PDA

View Full Version : خواندن پورت سریال

naderi99_bn
پنج شنبه 27 آبان 1389, 18:39 عصر
با سلام به دوستان و همکاران

آیا در VFP تابعی برای خواندن اطلاعات از پورت سریال وجود دارد ؟
یا کسی باینری فایلی (Bin) برای لود در فاکس برای خواندن پورت سریال در اختیار دارد ؟

با تشکر

hos_seb
دوشنبه 15 آذر 1389, 00:10 صبح
سلام دوست عزیز من از MSCOMM استفاده میکنم ، خیلی راحت و خوبه RS232 را به خوبی ساپورت میکنه البته میتونه از USB هم پشتیبانی کنه کافیه که توی کنترل پانل برید و پورت مربوطه رو از نوع COM تعریف کنی ، خیلی خیلی راحت و خوبه ، با استفاده از این ابزار تونستم به بارکدخوان (باسیم و بی سیم) متصل بشم ، همینطور از تجهیزاتی که اطلاعات را از سخت افزار خطوط تولید میگیرند رو بصورت آنلاین بیارم تو فاکس ، مثلا سرعت خطوط تولید ، کارکرد و توقفشون ، جریان و ولتاز و دور موتور رو که توسط تجهیزات سخت افزاری ( مانند SIMENS) گرفته میشه روی نمودار توی یک فرم فاکس نشون میدم

amir_1351
دوشنبه 15 آذر 1389, 06:56 صبح
سلام دوست عزیز من از MSCOMM استفاده میکنم ، خیلی راحت و خوبه RS232 را به خوبی ساپورت میکنه البته میتونه از USB هم پشتیبانی کنه کافیه که توی کنترل پانل برید و پورت مربوطه رو از نوع COM تعریف کنی ، خیلی خیلی راحت و خوبه ، با استفاده از این ابزار تونستم به بارکدخوان (باسیم و بی سیم) متصل بشم ، همینطور از تجهیزاتی که اطلاعات را از سخت افزار خطوط تولید میگیرند رو بصورت آنلاین بیارم تو فاکس ، مثلا سرعت خطوط تولید ، کارکرد و توقفشون ، جریان و ولتاز و دور موتور رو که توسط تجهیزات سخت افزاری ( مانند SIMENS) گرفته میشه روی نمودار توی یک فرم فاکس نشون میدم
با سلام
اگر ممكنه يك مثال قرار بدين ( من هم جهت اسفاده از ريد باركد سريال مشكل دارم )

hos_seb
شنبه 27 آذر 1389, 22:55 عصر
سلام دوست عزیز ، یک مثال برایتان ارسال میکنم ، در این مثال یک mscomm وجود دارد ، با اجرای فرم وخواندن بارکد ، مقدار خوانده شده در تکس باکس قرار میگیرد ، فراموش نکنید که بارکد باید در com1 شناسائی شود اگر از پورت usb استفاده میکند ، نام آن پورت را در control panel به com1 تغییر دهید ، خلاصه اگر از com1 نگیرد ، برنامه پیغام خطا خواهد داد اگر روی mscomm رایت کلیک کنید در گزینه آخر میتوانید تنظیماتی برای پورت هم انجام دهید کمی حوصله میخواهد ولی وقتی جواب گرفتید کلی خوش بحالتان خواهد شد
موفق باشید