هایی که دقیقا هم نام با ایران هست یا رشته هایی که هم نام در ایران نیست)
با تشکر
منتظر جواباتون هستم
دوست عزیز میتونی توی سایت وزارت علوم دانشگاه ها و رشته های مورد پذیرش در هند را درآورده سپس اقدام کنید
mohamad_is_man
پنج شنبه 27 آبان 1389, 11:04 صبح
دوستان با تشکر از شما ولی من جواب سوالمو نگرفتم .پست اول رو با دقت بخونید.
هند هم مثل بقیه کشورهای مزایا و معایبی داره ولی اگه اونا با سایر کشورها مقایسه کینم می بینیم که معقول ترین انتخابه چون نه مثل سوئد نژاد پرستن و نه مثل سوئد بی دین و ایمان هستند. به نظر من اینکه مردم یک کشور یه عقیده مذهبی داشته باشه خیلی تو رفتار مردم تاثیر داره ولی در کل ادیان ساختگی هم در هند زیاده.
شهرهای کوچک هند بهداشت رو خوب رعایت نمی کنند ولی شهر های بمبی ، دهلی و بقیه شهرهای بزرگ نه تنها بهداشت و نظافت کامل رعایت می شه بلکه بهترین امکانات رفاهی و تفریحی تو این شهر ها قرار داره.
دوستان جواب سوالمم بدید
Dr.Bronx
پنج شنبه 27 آبان 1389, 16:37 عصر
در حال حاظر بهترین مکان برای تحصیل و یا کار استرالیا هست .
یک تحقیق بفرمایید حتما .
موفق باشید ./
mohamad_is_man
شنبه 29 آبان 1389, 11:22 صبح
کسی نیست جواب سوال منو بده :گریه:
mohamad_is_man
شنبه 29 آبان 1389, 11:29 صبح
دوست عزیز هزینه تحصیل تو استرالیا سالیانه 25 میلیون تومان خرج داره که 2 سالش میشه 50 میلیون . اینم درحالی که خیلی دانشجویی و جمع و جور زندگی کنی . حالا هزینه تحصیل تو هند کلا دو ساله میشه 20 میلیون. 50 میلیون کجا 20 میلیون کجا؟:چشمک:
sarkhosh
سه شنبه 02 آذر 1389, 00:04 صبح
هند چیه تو رو خدا؟!! همه چیر ارزونی نیست .اینم یه توهم هست که اروپا فلانه و ... اونا چیکار به شما دارند که چه دین و مذهبی هستی. به نظر من بی سواد موندن بهتر از به هند رفتنه.
برو مالزی شما. امنیتش خیلی بالاتره دانشگاههای خوبی هم داره انگار.
اگه هم تصمیم شما برا رفتن به ایندیا جدی هست فکر کنم دانشگاه banglor (یه همچین اسمی) آی تی بخونید خوب باشه
من یه دوست هندی دارم فوق لیسانسشو از اونجا گرفته میگفت اونجا به شهر آی تی معروفه.:-؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.