View Full Version : سوال: کمک - مشکل در display form
ASDGHM85
پنج شنبه 27 آبان 1389, 18:27 عصر
من یک بانک access را ایجاد کردم و جداول ان را splite کردم در قست display form یکی از فرم هایم را تنظیم کرده ام که به صورت خودکار اجرا شود و در آن فرم کدی نوشتم که به صورت خودکار اگر فرم ها به جداول لینک نباشند پیام اخطار ظاهر شود . این بانک به درستی کار می کند ولی موقعی که فایل را با access developer می سازم همیشه درست جواب نمی دهد و بعضی وقت ها اصلا فرمی که در display form تنظیم کردم اصللا باز نمیشه هرکی بلده لطفا جواب بده .ممنون
bita_ziba77
شنبه 29 آبان 1389, 08:00 صبح
من یک بانک access را ایجاد کردم و جداول ان را splite کردم در قست display form یکی از فرم هایم را تنظیم کرده ام که به صورت خودکار اجرا شود و در آن فرم کدی نوشتم که به صورت خودکار اگر فرم ها به جداول لینک نباشند پیام اخطار ظاهر شود . این بانک به درستی کار می کند ولی موقعی که فایل را با access developer می سازم همیشه درست جواب نمی دهد و بعضی وقت ها اصلا فرمی که در display form تنظیم کردم اصللا باز نمیشه هرکی بلده لطفا جواب بده .ممنون
با سلام
شما به جاي استفاده از بخش display form از ماكروي Autoexec استفاده نماييد.
يك ماكرو بسازيد و در بخش Action گزينه Open form را انتخاب نماييد و نام فرم مورد نظرتان را انتخاب نموده و در نهايت با نام Autoexec ذخيره نماييد.
با تشكر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.