View Full Version : سوال: تصویر یا آیکن مناسب با ImageList
hadisalahi2
شنبه 29 آبان 1389, 18:36 عصر
با سلام به همگی دوستان
قالبا در اکثر برنامه ها دیدم که برای قسمتهای مختلف برنامه ها از آیکن و یا شکل های مختلف استفاده میکنند.
در اکثر این برنامه های آیکن ها به صورت بسیار شفاف دیده می شند ولی متاسفانه من هر نوع آیکن یا فایل BMP در Image List قرار میدهم ، گوشه های اون حالت بریده بریده میشه و به صورت کامل قسمت سفید رنگ اطراف تصویر شفاف نمیشه.
میخاستم بدونم آیا برای اینکه تصاویر به صورت کاملا شفاف در برنامه و روی کنترل ها نمایش داده بشوند باید تنظیم خاصی انجام بدم و یا اینکه تصاویر من باید نوع خاصی داشته باشند؟
یا حق
Felony
شنبه 29 آبان 1389, 20:57 عصر
از تصاویر PNG استفاده کنید .
mbshareat
یک شنبه 30 آبان 1389, 11:16 صبح
با سلام :قلب:
من هم یه همچین مشکلی هنگام شفاف کردن فرم داشتم.آخرش فهمیدم رنگی که می خواستم ندیده گرفته شه همون نیست که در تصویر بود و تنها نزدیک بهش بود.:متفکر:
اینکه می گید سفید ممکنه سه طیف قرمز سبز و آبی اون 255 باشه یا فقط نزدیک به اون باشه.
به نظر من تو فتوشاپ رنگ سفید رو با تنظیم استانه رنگ (Threshol) انتخاب کنید و بعد با ابزار سطل رنگ رنگ ناحیه سفید رو یکدست رنگ کنید(گرچه ابزار رنگ در فتوشاپ در مورد رنگ لبه ناحیه حساس نیست و بهتره ناحیه رو تو فتو شاپ حذف کنید و توی Paint ناحیه رو با سفید پر کنید:گیج:)
امیدوارم توضیحاتم به درد شما خورده باشه.:لبخند:
hadisalahi2
یک شنبه 30 آبان 1389, 17:31 عصر
از تصاویر PNG استفاده کنید .
من عرض کردم که برای Image List می هام این کار رو انجام بدم.
اگه نه با تصاویر PNG که مشکلی ندارم و متاسفانه توی این کنترل که نمیشه از PNG استفاده کرد.
hadisalahi2
یک شنبه 30 آبان 1389, 17:34 عصر
با سلام :قلب:
من هم یه همچین مشکلی هنگام شفاف کردن فرم داشتم.آخرش فهمیدم رنگی که می خواستم ندیده گرفته شه همون نیست که در تصویر بود و تنها نزدیک بهش بود.:متفکر:
اینکه می گید سفید ممکنه سه طیف قرمز سبز و آبی اون 255 باشه یا فقط نزدیک به اون باشه.
به نظر من تو فتوشاپ رنگ سفید رو با تنظیم استانه رنگ (Threshol) انتخاب کنید و بعد با ابزار سطل رنگ رنگ ناحیه سفید رو یکدست رنگ کنید(گرچه ابزار رنگ در فتوشاپ در مورد رنگ لبه ناحیه حساس نیست و بهتره ناحیه رو تو فتو شاپ حذف کنید و توی Paint ناحیه رو با سفید پر کنید:گیج:)
امیدوارم توضیحاتم به درد شما خورده باشه.:لبخند:
فکر نکنم مشکل از اینجا باشه ، چون من اغلب فایلهای PNG رو باز میکنم که پشت زمینه اونها شفافه و بعد از تبدیل به فایل BMP فتوشاپ خودش رنگ سفید رو برای پشت زمینه در نظر میگیره. حالا آیا به نظر شما فتوشاپ شبیه رنگ سفید رو در پشت زمینه قرار میده یا رنگ سفید رو ؟
vcldeveloper
یک شنبه 30 آبان 1389, 19:20 عصر
من عرض کردم که برای Image List می هام این کار رو انجام بدم.
اگه نه با تصاویر PNG که مشکلی ندارم و متاسفانه توی این کنترل که نمیشه از PNG استفاده کرد.
در نسخه های 2009 و بالاتر امکان استفاده از تصاویر PNG در داخل ImageList وجود داره.
اگر از نسخه های قدیمی استفاده می کنید، در اینترنت دنبال PngComponent بگردید که این قابلیت رو به صورت رایگان به اون نسخه ها اضافه میکنه.
hadisalahi2
یک شنبه 30 آبان 1389, 20:28 عصر
اگر از نسخه های قدیمی استفاده می کنید، در اینترنت دنبال PngComponent بگردید که این قابلیت رو به صورت رایگان به اون نسخه ها اضافه میکنه.
یعنی امکان درج تصاویر PNG رو به Image List اضافه میکنه؟
در ضمن شما لینک دانلودش را نداری؟
vcldeveloper
یک شنبه 30 آبان 1389, 21:13 عصر
یعنی امکان درج تصاویر PNG رو به Image List اضافه میکنه؟
بله.
-------
حسین خانی
یک شنبه 30 آبان 1389, 21:26 عصر
با سلام :لبخندساده:
برای استفاده از تصاویر PNG می توانید از کامپوننت sAlphaImageList موجود در مجموعه AlphaControls استفاده نمائید .
موفق باشید ...
hadisalahi2
دوشنبه 01 آذر 1389, 09:43 صبح
آیا راه دیگه ای هم به جز کامپوننت وجود داره؟
یا حق
devil00x
دوشنبه 01 آذر 1389, 10:24 صبح
دوست عزیز از کامپوننت ENIMAGE استفاده کنی فرمت های زیادی رو پشتیبانی میکنه
hadisalahi2
سه شنبه 02 آذر 1389, 10:44 صبح
دوست عزیز از کامپوننت ENIMAGE استفاده کنی فرمت های زیادی رو پشتیبانی میکنه
دوست عزیز حمید آقای گل من گفتم راهی به جز کامپوننت اینکه باز هم همون استفاده از کامپوننت شد که!!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.