ورود

View Full Version : مشکل در انتخاب ادامه ی مسیر

habib_0912
پنج شنبه 27 آبان 1389, 11:37 صبح
من دانشجوی نرم افزارم ترم 3
سی پلاس در حد دانشجویی بلدم
سی شارپ در حد کار با دیتابیس
asp.net هم در حد مبتدی ولی دارم کلاس میرم
الان به نظرتون با توجه به اینکه وقت زیادی دارم چیکار کنم برای ادامه ی راه؟؟
1.بچسبم به سی شاپ کامل یاد بگیرم با کتاب
2.همون گزینه ی بالا ولی برا asp.net
3.برای کسب تجربه تو کار گروهی یه گروه با بچه های یونی تشکیل بدیم برا تمرین پروژه دیتابیس بنویسیم
4.یه زبون جدید
5.پیشنهاد شما اگه تو گزینه های بالا نیست

FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 12:11 عصر
سلام.
این چیزهایی رو که شما بلدی رو متاسفانه بیشتر دانشجو ها بلد هستند.البته برای ترم سه فکر میکنم خوب کار کردی.
برای این که متفاوت باشی و فردا حرفی برای گفتن داشته باشی باید بتونی بهتر از بقیه ازشون استفاده کنی.
مطالبی که بیشتر بلد بودن اونها در آینده روی طرز فکر و روش کد نویسی و ارزش شما تاثیر بسزایی داره مطالبی هست که منحصر به یک زبان و پلتفرم و زمان(شاید همه ی این زبون ها و کتابخانه ها از رده خارج شدند) خواص نباشه و همیشه برای شما کار بکنه و بتونید تصمیمات مهم در طراحی رو با توجه به اون دانش ها بگیرید.
لیستی که من به نظرم میرسه که این خصوصیات رو داشته باشند
ساختمان داده ها(نه اونی که استاد میگه و فردا یادت نیست.در حدی که وقتی بهت یک Array میدن و میگن سورت کن, bubble sort ننویسی.بتونی الگوریتم انتخاب کنی.)
بقیه موارد هم همینطور:
الگوریتم
پردازش موازی
CRUD و مباحث مربوطه
Database designing
SQL
Mission Critical programming
هوش مصنوعی
شبکه
امنیت
OOP
DDD

habib_0912
پنج شنبه 27 آبان 1389, 12:26 عصر
سلام.
این چیزهایی رو که شما بلدی رو متاسفانه بیشتر دانشجو ها بلد هستند.البته برای ترم سه فکر میکنم خوب کار کردی.
برای این که متفاوت باشی و فردا حرفی برای گفتن داشته باشی باید بتونی بهتر از بقیه ازشون استفاده کنی.
مطالبی که بیشتر بلد بودن اونها در آینده روی طرز فکر و روش کد نویسی و ارزش شما تاثیر بسزایی داره مطالبی هست که منحصر به یک زبان و پلتفرم و زمان(شاید همه ی این زبون ها و کتابخانه ها از رده خارج شدند) خواص نباشه و همیشه برای شما کار بکنه و بتونید تصمیمات مهم در طراحی رو با توجه به اون دانش ها بگیرید.
لیستی که من به نظرم میرسه که این خصوصیات رو داشته باشند
ساختمان داده ها(نه اونی که استاد میگه و فردا یادت نیست.در حدی که وقتی بهت یک Array میدن و میگن سورت کن, bubble sort ننویسی.بتونی الگوریتم انتخاب کنی.)
بقیه موارد هم همینطور:
الگوریتم
پردازش موازی
CRUD و مباحث مربوطه
Database designing
SQL
Mission Critical programming
هوش مصنوعی
شبکه
امنیت
OOP
DDD
1.تشکر اینجا چطوریه؟؟
2. با اینکه تو یونی خیلی ادعام می شد از وقتی اومدم اینجا فهمیدم هیچی بارم نیس از جمله اینکه از لیستی که شما گفتی نصفشو اصلا نمی دونم چی هست
3. برای شروع کدومشون؟یه توضیح کوتاه راجع بهش اگه بدینم دیگه عالی میشه
4.از چه کتابی؟فارسی باشه

FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 12:41 عصر
1.تشکر اینجا چطوریه؟؟
2. با اینکه تو یونی خیلی ادعام می شد از وقتی اومدم اینجا فهمیدم هیچی بارم نیس از جمله اینکه از لیستی که شما گفتی نصفشو اصلا نمی دونم چی هست
3. برای شروع کدومشون؟یه توضیح کوتاه راجع بهش اگه بدینم دیگه عالی میشه
4.از چه کتابی؟فارسی باشه

تمام مطالب توی ویکی پدیا هست و تقریباً پیشنیاز های زیادی هم ندارند.
فکر میکنم ساختمان داده ها برای شما که با C# و C/++ آشنایی داری از همه راحت تر و البته مثیدتر باشه.یواش یواش خودت میتونی راجع به بقیه مطالب تحقیق کنی و هر کدوم رو که نیاز و تواناییش رو داشتی رو شروع کنی.

habib_0912
پنج شنبه 27 آبان 1389, 13:04 عصر
برا ساختمان داده کتاب معرفی کنید لطفا
من خودم کتاب هورویتز رو دارم که معرفی استاده ولی یا خودش مزخرفه با ترجمه اش یا من خنگم

FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 13:08 عصر
برا ساختمان داده کتاب معرفی کنید لطفا
من خودم کتاب هورویتز رو دارم که معرفی استاده ولی یا خودش مزخرفه با ترجمه اش یا من خنگم

بنده هم از کتب مزخرف, کتب زبان اصلی و منابع آنلاین مثل ویکیپدیا و stackoverflow استفاده کردم.
تنها کتاب کاغذی ای که خریدم مال انتشارات نص هست.برای شروع کمکم کرد.مشکلش این بود که به نظر من مطالبش یکدفعه سخت میشه.

eshpilen
پنج شنبه 27 آبان 1389, 14:05 عصر
ما خودمون سالها مطالعه كرديم ولي هنوز نميدونيم كجاي كار هستيم. خيلي وقتا به يه چيزايي برميخوريم يا حتي چيزاي پايه اي كه يادمون نيست يا اصلا نميدونيم چي هست.
برنامه نويسي خيلي گسترده هست. پيچيده هم هست. سر و ته نداره. تغييرات گسترده و سريع هم داره.
خب آكادميك رو بنظر من بايد خوند چون واقعا پايه اي و مفيده و بعدا در سطوح خفن كه كار واقعا علمي هست بهش نياز داريد (اما نه سطوح معمولي و اگر نخوايد واقعا دانشمند باشيد).
بعدش بنده شخصا به چيزهايي كه علاقه داشتم و در مسير برام پيش ميامد و ميديدم نياز هست پرداختم و مطالعه كردم. چيز زيادي پيچيده و نامشخصي نيست. مثلا اول صفحات وب نظرم رو جلب كرد كه چقدر جذاب و جالب بودن و از يكسري كدهاي عجيب و رمزي نوشتاري بوجود ميامدن (اول فكر ميكردم اطلاعات تصاوير هم در همون كدها اومده!! شايد به همين خاطر برام خيلي عجيب بود كه اينهمه اطلاعات چطور توي اون كدها تعيين ميشن). خلاصه رفتيم سراغش و همينطوري مدام كه رفتم جلو ديدم فلان زبان و استاندارد و فلان و فلان ديگه رو هم براي فلان كارهاش بايد ياد بگيرم. اصلا انگار تمومي نداشت. تازه اين فقط يه حيطهء وب بود. البته خوشبختانه حيطه هاي اصلي خيلي زياد نيستن و با هم مشتركاتي هم دارن (مثلا ديتابيس). دو حيطهء اصلي داريم كه وب و دسكتاپ هستن. شايد بعدش برنامه نويسي موبايل رو بايد ياد گرفت؛ نميدونم.
فعلا من با اينهمه خوره بودنم به همين وب و دسكتاپ راضي شدم و حداقلش يه مدت بايد كار عملي بكنم و حالش رو ببرم تا شايد بعدا بازم انگيزه و انرژي براي يادگيري حيطه هاي جديد پيدا كردم.
البته اصول برنامه نويسي سيستمي رو هم تاحد پايه بايد حداقلي بلد باشيد چون بينش خوبي به آدم ميده و يه جاهايي بكار مياد.
يجوري بايد از يه جايي شروع كرد. ولي مواظب هم بايد بود اگر آدم شرايط ماليش خوب نيست و بهتره برنامش رو طوري اولويت بندي و تعيين كنه كه فرصت هاي شغلي و بازار كار و ميزان و اعتماد به درآمد رو هم درنظر گرفته باشه.
بعد از اينهمه مطالعه و تلاش، اين ليست هايي كه ميدن منم خيلي وقتا ميبينم نصفش رو نميدونم چيه اصلا. يا شايد بيشتر و كمتر. و بعضي چيزها رو واقعا كار نكردم. اما من فقط از يه جا ميفهمم پيشرفت كردم. يعني اون پيشرفتي كه خودم مد نظرم بود و درواقع دنبال علاقه ها و اهداف شخصي خودم بودم؛ اما فكر ميكنم اين پيشرفت عمومي خوبي هم باشه. از اونجايي ميفهمم پيشرفت كردم كه چيزهايي رو كه يه زماني برام آرزو و افسانه هاي دور و دراز دست نيافتني بنظر ميامدن، الان ميتونم نسبتا براحتي و سرعت، خودم ايجاد كنم. در اكثر موارد ميدونم كه ميتونم، چون باوجود اينكه هنوز عملا عمليشون نكردم اما دانش و مهارت تمامي بخشهاي لازم رو دارم و درمورد بعضيهاشون قبلا نسخه ها يا تست هاي مقدمات و پايه رو عملا انجام دادم! با سرعت و موفقيت.
اپليكيشن هاي وب، دسكتاپ، و تركيبي از هردو. مهم نيست اسمش چيه و با كدوم فناوري و استاندارد هست، مهم اينه كه ميتونم برنامه هايي رو كه دوست دارم بنويسم و كارهايي رو كه ميخوام باهاشون انجام بدم.
آدم اولش كه شروع ميكنه ميبينه وه يه راه دراز و سختي بنظر مياد كه اصلا معلوم نيست بشه درش به جايي رسيد. خداييش هم وقت و انرژي و فكر آزاد ميخواد؛ نه فقط 4 سال دورهء دانشگاه، بلكه خيلي بيش از اين بايد وقت و انرژي و آزادي داشته باشي. خوشبختانه من اين شرايط رو داشتم.
الان ميبينم چقدر برنامه هاي جالب و كارا رو ميتونم بنويسم، واقعا احساس ميكنم به بخش بزرگي از آرزوهام رسيدم. چنتا زبان بلدم، ميدونم در دنياي رايانه چي ميگذره، تقريبا در همه سطحش، اصلا وقتي يه مقالهء سطح آخر رو ميخونم و كم و بيش ميفهمم، و ميبينم خودمم ميتونم كارايي در اون زمينه بكنم، اين برام خيلي ارضا كننده هست. ولي كار عملي و ساختن برنامه هاي واقعي هم چيز ديگه ايه.
توي فكر كامل كردن چنتا از پروژه هام هستم كه وقتي يادگيري دات نت رو تموم كردم احتمالا بهشون ميپردازم. دوتاشون در زمينهء وب هستن و يكيشون تركيبي هست. يعني درواقع يه برنامهء دسكتاپ هست كه از طريق اينترنت ارتباط برقرار ميكنه كه بعنوان واسطه نياز به يك سرور و برنامهء وب داره.

habib_0912
پنج شنبه 27 آبان 1389, 17:19 عصر
کلا کاش یکی می گفت اگه جای من بود چه می کرد؟؟؟!!!!!

FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 17:24 عصر
من دو سال دیگه میام جای شما.
ولی اگر من الان جای شما باشم میرم سراغ الگوریتمو ساختمان داده.

Asad.Safari
پنج شنبه 27 آبان 1389, 21:00 عصر

در کنار دیگر تکنولوژی ها می رفتم تو دل WPF و Silver Light . اگر متخصصش بشی در آینده بازار خوبی پیدا خواهی کرد.

موفق باشید

FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 21:40 عصر
در کنار دیگر تکنولوژی ها می رفتم تو دل WPF و Silver Light . اگر متخصصش بشی در آینده بازار خوبی پیدا خواهی کرد.

موفق باشید
روی سخنم با شما نیست ولی
مشکل ما ملت همینه که میخواهیم آخر تکنولوژی رو همراه با نفهمیدن استفاده کنیم.
کسی که فرق (!O(n رو با (O(log log n نمیفهمه ممکنه یک تکنولوژی آخرین مدل مثل silverlight رو یاد بگیره ولی وقتی کد آشغال مینویسه چه فایده ای داره؟

vcldeveloper
پنج شنبه 27 آبان 1389, 23:42 عصر
اگر من می بودم، بیشتر احتیاط می کردم. WPF و Silverlight هنوز روزگار چندان روشنی ندارند. مایکروسافت هم دست به Deprecate کردن تکنولوژی هاش خوبه! فعلا که WinForms رو مدتی میشه درست و حسابی آپدیت نکرده، به نفع WPF. از WPF هم که فعلا سعی کرده از تب و تاب Silverlight به نفع HTML5 کم کنه. فعلا هم منتظر اینه که وضعیت Windows Mobile 7 رو که بند به Silverlight شده رو ببینه. اگر Windows Mobile 7 بازار خوبی پیدا نکنه، شاید Silverlight هم شوت بشه.

من به شخصه علاقه ایی ندارم که روی لبه تیز تکنولوژی های مایکروسافت حرکت کنم، چون اگر اوضاع بر وفق مراد مایکروسافت پیش نره، اولین کسی که قربانی میکنه، من کاربر هستم. حداقل درباره Developer Tools اش اینطور هست.

البته آشنایی با این تکنولوژی ها خوب هست، ولی تا زمانی که تکلیفشون و آینده شون شفاف و روشن نشده، من اونها رو جای پای محکمی برای قدم گذاشتن نمی بینم.

البته این یک نظر شخصی بود.

FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 23:58 عصر
اگر من می بودم...
امکانش نیست که تشکر رو برای این تالار دوباره فعال کنید؟
بعضی وقتها لازمه.

Pouri_sb
جمعه 28 آبان 1389, 00:06 صبح
من خودم ترم 3 هستم و شروع کردم با خود آموز و مقاله به یادگرفتن asp و شبکه

habib_0912
جمعه 28 آبان 1389, 00:11 صبح
اگر من می بودم، بیشتر احتیاط می کردم. WPF و Silverlight هنوز روزگار چندان روشنی ندارند. مایکروسافت هم دست به Deprecate کردن تکنولوژی هاش خوبه! فعلا که WinForms رو مدتی میشه درست و حسابی آپدیت نکرده، به نفع WPF. از WPF هم که فعلا سعی کرده از تب و تاب Silverlight به نفع HTML5 کم کنه. فعلا هم منتظر اینه که وضعیت Windows Mobile 7 رو که بند به Silverlight شده رو ببینه. اگر Windows Mobile 7 بازار خوبی پیدا نکنه، شاید Silverlight هم شوت بشه.

من به شخصه علاقه ایی ندارم که روی لبه تیز تکنولوژی های مایکروسافت حرکت کنم، چون اگر اوضاع بر وفق مراد مایکروسافت پیش نره، اولین کسی که قربانی میکنه، من کاربر هستم. حداقل درباره Developer Tools اش اینطور هست.

البته آشنایی با این تکنولوژی ها خوب هست، ولی تا زمانی که تکلیفشون و آینده شون شفاف و روشن نشده، من اونها رو جای پای محکمی برای قدم گذاشتن نمی بینم.

نظرتون این بود که سراغ چی نرم
سراغ چی برم؟؟
آخه این استاد ما رو از ساختمان داده متنفر کرد

FastCode
جمعه 28 آبان 1389, 00:33 صبح
سراغ چی برم؟؟
آخه این استاد ما رو از ساختمان داده متنفر کرد
استاد چکار کرد مهم نیست.استاد میاد اونجا میشینه یه مشت چیز به هم میبافه سر برج پولشو میگیره. ok؟
مهم اینه که یک دانشجو یا هر کسی که مخواد یک مطلب رو یاد بگیره این کار رو برای خودش بکنه و به این فکر کنه که این کار میتونه چقدر براش مفید باشه.
حالا از روانشناسی بیام بیرون.

مگه ساختمان داده چه چیز وحشتناکی داره؟
یک مشت درخت و الگوریتم و پوینتر و از همین چیزهاست دیگه که هر روز ازشون استفاده میکنیم.
بهتر نیست خودمون هم نوشتنشون رو یاد بگیریم؟
و با این اصلحه ای که شما رو از خودش ترسونده به جنگ مشکلات بریم؟

یه جمله ی معروف میگه که همیشه دشمنت رو پیش خودت نگهدار.

Amir Oveisi
جمعه 28 آبان 1389, 00:46 صبح

تا حدودی موافقم.
در کل بهتره هر کسی یه فکری واسه همچین روزی داشته باشه.
من یه مدته رو آوردم به ++VC :قلب: و python.

Asad.Safari
جمعه 28 آبان 1389, 01:47 صبح

>> البته این یک نظر شخصی بود.

اما نوشته من نظر نبود بلکه یک پیش بینی بود. پیش بینی من این هست که این عرصه خوب خواهد بود - یعنی باید اینگونه باشد {اما یادگیری این مسائل خیلی زمان بر نیست و به نظر من ارزش حداقل به قول شما ریسک حرکت بر روی لبه تیز تکنولوژی مایکروسافت رو داره}

موفق باشید

JaguarXF
جمعه 28 آبان 1389, 07:05 صبح
اگر در ابتدای راه هستی پایتون و جاوا یاد بگیر

Pouri_sb
جمعه 28 آبان 1389, 08:56 صبح
دوستان نظرتون راجع به Qt چیه؟ جاوا و سی تا حالا کار کردم......

FastCode
جمعه 28 آبان 1389, 09:56 صبح
دوستان نظرتون راجع به Qt چیه؟ جاوا و سی تا حالا کار کردم......

به نظر من باید اول یک مقدار C++ ساده کار بکنی تا دستت سفت بشه چون syntax ی که Qt معرفی میکنه خیلی با C و جاوا متفاوته.

habib_0912
جمعه 28 آبان 1389, 18:13 عصر
اگر در ابتدای راه هستی پایتون و جاوا یاد بگیر
استاد به نظرت این چیزایی که از سی شارپ و سی پلاس یاد گرفتم رو بیخی شم برم تقریبا از 0 شروع کنم منطقیه؟؟

habib_0912
جمعه 28 آبان 1389, 18:16 عصر
دیروز رفتم برا کتاب
این کتاب انتشارات نص برا جعفر نژاد قمیه
مطمئنین کتاب خوبیه؟؟
چون هیچکس خوب از جعفر نژاد نمی گه
اگه کتاب بهتری برا ساختمان داده هست بگین ممنون می شم چون من با کتاب خیلی خوب یاد میگیرم

FastCode
جمعه 28 آبان 1389, 18:55 عصر
دیروز رفتم برا کتاب
این کتاب انتشارات نص برا جعفر نژاد قمیه
مطمئنین کتاب خوبیه؟؟
چون هیچکس خوب از جعفر نژاد نمی گه
اگه کتاب بهتری برا ساختمان داده هست بگین ممنون می شم چون من با کتاب خیلی خوب یاد میگیرم
من هم گفتم مزخرف.
مگه نگفتم؟
راستش یک بار بیشتر نخوندمش ولی فکر نمیکردم مال جعفر نژاد باشه.

JaguarXF
شنبه 29 آبان 1389, 03:37 صبح
استاد به نظرت این چیزایی که از سی شارپ و سی پلاس یاد گرفتم رو بیخی شم برم تقریبا از 0 شروع کنم منطقیه؟؟

استاذ خودتی:لبخند:
این چیزهایی که یاد گرفتی خوبه . بهت "دید" میده . برای یادگیری بقیه هم بهت کمک میکنه و سرعت رو بیشتر. در هرحال چیزی از دست نمیدی.
اینو چندین بار توی این فروم گفته ام که اگه برنامه نویس باشی چندان مهم نیست که با چی برنامه مینویسی. منطبق میشی. در حین کار یاد میگیری.
مثلا همین یکی دو هفته قبل خودم لازم داشت یک "سرچ خوب" بنویسم که داخل یک تکست باکس تایپ کنیم و اون سرچ کنه. نتیحه اش این شد که پس از 15 -30 دقیقه سرچ در گوگل به این نتیجه رسیدم که ترکیبی از فلان الگوریتم ریاضی و فلان الگوریتم ژنتیک همون سرچی هست که میخوام. بعدش مقالاتش رو خوندم تا الگوریتم رو یاد بگیرم و بنابر نیاز خودم خصوصی سازی اش کنم. حالا دیگه چه فرقی میکرد با چه زبونی بخوام بنویسم ؟ سی ؟ پاسکال ؟ جاوا؟ دات نت ؟! ... فرقی نداره . اصل اینه که برنامه نویس باشی.
اتفاقا این سوال رو از آقای صادقیان هم پرسیدم جواب دادش خب یک Where مینویسم توی SQL ! ... با خودم گفتم اوکی فرق Software Quality که میگند از همین چیزهاست .

Pouri_sb
شنبه 29 آبان 1389, 03:50 صبح
آقا تا سه شنبه صبر کن بهت می گم کتابه خوبه یا نه، من ماله جعفر نژاد رو نگرفتم، مال علیزاده رو استفاده می کنم ، اما دوستام جعفرنژادو دارن تا 3شنبه بهت می گم

habib_0912
شنبه 29 آبان 1389, 18:02 عصر
استاذ خودتی:لبخند:
این چیزهایی که یاد گرفتی خوبه . بهت "دید" میده . برای یادگیری بقیه هم بهت کمک میکنه و سرعت رو بیشتر. در هرحال چیزی از دست نمیدی.
اینو چندین بار توی این فروم گفته ام که اگه برنامه نویس باشی چندان مهم نیست که با چی برنامه مینویسی. منطبق میشی. در حین کار یاد میگیری.
مثلا همین یکی دو هفته قبل خودم لازم داشت یک "سرچ خوب" بنویسم که داخل یک تکست باکس تایپ کنیم و اون سرچ کنه. نتیحه اش این شد که پس از 15 -30 دقیقه سرچ در گوگل به این نتیجه رسیدم که ترکیبی از فلان الگوریتم ریاضی و فلان الگوریتم ژنتیک همون سرچی هست که میخوام. بعدش مقالاتش رو خوندم تا الگوریتم رو یاد بگیرم و بنابر نیاز خودم خصوصی سازی اش کنم. حالا دیگه چه فرقی میکرد با چه زبونی بخوام بنویسم ؟ سی ؟ پاسکال ؟ جاوا؟ دات نت ؟! ... فرقی نداره . اصل اینه که برنامه نویس باشی.
اتفاقا این سوال رو از آقای صادقیان هم پرسیدم جواب دادش خب یک Where مینویسم توی SQL ! ... با خودم گفتم اوکی فرق Software Quality که میگند از همین چیزهاست .
خوب من برا دانشگاه مجبورم سی شارپ و سی پلاس رو بلد باشم و بخونم به نظرتون وقت کم نمی یاد برا جاوا؟؟؟
اتفاقا خودمم در کل دنبال جاوا بودم ولی وقت کم نیس؟؟

آقا تا سه شنبه صبر کن بهت می گم کتابه خوبه یا نه، من ماله جعفر نژاد رو نگرفتم، مال علیزاده رو استفاده می کنم ، اما دوستام جعفرنژادو دارن تا 3شنبه بهت می گم

آقا خود علیزاده چطوره؟

Felony
شنبه 29 آبان 1389, 21:06 عصر
خوب من برا دانشگاه مجبورم سی شارپ و سی پلاس رو بلد باشم و بخونم به نظرتون وقت کم نمی یاد برا جاوا؟؟؟
مگه چی کار میکنید که وقت کم میاد ؟!

habib_0912
شنبه 29 آبان 1389, 21:47 عصر
مگه چی کار میکنید که وقت کم میاد ؟!
داداش اسمبلی داریم
فیزیک داریم
ساختمان داده
شما هم یه راهنمایی بکن

Alireza_Salehi
شنبه 29 آبان 1389, 22:23 عصر
داداش اسمبلی داریم
فیزیک داریم
ساختمان داده
شما هم یه راهنمایی بکن

این درسهایی که شما در یک ترم داری خیلی سنگین نیست. در واقع اصلا سنگین نیست. 2 تا درس جذاب دارید فیزیک هم که درس نیست تفریحه...

ولی کلا شما دنبال این باش که مهندس بشی، اینکه سینتکس چه زبانی رو بلد باشی خیلی مهم نیست.

سعی کن یک زبان همه منظوره مثل سی شارپ یا جاوا رو مسلط باشی ،مفاهیم در اکثر زبان های برنامه نویسی تقریبا یکسان است.
بعد از اون بچسب به مباحث مهندسی نرم افزار، تحلیل ، طراحی و مدیریت. اگر مهندس خوبی باشی و مفاهیم رو مسلط باشی سریع بین زبانهای مختلف سوئیچ میکنی. در غیر این صورت با هر زبا نو ابزار جدیدی کلی مشکل پیدا خواهید کرد.

نکته کلی: روی درسهای تخصصی حرفه ای و مسلط باش و پیاده کردن اون درسها رو با زبانی که بلدی یاد بگیر. مثلا به درس شبکه که رسیدی ابزارهای شبکه زبان مورد نظرت رو یاد بگیر. یا همینطور پایگاه داده و .. به درس مهندسی نرم افزار رسیدی ابزارهای تحلیل و مدیریت پروژه رو یاد بگیر و ...

شما هر چقدر هم که بخواهید درگیر یاد گرفتن ابزار بشید فایده ای ندارد، هر روز ابزار جدید تری میاد. هر شرکتی هم طبق میل خودش یک بسته برای نیازهای نرم افزاری ارائه میکنه. و هر وقت هم خواست میزنه زیر همه چیز (علی الخصوص مایکروسافت). البته این به این معنی نیست که نباید به ابزار خاصی مسلط بود.

Salah Sanjabian
شنبه 29 آبان 1389, 23:37 عصر
دوسال پیش تقریبا دچار سردرگمی بودم. یه نفر بهم گفت سعی باش geek باشی. یعنی خوره
گفت برو سراغ چیزایی که بقیه زیاد نمیرن.
تاوقتی نرفتم تو چند تا شرکت معتبر و مصاحبه نداده بودم نفهمیدم چی میگه.
همنطور که دوستان گفتن ساختمان داده و والگوریتمو رو حسابی قوی کن و سراغ ابزار نرو
و در آخر با ++C کار کن تا فیها خالدون رستگاربشی
موفق باشی
نظر شخصی من بود

Felony
یک شنبه 30 آبان 1389, 02:59 صبح
داداش اسمبلی داریم
فیزیک داریم
ساختمان داده
شما هم یه راهنمایی بکن

والا ساختمان و اسمبلی که سخت نیست ولی تا زمانی که توش راه نیافتی برات سخته ( البته مباحث سخت هم داره ولی تو دانشگاه خبری ازشون نیست ! ) ، خداییش شما الان تمام وقتتون در روز پای این درس ها هستید و وقت آزاد ندارید ؟!

@ خودتون رو گول نزنید ، شما الان دانشجویی ، خیلی راحت میتونی برنامه ریزی کنی و به همه درس ها + یادگیری بپردازی .

Pouri_sb
دوشنبه 01 آذر 1389, 01:08 صبح
آقا خود علیزاده چطوره؟

تا سره لیست پیوندیشو خوندم، بجز ماتریس sparse بقیش خوب بود، sparse رو اصلا هیچ کدوم از الگوریتماشو نگفته بود.

تمرینم زیاد داره، کتاب جعفرنژاد رو هم فردا یا پس فردا بهت می گم.

FastCode
دوشنبه 01 آذر 1389, 12:25 عصر
sparse رو اصلا هیچ کدوم از الگوریتماشو نگفته بود.
من هم این مشکل را با جعفرنژاد داشتم.

habib_0912
دوشنبه 01 آذر 1389, 19:35 عصر
جعفرنژاد که کلا معروفه می گن نصف کتاب رو ترجمه نمی کنه
امروز استادمون گفت قلزم که دایتل رو ترجمه کرده توش ساختمان داده هم داره که خیلی خوبه

phoenixhunter
سه شنبه 02 آذر 1389, 12:57 عصر
به نظر من اگه واقعا به فکر پیشرفتی، قبل از همه این ها زبان انگلیسیت رو قوی کن اونوقت دربه در ترجمه های بی سر و ته و مستندات و کتاب های از رده خارج شده نمیشی

habib_0912
سه شنبه 02 آذر 1389, 17:58 عصر
آقا می خوام کتاب بخرم برا اینا (فارسی)
1.ساختمان داده
2.asp.net
روون ترین کتابا رو معرفی کنید