ورود

View Full Version : سوال: غیرفعال کردن فایروال برای اتصال بی سیم

wanted_boy_2010
شنبه 29 آبان 1389, 09:34 صبح
سلام به همه. نمیدونم جای سوالم اینجاست یا نه! اگه نیست که به بزرگواری خودتون ببخشید.:لبخند:
سوالم اینه که : ما تو دانشگاهمون برای اتصال بی سیم(وایرلس) با لپ تاپ باید فایروال رو غیرفعال کنیم. یعنی اگه فعال باشه وصل نمیشه.
حالا از دوستان خواهش دارم که دلیلش رو توضیح بدن. :بوس::قلب:
ممنون

wanted_boy_2010
دوشنبه 01 آذر 1389, 13:27 عصر
سلام به همه.
نمیدونم چرا حتی یه جواب هم به این پست داده نشده. یا مسئله ی خیلی ساده ای و من ازش بی خبرم یا اینکه مسئله ی خیلی پیچیده ای و بقیه ازش بی خبرند.
بازم از همه متشکرم.:تشویق:

razeghi_loved
دوشنبه 01 آذر 1389, 14:48 عصر
آخه خیلی امکان وجود داره که این مشکل پیش اومده شاید فایروال شما مودم وایرلیس شما رو غیر دسترس کرده یا دسترسی به اینترنت رو بسته ببین آیا لب تاپ کسی دیگری هم همین مشکل رو داره یا نه فقط مشکل ماله شما هست

wanted_boy_2010
چهارشنبه 03 آذر 1389, 08:59 صبح
آخه خیلی امکان وجود داره که این مشکل پیش اومده شاید فایروال شما مودم وایرلیس شما رو غیر دسترس کرده یا دسترسی به اینترنت رو بسته ببین آیا لب تاپ کسی دیگری هم همین مشکل رو داره یا نه فقط مشکل ماله شما هست
ممنون از شما. بالاخره یکی پیدا شد به درد ما برسه. برای همه همین مشکل هستش. تو آموزشهایی که برای همین کار هستش خودشون گفتن باید فایروال رو غیرفعال کنیم.

razeghi_loved
چهارشنبه 03 آذر 1389, 11:30 صبح
1- روی سیستم شما برنامه ای نصب نکردند؟
2- به احتمال زیاد زیاد اینترنت از پورتی وارد سیستم می شه که اون پورت به صورت پیشفرض در سیستم شما بسته هست و وقتی فایروال رو خاموش می کنم اون پورت باز می شه
راستی می شه بگی ویندوزت چیه؟
آیا برای اتصال از اینترنت از پراکسی سرور هم استفاده می کنی؟

wanted_boy_2010
چهارشنبه 03 آذر 1389, 21:27 عصر
1- روی سیستم شما برنامه ای نصب نکردند؟
2- به احتمال زیاد زیاد اینترنت از پورتی وارد سیستم می شه که اون پورت به صورت پیشفرض در سیستم شما بسته هست و وقتی فایروال رو خاموش می کنم اون پورت باز می شه
راستی می شه بگی ویندوزت چیه؟
آیا برای اتصال از اینترنت از پراکسی سرور هم استفاده می کنی؟

بازم ممنون. برای اتصال از VPN استفاده می کنیم. هر ویندوزی هم که باشه قضیه همینه، باید فایروال غیرفعال بشه. ولی با لینوکس امتحان نکردیم. از پراکسی استفاده نمی کنیم.
فقط یه سوال دیگه دارم. با غیرفعال شدن فایروال، سرور می تونه به اطلاعات داخل هارد دسترسی داشته باشه؟:لبخند: (شرمنده این سوال رو می پرسم)

razeghi_loved
پنج شنبه 04 آذر 1389, 00:20 صبح
فایروال ویندوز رو زیاد جدی نگیر
شما برای استفاده باید پورت VPN رو تو فایروال باز کنید دقیقاً یادم نیست حال جستجو هم ندارم خودت بگرد پیدا می کنی اونوقت دیگه لازم نیست فایروال رو آف کنی کافیه پورت مورد نظر رو تو لیست فایروال قرار بدی همین

ICT Man
جمعه 12 آذر 1389, 02:26 صبح
دوست من علت off کردن fire wall اینه که شما تو اتصال بیسیم به اینترنت اول باید به اکسس پوینت دانشگاه وصل بشید و بعد به سرور دانشگاه
یعنی سرور دانشگاه درگاه ورود شما به دنیای اینترنت هست
در واقع شما با اتصال به اون سرور با دیگر دوستانتون یک شبکه محلی lan رو درست کردید که سرور به این شبکه نت میده
برای ایجاد یک شبکه lan حتما باید fire wall خاموش باشه چون از اتصال دیگر سیستم ها به هم جلوگیری میکنه
کلا این قانون برای شبکه محلی وجود داره
سرور هم به سیستم شما نمیتونه دست رسی پیدا کنه مگه اینکه خود شما براش چیزی رو به اشتراک بزارید
معمولا پیشفرض سیستم ها اینه که داکیومنت رو در شبکه در دست رس سرور قرار میده
اگه ویندوزت ویستاست بورو تو network sharing بعد گزینه file sharing رو off کن
فایروال رو هم فکر کنم اگه پرت 80 رو باز بزاری درست میشه
همینطور پرت 247 برای ftp اگه اشتباه نکنم
به هر حال خودم امتحان نکردم و متمئن نیستم...
اگه با پست حال کردی یه تشکر بزار...