View Full Version : آپلود تصاویر به سرور و ذخیره تصاویر در پایگاه داده
idocsidocs
پنج شنبه 27 آبان 1389, 00:51 صبح
سلام
من با پی اچ پی یه اسکریپت نوشتم که به کمک این اسکریپت یک فایل تصویری رو به سرور اپلود می کنم.
اما برای ذخیره کردن این فایل توی پایگاه داده مشکل دارم.
امکانش هست که بگید چطور می تونم تصویر آپلود شده رو توی پایگاه داده (مای اس کیو ال) ذخیره کنم و بعد فایل رو از سرور حذف کنم؟
اگر اسکریپت آماده ای در اختیار دارید لطفا اسکریپت را برای من ارسال کنید.
1bsavad
پنج شنبه 11 آذر 1389, 21:19 عصر
سلام چرا در دیتابیس؟ ذخیره عکس در دیتابیس مناسب نیست مگر در برخی موارد استثناء.
UnnamE
یک شنبه 14 آذر 1389, 01:58 صبح
بهتر هست عكس رو در سرور و آدرس زخيره عكس رو در بانك بزاري
و براحتي با يه تابع آدرس عكس مورد نطرت رو از بانك بخوني و از سرور پاك كني
behzadboloori
دوشنبه 15 آذر 1389, 21:50 عصر
ذخیره عکس در دیتا بیس کار خوبیه به شرط اینکه بانک اطلاعاتیت Mysql نباشه. من با این بانک مشکل داشتم و نتونستم عکسها رو درست بازیابی کنم. البته این مشکل رو در دانشگاه هایی هم که با استفاده از این بانک میخواستن عکس ذخیره کنن دیدم و به همین دلیل هم اونا از این کار منصرف شدن. منم توصیه میکنم که اطلاعات رو روی هارد بریزی و بیخیال بانک شی.
idocsidocs
سه شنبه 16 آذر 1389, 01:15 صبح
ذخیره عکس در دیتا بیس کار خوبیه به شرط اینکه بانک اطلاعاتیت Mysql نباشه. من با این بانک مشکل داشتم و نتونستم عکسها رو درست بازیابی کنم. البته این مشکل رو در دانشگاه هایی هم که با استفاده از این بانک میخواستن عکس ذخیره کنن دیدم و به همین دلیل هم اونا از این کار منصرف شدن. منم توصیه میکنم که اطلاعات رو روی هارد بریزی و بیخیال بانک شی.
من هم برای ذخیره روی سرور منصرف شدم.
الان یه مشکل دیگه دارم. اونم اینکه وقتی با اسکریپتهای پی اچ پی تصاویر رو نمایش می دم، موقع ذخیره با پسوند پی اچ پی ذخیره می شن.
راه حلی به ذهنوتن نمی رسه؟
idocsidocs
سه شنبه 16 آذر 1389, 01:23 صبح
بهتر هست عكس رو در سرور و آدرس زخيره عكس رو در بانك بزاري
و براحتي با يه تابع آدرس عكس مورد نطرت رو از بانك بخوني و از سرور پاك كني
می تونید بگید چرا وقتی با اسکریپتهای پی اچ پی تصاویر رو نمایش می دم و از صفحه سایت روی کامپیوتر ذخیره می کنم، با پسوند پی اچ پی ذخیره می شن؟
moein7tl
چهارشنبه 24 آذر 1389, 20:55 عصر
روی MySql امتحان نکردم
ولی برای اکسس توی یه پروژه یادمه یکی از بچه ها با یه فایلی عکس رو باینری می کرد،باینریش رو توی اکسس ذخیره می کرد.بعد که عکس رو می خواست برعکس این کارو می کرد.ولی این کار توی سایت ها با بازدید بالا حرکت اشتباهیه.خیلی سرور رو شلوغ نگه می داره.به جز مواردی که بخوای عکس هات امنیت بالایی داشته باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.