View Full Version : برنامه نویسی با موبایل
rezaricky
چهارشنبه 26 آبان 1389, 14:41 عصر
سلام
امکان برنامه نویسی با موبایل وجود دارد؟
کامپایلر و نرم افزاری برای برنامه نویسی با موبایل وجود دارد؟
ARC
چهارشنبه 26 آبان 1389, 14:52 عصر
من یک چند جا خوندم که با زبان پایتون امکانش هست ولی خیلی پیگیرش نشدم.
raspi.m
چهارشنبه 26 آبان 1389, 16:12 عصر
سلام:
برنامه نویس /فناوری جاوا/برنامه نویسی جاوا/نگارش موبایل جاوا
هرچی در باره ی برنامه نویسی موبایل بخوای داره بخدا.
حتی فیلم آموزشی/دور نیست حتما یه سری بزن.
mahdi68
پنج شنبه 27 آبان 1389, 00:17 صبح
رو گوشی های سری ۶۰ میشه کد پایتون اجرا کرد یعنی رو گوشی بنویسی و اجرا کنی
میلاد قاضی پور
پنج شنبه 27 آبان 1389, 00:29 صبح
در مورد آیفون شنیدم که کامپایلری برای نوشتن برنامه ها و اسکریپتها درست کردن اما نمیدونم مخصوص چه زبانی احتمالا یا سی یا جاوا ...
glassysmart
پنج شنبه 27 آبان 1389, 00:31 صبح
سلام
من تقریبا مطمعن هستم که در Meego هر کاری دلت بخواهد می توانی بکنی C/C++/perl/ruby/python/java/qt/mono/forton/...
FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 08:33 صبح
من تا حالا برای آندروید برنامه نوشتم.یعنی همین چند روز پیش بود.
با استفاده از eclipse و چند تا sdk و یه عالمه فایل دیگه که با وجود تحریم دانلودشون به جای یک ساعت یک روز طول کشید.زبان مورد استفاده جاوا هست که بنده NDK = Native Developement Kit رو هم دانلود کردم ولی تست نکردم برای برنامه نویسی C و C++
برای iphone هم باید از xcode داخل خود mac os x استفاده کنید و زبانش هم به ترتیب objective-c و C++ و C هست.
Edit:
چون من طرفدار آندروید هستم این رو هم ببین:
http://www.iamatechie.com/android-mobile-developers-heaven/
glassysmart
پنج شنبه 27 آبان 1389, 09:18 صبح
سلام
دوستان فکر کنم منظور دوستمون چیز دیگه ای است ایشون می گویند (بنا بر برداشت من ) چجوری میشه با موبایل برنامه نوشت نه چه جوری مشود برای موبایل برنامه نوشت ( چه جوری می شود رو مبایل کد زد و برنامه کامپایل کرد)
FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 09:35 صبح
سلام
دوستان فکر کنم منظور دوستمون چیز دیگه ای است ایشون می گویند (بنا بر برداشت من ) چجوری میشه با موبایل برنامه نوشت نه چه جوری مشود برای موبایل برنامه نوشت ( چه جوری می شود رو مبایل کد زد و برنامه کامپایل کرد)
امکان برنامه نویسی با گوشی آندروید وجود داره.
تنها ماری که لازمه بکنید اینه که cmake و g++ رو برای آندروید(فکر میکنم وجود داشته باشه) رو بگیرید و کدهایی رو که با text editor نوشتید رو توی ترمینال با این ابزارها کامپایل کنید.
اجرا شدنش هم با خود ترمیناله. و کاملاً ممکنه.
Edit:
اگر نشود یک راه هست.
SSH
شما میتونید روی یک لینوکس کامل که gcc و ملحقاتش رو داره SSH رو فعال کنید و در گوشی از طریق SSH عمل کامپایل رو انجام بدید و نتیجه رو توی هر کدوم از سیستم ها که دوست داشتید ببینید.
ولی من نمیتونم این کار رو به شما آموزش بدم چون آمزوش دادنی نیست.در واقع وقتی شما بتونی با terminal یک برنامه رو کامپایل کنی از عهده بقیه کار هم بر میای.
Edit2:
این رو هم بخون بد نیست:
http://honeypod.blogspot.com/2007/12/shared-library-hello-world-for-android.html
rezaricky
پنج شنبه 27 آبان 1389, 10:39 صبح
ممنون ازهمه دوستان عزیز
ایا امکان برنامه نویسی با گوشی های symbian s60 هم وجو دارد?
mahdi68
پنج شنبه 27 آبان 1389, 10:56 صبح
دوست عزیز اگه منظور شما از برنامه نویسی این هست کهیه برنامه کامل با تمام امکانات و گرافیک و ... رو گوشی کد بزنی و بعد کامپایل کنی و بعد اجرا نه نمیشه ! فقط میتونی یک خط بنویسی بعد خروجی ببینی در این حد
Pouri_sb
پنج شنبه 27 آبان 1389, 11:08 صبح
لازمه این رو هم توجه کنین که فرکانس پردازنده یک موبایل بین 200 تا 1000 مگاهرتزه!که این با پردازنده کامپیوترای 15 سال قبل برابره!
rezaricky
پنج شنبه 27 آبان 1389, 11:28 صبح
دوست عزیز اگه منظور شما از برنامه نویسی این هست کهیه برنامه کامل با تمام امکانات و گرافیک و ... رو گوشی کد بزنی و بعد کامپایل کنی و بعد اجرا نه نمیشه ! فقط میتونی یک خط بنویسی بعد خروجی ببینی در این حد
نمیخوام برنامه گرافیکی بنویسم فقط میخوام بدونم ایا امکان نوشتن برنامه های خیلی ساده با موبایل هست یا نه ؟
FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 12:00 عصر
نمیخوام برنامه گرافیکی بنویسم فقط میخوام بدونم ایا امکان نوشتن برنامه های خیلی ساده با موبایل هست یا نه ؟
راهی که به نظرم میرسه اینه که
CINT = CERN C++ Interpreter
رو با arm-none-linux-gnueabi-gcc
کامپایل کنید.
شاید کار کرد.
اگر شد به من هم بگو.خیلی دوست دارم آزمایش کنم ببینم چطوریه.
mahdi68
پنج شنبه 27 آبان 1389, 16:23 عصر
سلام
بلی هست.
rezaricky
پنج شنبه 27 آبان 1389, 21:01 عصر
راهی که به نظرم میرسه اینه که
CINT = CERN C++ Interpreter
رو با arm-none-linux-gnueabi-gcc
کامپایل کنید.
شاید کار کرد.
اگر شد به من هم بگو.خیلی دوست دارم آزمایش کنم ببینم چطوریه.
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی یا یک لینک بدی؟
FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 21:35 عصر
http://en.wikipedia.org/wiki/CINT
http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=arm-none-linux-gnueabi-gcc
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.