View Full Version : فيبر نوري و PCM - دشمنان اينترنت!!
eshpilen
پنج شنبه 27 آبان 1389, 11:48 صبح
تازگي رفتيم مخابرات تلفن بگيريم، حالا واسه اينترنتش ميخوايما، بعد ميگن ما تضمين نميكنيم كه خط تلفني كه ميخريد قابليت استفاده براي اينترنت رو داشته باشه!!
خلاصه چشم بسته بايد بخري و دعا كني كه فيبر نوري يا PCM نباشه!
ميگم عجب مملكتي شده آخه يعني چي كه مخابرات خودش خبر نداره و تضمين نميده تلفن شما براي يه همچين كاربرد مهم و روزمره اي قابليت داشته باشه؛ ميندازن گردن خريدار بيچاره!!
حالا اين به مطلب، مطلب ديگه اينكه ميخواستم نظر شما رو دربارهء فيبر نوري و PCM بدونم. تاجايي كه من ميدونم اينا انواعي از خطوط تلفن هستن كه امكان استفاده از اينترنت رو ندارن. درمورد فيبر نوري ميدونم امكان ADSL نداره، اما نميدونم ميشه از دايالاپ استفاده كرد يا نه. درمورد PCM هم فكر ميكنم ADSL نميشه و دايالاپ هم كيفيت افتضاح ميشه.
خلاصه هر تجربه و اطلاعاتي در اين موارد داريد بگيد.
ميگم اين مخابرات هم با اين جريانات و برخورد فناوريهاي مخابرات تلفن معمولي با اينترنت، پيچيدگي ايجاد كرده و مردم گيج شدن! بالاخره يه فكري چيزي. نميشه كه يجا طرف امكان اينترنت رو داشته باشه و يجاي ديگه ملت از ADSL و حتي دايالاپ محروم باشن. جايگزين درست و حسابي با قيمت مناسب دارن آيا براي اينترنت اين افراد يا نه؟
Pouri_sb
پنج شنبه 27 آبان 1389, 12:22 عصر
خوب می تونین برین از شISP مورد نظرتون بپرسین که امکان استفاده adsl رو این خط هست یا نه! می تونین این کارو از طریقه سایتشونم انجام بدین
FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 13:03 عصر
خوب می تونین برین از شISP مورد نظرتون بپرسین که امکان استفاده adsl رو این خط هست یا نه! می تونین این کارو از طریقه سایتشونم انجام بدین
ربطی نداره.
eshpilen
پنج شنبه 27 آبان 1389, 13:09 عصر
قربونت ISP خودش از مخابرات استعلام ميكنه. وقتي مخابرات ميگن نميدونيم و تضمين نداره حالا آيا جواب ميدن يا نميدن و چقدر ميشه بهش اعتبار كرد نميدونم! بهرحال اين مشكل ديگه مطرح نيست چون تلفن رو خريداري كردم. بايد منتظر بمونم تا وصلش كنن و اونوقت ميفهمم.
درمورد خواص فيبر نوري و PCM در ارتباط با استفاده از اينترنت اگر اطلاعاتي داريد ممنون ميشم بفرماييد.
قبلا مقاله اي در ويكيپديا درمورد PCM خونده بودم. ظاهرا PCM يك خط سيم مسي عادي هست كه بجاي يك شماره تلفن ازش براي چند شماره و مشترك استفاده ميكنن (تجهيزات مخصوصي روي اون خط نصب ميشه). ADSL ظاهرا با سيستم PCM دچار تداخل ميشه و بنابراين قابل استفاده نيست.
ضمنا بصورت استنباطي و تجربي، فكر ميكنم خطوط PCM در دايالاپ هم كيفيت و سرعت پايين تر از حد معمول دارن. البته سند و قطعيتي در اينمورد در دست ندارم، اما بعضي خطوط تلفن رو ديدم كه بصورت دايالاپ به هر ISP اي كه وصل بشي، كيفيت و سرعت افتضاحي دارن (درحاليكه كيفيت مكالمه تلفن معمولي توسط اونها هيچ مشكلي نداره)؛ شخصا فكر ميكنم اون خطها از نوع PCM باشن.
اما درمورد فيبر نوري ديگه خبر ندارم آيا ميشه اينترنت دايالاپ استفاده كرد يا نه و ضمنا اسم و مشخصات خدمات اينترنت پرسرعت روي فيبر نوري چي هست و هزينش چقدره.
FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 13:17 عصر
اسم و مشخصات خدمات اينترنت پرسرعت روي فيبر نوري چي هست و قيمتش چقدره.
خیلی وقته اسپم ندادم جریمه هام فقط یکی مونده.
spam:
بهش میگن اینترنت فیبر نوری.مثل همون چاتانوگا.سرعتش هم آخرشه.
با اوعضای قیمت ADSL توی ایران مطمئناً قیمتش خیلی خوبه.با قیمتش من لبتابم رو میدم jaguar رو میخرم.
eshpilen
پنج شنبه 27 آبان 1389, 14:10 عصر
چاتانوگا چيه؟
بعدشم قيمت نفهميدم ميگي چقدره حدودا؟
راستي با تلفن روي خط فيبر نوري دايالاپ ميشه استفاده كرد ديگه؟
FastCode
پنج شنبه 27 آبان 1389, 14:14 عصر
چاتانوگا چيه؟
بعدشم قيمت نفهميدم ميگي چقدره حدودا؟
راستي با تلفن روي خط فيبر نوري دايالاپ ميشه استفاده كرد ديگه؟
1. چاتانوگا همون اینترنت معروفیه که همه ی اعضای سایت میخوان داشته باشن.
2.سرعت فیبر خیلی زیاده.(البته اگر بزارن از همش استفاده کنیم.)برای همین خیلی گرونه در حد چند صد میلیون تومان.
3.جگوار هم قویترین سوپرکامپیوتر دنیسات.
4.بله.کیفیتش هم خیلی خوبه.از سیمهای مسی سریعتره و SNR بیشتری داره.
در واقع در خطوط مسی نویز خط جلوی سرعت رو میگیره ولی در خطوط fiber این وظیفه ی QoS هست.
web4web
پنج شنبه 27 آبان 1389, 15:47 عصر
فيبر نوري و PCM - دشمنان اينترنت!!
با سلام.
یکی از دوستان بنده هم دقیقا مشکل شما را داشت.
1-اگر خط شما PCM باشه ، نمی تونید ADSL داشته باشد چون ظرفیتش کاهش پیدا کرده و قدرت انتقال رو نداره و سرعت دیال آپ PCM هم نصف خط های عادی است، یعنی 30 KB
2-با فیبر نوری در ایران نمیشه ADSL گرفت چون تجهیزاتش نیست. ولی در کشورهای اروپایی از فیبر نوری استفاده میشه.سرعت دیال آپ در فیبر نوری که در حال حاضر در کشور هم 56 KB است و مثل خط های عادی است.
پس اگر PCM و فیبر نوری هست ، باید فکر ADSL رو از ذهنتون خارج کنید.سرعت دیال آپ فیبر نوری هم دو برابر PCM است.
vcldeveloper
پنج شنبه 27 آبان 1389, 17:20 عصر
تازگي رفتيم مخابرات تلفن بگيريم، حالا واسه اينترنتش ميخوايما، بعد ميگن ما تضمين نميكنيم كه خط تلفني كه ميخريد قابليت استفاده براي اينترنت رو داشته باشه!!
خلاصه چشم بسته بايد بخري و دعا كني كه فيبر نوري يا PCM نباشه!
ميگم عجب مملكتي شده آخه يعني چي كه مخابرات خودش خبر نداره و تضمين نميده تلفن شما براي يه همچين كاربرد مهم و روزمره اي قابليت داشته باشه؛ ميندازن گردن خريدار بيچاره!!
نه اینکه مخابرات خودش خبر نداشته باشه. تضمین نمیدن یعنی این تعهد در قرارداد بین مخابرات و شما براشون تعیین نشده. در قراردادی که شما با مخابرات امضاء می کنید، حدود کیفیت خطوط مشخص نشده، فقط مخابرات متعهد شده که سرویس انتقال صوت رو برای شما فراهم کنه. در نتیجه، اینکه این سرویس به چه شکلی فراهم بشه، و آیا روی اتصال اینترنت شما تاثیر منفی بزاره یا نزاره، قانونا به مخابرات مربوط نمیشه.
البته اخلاقا مربوط میشه، چون مخابرات از مشترکین PCM همان پول مشترکین غیر PCM رو میگیره، در حالی که هزینه تمام شده خطوط PCM برای مخابرات کمتر از خطوط معمولی هست. در هر حال، مخابرات داره سعی میکنه به تدریج با افزایش ظرفیت شبکه و کابل کشی های جدید مشکل PCM رو برطرف کنه. اگر در ناحیه مخابراتی شما تراکم خیلی بالا نباشه، احتمال اینکه بتونید از مخابرات خط معمولی بگیرید، یا ازشون بخواید که برای استفاده از ADSL مساعدتی انجام بدند، هست. اما اگر تراکم بالا باشه، عملا مخابرات راهی جز کابل کشی مجدد نداره. کابل کشی مجدد هم چیزی نیست که مخابرات به این راحتی و به درخواست یک یا دو نفر انجام بده. البته شنیدم روی خطوط PCM هم در صورت نصب تجهیزات مناسب، میشه دیتا ارسال کرد.
می تونید با ارسال درخواست کتبی به مرکز مخابراتی مربوطه، و مخابرات استان، و ارسال شکواییه به نظام صنفی رایانه، و ارسال درخواست به ISP مربوطه برای ADSL، به مخابرات فشار بیارید. البته نه اینکه این کار باعث بشه مخابرات یک شبه خطوط PCM رو جمع کنه، ولی هر چی درخواست ها و شکایت ها بیشتر باشه، ISPها و نظام صنفی فشار بیشتری به مخابرات میارند، و مخابرات مجبور میشه که سریعتر برای رفع مشکل اقدام کنه.
eshpilen
پنج شنبه 27 آبان 1389, 20:39 عصر
با تشکر از دوستان بابت توجه و راهنمایی هاشون...
خوشبختانه من فعلا به ADSL نیاز ندارم و قصد گرفتنش رو ندارم و دایالاپ برای کارم کفایت میکنه.
ولی اساسا این خط تلفن رو دارم علاوه بر خطی که دارم میگیرم و بعدش یک دستگاه رایانه قدیمی ارزان قیمت هم میگیرم چون میخوام برای یکسری آزمایشات برنامه نویسی مربوط به ارتباط مستقیم دو تا سیستم از طریق اینترنت ازشون استفاده کنم که نیاز هست شرایط کاملا واقعی باشه و این کار رو هم برام ساده تر میکنه بنظرم!
esmit61
پنج شنبه 27 آبان 1389, 22:35 عصر
راستش تا اونجا که من میدونم روی فیبر نوری هم میشه ADSL داد. یعنی این امکان توی ایران هم فراهم هست.
ولی فقط خود مخابرات این کار رو انجام میده و شرکتهای دیگه همچین کاری رو نمیکنند.(آخر خصوصی سازی).
توی شهر ما همین مشکل وجود داشت و الان یک ماهی هست که این امکان برای این خطوط فراهم شده
eshpilen
پنج شنبه 27 آبان 1389, 22:54 عصر
اتفاقا منم فکر میکنم شنیده بودم که مخابرات گفته هرکس خطش فیبر نوری هست و اینترنت میخواد خودمون بهش میدیم (با قیمت مناسب).
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.