ورود

View Full Version : سرچ کردن از طریق shell در سیستم عامل لینوکس

ertebat
پنج شنبه 27 آبان 1389, 00:08 صبح
سرچ کردن از طریق shell در سیستم عامل لینوکس ،میخواستم راجب به این مسئله بیشتر بدونم

mahdi68
پنج شنبه 27 آبان 1389, 10:50 صبح
جستجوی چه چیزی ؟

ertebat
پنج شنبه 27 آبان 1389, 23:28 عصر
هرچی باشه مثلا سرچ تو اینترنت

FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 23:38 عصر

آخر جوک بود.
خیلی حال کردم.

جواب پست یک میشه grep
جواب پست 3 میشه wget google.com

mahdi68
جمعه 28 آبان 1389, 19:47 عصر
اگه تو پکیجا بخواین بگردین sudo apt-cache search NAME
البته اگه منظورتون این باشه

Open-Source
جمعه 28 آبان 1389, 19:52 عصر
http://www.ghacks.net/2009/02/13/searching-for-files-in-linux-via-command-line/

ertebat
شنبه 29 آبان 1389, 23:24 عصر
دوستان عزیز حالا این یه جوک هست یا نه نمیدونم ولی باید یه سمینار راجب بهش بدم لطفا اگه میتونید کمکم کنید:لبخندساده:

Saeed_m_Farid
یک شنبه 30 آبان 1389, 11:14 صبح
...
جواب پست 3 میشه wget google.com

اگه منظورتون مسخره کردن هست که هیچ! (همه چیز رو همگان دانند) در غیر اینصورت این دستور چه معنی داره؟

====================

آخه خیلی فرق میکنه، برای جستجو در اینترنت باید از موتورهای جستجو استفاده کنید؛ مثلاً یک Browser که Text-Based هست نصب می کنید (مثل lynx یا w3m) نصبش هم دو سوت هست، برای لینوکس های Debian-based مثل Ubuntu و مشتقاتش کافیه یکی از دستورات زیر رو برای نصب مرورگر موردنظرتون بزنید :
apt-get install lynx
apt-get install w3m

برای لینوکس های RPM-based مثل Red Hat و Fedora-Core های دیگه (مثلاً CentOS) یکی از دستورات (یا هر مرورگر دیگه ای که دوست داشتید) زیر باید زده بشه:
yum install w3m
yum install lynx

البته اگه کاربر root نباشید، باید اول دستورات بالا sudo بزنید، بعد نصب هر کدوم از مرورگرهای متنی، کافیه تو شل لینوکس مثلاً گوگل رو وارد کنید، برای مثال :

lynx http://www.google.com
و در مرورگر مربوط هم متن جستجو رو وارد کنید و ...
برای جستجوهای دیگه هم علاوه بر نکاتی که دوستان ذکر کردند، مثلاً برای جستجوی فایل هم یا از find استفاده می کنید که با فرمت find {path...} {options} {tests} {actions} 1 میشه پارامترهای جستجو رو بهش داد، مثلاً برای جستجوی تمام فایلهای mp3 در تمام شاخه ها باید دستور زیر رو وارد کنید :
find / -name '*.mp3'
البته من تو CentOS از دستور locate استفاده میکنم، نمیدونم در تمام distro های لینوکس کاربرد داره یا نه؟
البته هزار جور جستجوی دیگه هم هست، مثلاً برای جستجوی پروسس (در اینجا مثلاً wget چون میتونه با پارامتر c- بصورت پشت زمینه تو لینوکس کار کنه و پدر اینترنت رو در بیاره!) می تونید از دستور زیر استفاده کنید :

ps aux | grep wget
که مشخصات پروسس مربوطه رو به شما میده و شما میتونید با دستور kill -9 و PID که این دستور بهتون داده، پروسس موردنظر رو متوقف کنید.
سایر موارد هم زیاد هست که همونطورکه FastCode گفت، معمولاً با استفاده از grep میشه نتایج جستجوها رو فیلتر کرد.

ilius.gnu
دوشنبه 15 آذر 1389, 09:02 صبح
اگه توی فایل‌سیستم (درایوهای هارد) می‌خواید جستجو کنید دستور find و locate (اولی کامل و بی‌نقصه! دومی فقط خیلی سریع بر اساس اسم فایل جستجو می‌کنه. هر دوشون هم در تمام توزیع‌ها هست)
اگه توی اینترنت می‌خواید جستجو کنید، طبیعتاً نیاز به یه مرورگر تحت خط فرمان مثل w3m یا links یا lynx نیاز دارید (ممکنه بطور پیش‌فرض نصب نباشه)
http://linuxhug.blogspot.com/2009/07/command-line-based-web-browsing.html
اگه توی پکیج‌های نرم‌افزاری می‌خواید جستجو کنید، توی debian-based ها از دستور apt-cache search استفاده کنید.

ilius.gnu
دوشنبه 15 آذر 1389, 09:14 صبح
البته هزار جور جستجوی دیگه هم هست، مثلاً برای جستجوی پروسس (در اینجا مثلاً wget چون میتونه با پارامتر c- بصورت پشت زمینه تو لینوکس کار کنه و پدر اینترنت رو در بیاره!) می تونید از دستور زیر استفاده کنید
البته پارامتر c برای wget به معنای continue هست (یعنی یه فایلی که نصفش دانلود شده رو ادامه بده). اگه می‌خواید در پس‌زمینهٔ ترمینال اجرا بشه (هر دستوری) باید آخرش & بذارید. و اگه می‌خواید با بستن ترمینال هم کشته نشه اولش nohup بذارید. مثلاً nohup wget URL

FastCode
سه شنبه 16 آذر 1389, 19:46 عصر
در غیر اینصورت این دستور چه معنی داره؟
فکر میکنم صفحه اول گوگل رو دانلود میکنه؟:متفکر:

قصدم مسخره کردن نبود.فقط یک مقدار شوکه شدم.:کف:
فکر نمیکردم یک نفر سعی کنه با اینترنت ذغالی ایران توی کامپیوتر شخصیش موتور جست و جو راه بندازه.:کف:

بابت آف تاپیک معذرت میخوام.(این و قبلی)(فکر نمی کردم یک بحث جدی در کار باشه:خجالت::گریه:)