View Full Version : restore database
rohollahmahmoodiany
شنبه 15 مرداد 1384, 14:42 عصر
من از مدیر سرور پرسیدم که ایا امکان دارد که ما نیز یک دیتا بیس را restore کنیم در جواب گفت:
baleh ham tavasot farman sql restore va ham ta vasot controlpanel
من از طریق enteprize manager فرمان alltask وسپس فرمان restore اقدام کردم وسپس با انتخاب from device و..... اما فرمان میداد که شما پرمیژن این کار را ندارید....؟
AminSobati
شنبه 15 مرداد 1384, 19:58 عصر
دوست عزیزم،
تشریح تمام دستورات در BOL قسمتی با عنوان Permission داره (معمولا در اواخر صفحه ). برای اطمینان، راهنمای دستورات RESTORE DATABASE و RESTORE LOG رو ببینین و با اختیارات کاربریه خودتون مقایسه کنین.
Ehsan Zand
شنبه 15 مرداد 1384, 21:58 عصر
با سلام خدمت اساتید
من در مورد RESTORE کردن یک سوال داشتم چون این تاپیک عنوانش همین بود گفتم
همین جا مطرح کنم و دیگه تاپیک جدید باز نکنم.
من یک بانک sql دارم که توی اون هر روز اطلاعات وارد میشه. ولی حالا در بانک چند روز قبل
یک سری تغییرات دادم مثلا یک table و چند فیلد به یکی از table ها اضافه کردم . می خواست
بدونم چطوری این بانک رو RESTORE کنم که فقط تغییرات روی اون اعمال بشه و اطلاعات
جدید از بین نره؟
ممنون و متشکر.
rohollahmahmoodiany
شنبه 15 مرداد 1384, 23:57 عصر
لطفا در یک دیکشنری معنی لغت پرمیژن را پیدا کن
سپس دنبال کلید exit در دیتا بیس بگرد و ..
من معنی پرمیژن را میدانم.متاسفانه بعضی از کاربران بیکار فقط میخواهند جوابی داده باشند تا بگویند.......به فرض که سوال من بسیار ابتدایی باشد خوب از کنار ان رد شوید و پاسخی ندهید.
ایا این پاسخ شما فایده ای برای کسی دارد؟نمیدانم هدف شما چیست؟
AminSobati
یک شنبه 16 مرداد 1384, 00:50 صبح
با سلام خدمت اساتید
من در مورد RESTORE کردن یک سوال داشتم چون این تاپیک عنوانش همین بود گفتم
همین جا مطرح کنم و دیگه تاپیک جدید باز نکنم.
من یک بانک sql دارم که توی اون هر روز اطلاعات وارد میشه. ولی حالا در بانک چند روز قبل
یک سری تغییرات دادم مثلا یک table و چند فیلد به یکی از table ها اضافه کردم . می خواست
بدونم چطوری این بانک رو RESTORE کنم که فقط تغییرات روی اون اعمال بشه و اطلاعات
جدید از بین نره؟
ممنون و متشکر.
چنین چیزی امکان پذیر/معقول نیست. چون مثلا شاید تغییری که در فایل Backup شما وجود داره و قصد دارین Restore کنین، کاملا مغایر باشه با یکی از تغییراتی که چند روز قبل انجام دادین.
Ehsan Zand
یک شنبه 16 مرداد 1384, 01:33 صبح
یعنی نمی شه بانک رو روی بانکی که دارای اطلاعات جدیدی در table های موجود هست
Restore در حالی که تنها یک table اضافه کرده باشم اطلاعات جدید وارد شده از بین نروند؟
این table اضافه شده چه مغایرتی داره؟ منظورتون رو نفهمیدم.
AminSobati
یک شنبه 16 مرداد 1384, 01:57 صبح
احسان جان وقتی شما Restore انجام میدین، به این معنیه که مثلا دیتابیس قبلا دچار اشکال شده و قصد دارین Backup رو جایگزین کنین. لذا محتویات قبلی از بین میره.
از طرف دیگه، از دیدگاه منطقی هم این مطلب اشکال داره که شما Restore انجام بدین ولی اطلاعات قبلی (یا بعضی تغییرات از قبل) حفظ بشه.
کاری که شما قصد دارین انجام بدین فقط زمانی امکان پذیره که مثلا به شکل دیگه ای Backup بگیرین: اطلاعات رو به جای Backup، در یک جایی Export کنین. حالا میتونین در هنگام Restore (در حقیقت Import مجدد) ضمن حفظ اطلاعات قبلی، اطلاعات جدید رو هم اضافه کنین که این طبیعتا Backup/Restore به اون معنی که SQL Server میشناسه نیست.
Ehsan Zand
یک شنبه 16 مرداد 1384, 11:05 صبح
ممنون فهمیدم.
البته منم منظورم فقط restore نبود .می خواستم هر روشی که بشه باهاش این کار رو انجام داد
رو بدونم. حالا من همین Import/Export رو چند بار امتحان کردم ولی هر دفعه اطلاعات قبلی رو
جایگزین اطلاعات جدید کرده. اگه ممکنه راهنمایی کنید که توی wisard چه تنظیماتی رو انجام بدم
تا این جوری نشه؟
AminSobati
یک شنبه 16 مرداد 1384, 12:41 عصر
زمانی که در ویزارد، جدول رو انتخاب میکنین، زیر ستون Transform یک کلید وجود داره. از اونجا این نکته قابل تنظیمه.
Ehsan Zand
دوشنبه 17 مرداد 1384, 19:17 عصر
زمانی که در ویزارد، جدول رو انتخاب میکنین، زیر ستون Transform یک کلید وجود داره. از اونجا این نکته قابل تنظیمه.
سلام
من ستون Transform پیدا نکردم . تو ویزارد توی قسمت Specify Table Or Query کودوم رو
انتخاب کنم؟ گرچه من هر سه تاش رو گشتم ولی Transform پیدا نکردم. در ضمن اگر ستون
Transform پیدا شد اون کلیدی که زیرشه اسمش چیه؟
AminSobati
دوشنبه 17 مرداد 1384, 23:06 عصر
آیتم اول یعنی Copy Table رو انتخاب کنین. در صفحه بعد، ستون Transform دیده میشه. وقتی یک جدول رو انتخاب کنین، کلید هم ظاهر میشه.
rohollahmahmoodiany
چهارشنبه 19 مرداد 1384, 00:32 صبح
دوست عزیزم،
تشریح تمام دستورات در BOL قسمتی با عنوان Permission داره (معمولا در اواخر صفحه ). برای اطمینان، راهنمای دستورات RESTORE DATABASE و RESTORE LOG رو ببینین و با اختیارات کاربریه خودتون مقایسه کنین.
ببینید سوال من در واقع درمورد روش restore کردن است زیرا مطمئنا من پرمیژن دارم.
سوال:من از طزیقenteprize manager با راست کلیک کردن روی database گزینه alltask
و سپس restore را انتخاب میکنم.حالا با استفاده از from device اقدام کرده و گزینه select device و......این روش در روی کامپیوتر خودم مشکلی ندارد اما ایا در روی سرور نیز همین روش را پی بگیرم؟
rohollahmahmoodiany
پنج شنبه 20 مرداد 1384, 00:00 صبح
با سلام مجدد!
مدیر سرور میگوید که روشت اشتباه است وباید فرمان ریستور را اجرا کنی یعنی فرمان را بنویسی و execute کنی؟من نمیدانم از کجاو چگونه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.