View Full Version : اشکال در دستور SET REPORTBEHAVIOR 90
lm48390
چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:54 عصر
با سلام وخسته نباشید
من توسط شما دوستان با دستور فوق آشنا شده ام ولی نمی دانم چگونه از آن استفادهکنم. من قبل از پیش چاپ از دستور فوق استفاده می کنم ولی در محیط بیرون از فاکس اولا که پیغام خطا variable _reportoutput is not found میدهد . ثانیا toolbar گزارش غیرفعال میشود.در ضمن showwindow فرم مربوطه روی in top level تنظیم شده است.
من زمانی که از دستور فوق استفاده میکنم تنظیماتم مانند راست چین بودن درست است ولی اگر دستور فوق راحذف کنم عبارات و محتوی گزارشم به هم میریزدو داخل هم میرود در حالی که من در قسمت طراحی گزارشم، فرمت را روی right تنظیم می کنم.چهکار ی بایدانجام دهم که گزارشم به هم نریزد.
با تشکر از دوستان
javad_1349
پنج شنبه 27 آبان 1389, 08:30 صبح
با سلام وخسته نباشید
من توسط شما دوستان با دستور فوق آشنا شده ام ولی نمی دانم چگونه از آن استفادهکنم. من قبل از پیش چاپ از دستور فوق استفاده می کنم ولی در محیط بیرون از فاکس اولا که پیغام خطا variable _reportoutput is not found میدهد . ثانیا toolbar گزارش غیرفعال میشود.در ضمن showwindow فرم مربوطه روی in top level تنظیم شده است.
من زمانی که از دستور فوق استفاده میکنم تنظیماتم مانند راست چین بودن درست است ولی اگر دستور فوق راحذف کنم عبارات و محتوی گزارشم به هم میریزدو داخل هم میرود در حالی که من در قسمت طراحی گزارشم، فرمت را روی right تنظیم می کنم.چهکار ی بایدانجام دهم که گزارشم به هم نریزد.
با تشکر از دوستان
سلام
اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم دستور SET REPORTBEHAVIOR 90 براي پيش نمايش چاپ ميباشد راست چين يا چپ چين شدن شما به ويندوز برميگردد شما قبل فرستان خروجي به preview اين دستور را اجراكن
حالت ديگر اين است كه سي دي ويژوال كاملا نصب نشده است
variable _reportoutput is not foun d شما احتمالا متغييري در گزارش تعريف نموده ايد كه بايد قبل از خروجي داده اي داشته باشد
موفق باشيد
amir_1351
شنبه 29 آبان 1389, 07:02 صبح
با تشکر از دوستان
دوست عزيز شما چه اصراري داريد كه از دستور فوق استفاده نكنيد ؟!!
Esikhoob
شنبه 29 آبان 1389, 07:52 صبح
هنگامی که دستورSET REPORTBEHAVIOR 90 را در برنامه اتان گذاشته ایند و برنامه اتان در حالت EXE اون خطا را میدهد ، یعنی شما در چاپ هایتان از چیزی استفاده کردید که به ReportOutput.app نیاز دارد .
باید فایل فوق را هم همراه EXE به کامپیوتر های کاربران کپی کنید.
lm48390
شنبه 29 آبان 1389, 09:57 صبح
با سلام
ESIKHOOB عزيز، از راهنمايي شما تشكر مي كنم، همانطور كه گفته بوديد من فايل ReportOutput.app را در مسير فايل اجرايي گذاشتم، پيغام خطا مشاهده نشد ولي پيش چاپ مشاهده نمي شود.
آيا كار ديگري بايد انجام دهم؟
با تشكر
Esikhoob
شنبه 29 آبان 1389, 15:22 عصر
نصف لذت کامپیوتر به جستجو در اینترنت و همینطور خود HELP فاکس پرو است:
در این سایت:
http://fox.wikis.com/wc.dll?Wiki~VFP9RuntimeFiles~VFP
در قسمت:
Object-assisted Reporting :
فایلهای مورد نیاز نوشته شده.
preview به ReportPreview.app نیاز دارد که اجرا شود.
lm48390
چهارشنبه 10 آذر 1389, 11:16 صبح
با سلام
ٍُEsikhoob عزيز از راهنماييهاي شما چه در اين تاپيك يا در تايپكهاي ديگر ممنون. همانطور كه راهنمايي كرده بويد من فايلهاي ReportPreview.app وReportBuilder .app, ReportPreview.app را در مسير گذاشتم حالا پيش جاپ نمايش داده ميشود ولي نوار ابزار مربوط به گزارش غير فعال است . ميشود از شما يا ديگر دوستان من را راهنمايي كنيد؟
Esikhoob
پنج شنبه 11 آذر 1389, 22:12 عصر
چه ورژنی از VFP9 را استفاده میکنید؟ با راست کلیک روی فایل های dll و زدن properties میتوانید ورژن فایل را ببینید.
میدانم vfp9 با ServicePack2 اشکالی در مورد نوار ابزار دارد .
اصلاحی برای آن توسط ماکروسافت داده شده:
http://support.microsoft.com/kb/948528
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.