PDA

View Full Version : قرار دادن دو تگ <div> در کنار هم

idocsidocs
پنج شنبه 27 آبان 1389, 11:21 صبح
سلام

همونطور که می دونید تگ <div> جز عناصر بلوکی هست و عناصر بلوکی همه پهنای صفحه رو اشغال می کنن.

با این شرایط اگه بخوام دو تگ <div> رو توی یه خط و کنار همدیگه قرار بدم از چه خصوصیتی باید استفاده کنم؟ (البته این خصوصیت باید با IE6 سازگار باشه)

Keramatifar
پنج شنبه 27 آبان 1389, 12:38 عصر
باید شما هر دو div رو در یک div دیگر قرار دهید و به آنها استایل float بدهید
مثال:

<div>
<div style="float:right"></div>
<div style="float:right"></div>
</div>

saeinik
جمعه 28 آبان 1389, 14:43 عصر
سلام آقای کرامتی عزیز عذر میخوام این راه حل که گفتین در فایرفاکس با مشکل مواجه میشه و وقتی کلمه ای رو که تو یکی از div ها می نویسم کلمه دیگر در div بعدی در مرورگر زیر کلمه اولی نوشته میشه!!! ولی در اکسپلورر مشکلی نداره و یکی از div ها در سمت راست و اون یکی رو در چپ قرار میدم و نوشته داخل هر کدوم در یک سطر قرار میگیرن یکی چسبیده به سمت راست صفحه و اون یکی هم چسبیده به سمت چپ صفحه کد رو اینطوری نوشتم ببینید درسته.

div
div style="float:right" .... /div
div style="float:left" .... /div
/div

Mr FTHEL
جمعه 28 آبان 1389, 20:47 عصر
عزیز چرا خودتو اذیت میکنی اینطوری بنویس

<div style="float:right">متن</div>
<div style="float:left">متن</div>
چک کردم مشکلی نبود

saeinik
یک شنبه 30 آبان 1389, 09:15 صبح
ممنونم دوست عزیز از پاسخ مختصر و مفیدتون.

game302
جمعه 30 آبان 1393, 18:16 عصر
ممنونم دوست عزیز از پاسخ مختصر و مفیدتون.دمتون گرم کارم را افتادبا تشکر از مدیر barnamenevisمنم یه وبلاگ دارم که آدرسش game302.rozblog.com هستمدیر اگه فکر میکنی این یه تبلیغه حذفش کنمرسی کارم راه افتاد.

پیام حیاتی
جمعه 30 آبان 1393, 19:00 عصر
دمتون گرم کارم را افتادبا تشکر از مدیر barnamenevisمنم یه وبلاگ دارم که آدرسش game302.rozblog.com هستمدیر اگه فکر میکنی این یه تبلیغه حذفش کنمرسی کارم راه افتاد.

تاریخ پست رو دیدید؟!!:گیج:

ali server
جمعه 06 آذر 1394, 13:35 عصر
تاریخ پست رو دیدید؟!!:گیج:

خخخخ راست میگیا