ورود

View Full Version : حرفه ای: جلوگيري از دست كاري تاريخ و ساعت ويندوز

crying sphere
شنبه 29 آبان 1389, 14:25 عصر
با سلام خدمت دوستان :

كسي مي تونه راه حلي براي اين كار به من پيشنهاد بده؟ مثل كاري كه نرم افزار Deep freez انجام مي ده. يعني نمي زاره از توي ويندوز تاريخ و ساعت رو دستكاري كرد.

اين خيلي برام مهمه. لطفا اگه كسي مطلب و نظري در اين مورد داره دريغ نكنه.

ممنون از همه شما كه وقت ميزاريد. :قلب:

CYCLOPS
پنج شنبه 04 آذر 1389, 14:53 عصر
سلام دوست عزیز
اگر برای ایجاد قفل زمان دار در برنامه هاتون قصد دارید اینکار رو انجام بدید به نظر من دو راه دارید
(اگر منظورتون چیز دیگه ای هست واضح تر سوالتون رو مطرح کنید)
1) اگر در زمان اجرای برنامه دسترسی به اینترنت در سیستم وجود داره ساعت و تاریخ رو از یه سرور معتبر بخونید و تاریخ و ساعت سیستم رو با اون synchronize کنید تا بتونید اگر تغییری تعمال شده اونو خنثی کنید .
2) اگر در زمان اجرای برنامه دسترسی به اینترنت در سیستم وجود نداره وقتی که برنامه رو نصب میکنید ساعت و تاریخ فعلی رو جایی ذخیره کنید (مثلا رجیستری یا ...) که بتونید تا حدی جلوی دست کاری های کاربر رو بگیرید .

در هر صورت استفاده از تاریخ و ساعت برای ایجاد محدودیت در برنامه امنیت قابل قبولی نداره (مگر همون راه اول)

موفق باشید :چشمک:

crying sphere
پنج شنبه 11 آذر 1389, 10:52 صبح
سلام دوست عزیز
اگر برای ایجاد قفل زمان دار در برنامه هاتون قصد دارید اینکار رو انجام بدید به نظر من دو راه دارید
(اگر منظورتون چیز دیگه ای هست واضح تر سوالتون رو مطرح کنید)
1) اگر در زمان اجرای برنامه دسترسی به اینترنت در سیستم وجود داره ساعت و تاریخ رو از یه سرور معتبر بخونید و تاریخ و ساعت سیستم رو با اون synchronize کنید تا بتونید اگر تغییری تعمال شده اونو خنثی کنید .
2) اگر در زمان اجرای برنامه دسترسی به اینترنت در سیستم وجود نداره وقتی که برنامه رو نصب میکنید ساعت و تاریخ فعلی رو جایی ذخیره کنید (مثلا رجیستری یا ...) که بتونید تا حدی جلوی دست کاری های کاربر رو بگیرید .

در هر صورت استفاده از تاریخ و ساعت برای ایجاد محدودیت در برنامه امنیت قابل قبولی نداره (مگر همون راه اول)

موفق باشید :چشمک:

با تشكر از دوست گرامي
راه حل اول كه هميشه جوابگو نيست. ممكنه طرف اينترنت نداشته باشه.
در مورد راه حل دوم اينكه حرف شما درسته، اين روش قابل دور زدنه.

راه حل و روش بهتري وجود نداره؟
استفاده از ميزان زمان روشن بودن سيستم، نسبت به روش دوم جالبتر و بهتر نيست؟

محمد متاله
پنج شنبه 11 آذر 1389, 11:25 صبح
تنها کاری که می توانید بکنید این است که یک account برای admin سیستم و account هاای دیگر برای کابران استاندارد در این صورت سیستم عاملاجازه تغییر ساعت و تاریخ را به کاربران عادی نمی دهد و فقط admin می تواندتاریخ و ساعت را عوض کند

crying sphere
شنبه 13 آذر 1389, 16:46 عصر
تنها کاری که می توانید بکنید این است که یک account برای admin سیستم و account هاای دیگر برای کابران استاندارد در این صورت سیستم عاملاجازه تغییر ساعت و تاریخ را به کاربران عادی نمی دهد و فقط admin می تواندتاریخ و ساعت را عوض کند

با تشكر از شما:
نميشه! آخه من اين كار رو برا قفل نرم افزارم مي خوام. نميشه كه توي سيستم طرف يوزر ساخت. كار خوبي نيست آخه!!

راه حل بهتري نيست؟ من فقط مي خوام كاربر نتونه ساعت سيستم رو بكشه جلو كه نرم افزارم رو اجرا كنه. همين.
بچه هاي سايت لطف كنن راهنماييم كنن.

crying sphere
پنج شنبه 18 آذر 1389, 14:29 عصر
کسی نیست راهنماییم کنه؟؟؟!!!

Mask
پنج شنبه 18 آذر 1389, 14:45 عصر
برای بستن پنجره میتونید از کپشن برنامه استفاده کنید و اگه پنجره تایم باز شد ببندیدش.
و برای اینکه کاربر توسط یه برنامه داینامیک تاریخ رو عوض کنه میتونید از هوک کردن استفاده کنید.

Felony
پنج شنبه 18 آذر 1389, 15:40 عصر
با تشكر از شما:
نميشه! آخه من اين كار رو برا قفل نرم افزارم مي خوام. نميشه كه توي سيستم طرف يوزر ساخت. كار خوبي نيست آخه!!

راه حل بهتري نيست؟ من فقط مي خوام كاربر نتونه ساعت سيستم رو بكشه جلو كه نرم افزارم رو اجرا كنه. همين.
بچه هاي سايت لطف كنن راهنماييم كنن.

ویندوز یه پیغام داره با نام WM_TimeChange که وقتی زمان یا تاریخ سیستم به صورت دستی توسط کاربر تغییر پیدا میکنه این پیغام به صورت خودکار به همه پنجره های برنامه ها ارسال میشه تا در صورت نیاز برنامه ها تاریخ و زمان خودشون رو به روز رسانی کنن ، شما میتونی یک سرویس یا برنامه بنویسی که در زمان بالا اومدن ویندوز اجرا بشه و تاریخ فعلی سیستم رو بخونه و یه جا نگهداری کنه ، بعد تو برنامت یه Message Handler مینویسی و وقتی پیغام WM_TimeChange برای برنامت ارسال شد یعنی کاربر تاریخ سیستم رو تغییر داده و در این زمان برنامت رو میبندی و تا موقعی که کاربر تاریخ سیستم رو به تاریخ قبلی که موقع بالا اومدن ویندوز گرفتی تغییر نداده نمیزاری برنامت اجرا شه .