ورود

View Full Version : خبر: نرم افزار تحت وب: قالب ساز وب سایت (امکان تغییر سایز اجزای طرح اضافه شد)

Keramatifar
یک شنبه 30 آبان 1389, 03:39 صبح
چند وقتی بود که یه ایده توی ذهنم بود:
نرم افزاری تحت وب که طراحان بتونن داخلش یک سایت رو Design کنن
نسخه ی 1 این نرم افزار (طراحی رنگ های قالب) در این آدرس بصورت رایگان قرار دارد که می تونید ازش استفاده کنید.
در ضمن اگر نظراتتون رو هم بگید در تکمیل نرم افزار به من کمک کرده اید ...
http://keramatifar.ir/tc/templatecreator.htm

update : امکان تغییر عرض (width) و طول (height) اجزای طرح اضافه شد

Mr FTHEL
یک شنبه 30 آبان 1389, 23:52 عصر
کد رو تحویل نمیده کد آخری

alibaghi
دوشنبه 01 آذر 1389, 10:13 صبح
جالب بود
اگه بتونه به جا رنگ عکس بجاش بزاری خوبتر میشه مثل هدر

Galawij
دوشنبه 01 آذر 1389, 12:53 عصر
سلام
ایده خیلی خوبیه. فکر کنم اگه کامل بشه خیلی طرفدار پیدا کنه(مثلاً سایتهایی که فضا برای ایجاد وبلاگ می دهند.)
فقط یک سوال از کامپوننت یا از تکنولوژی خاصی استفاده کرده اید؟
یک پیشنهاد: به نظر من در نهایت پس از اینکه کاربر با پرداخت هزینه ای وارد قسمت طراحی سایت خودش می شه (امکاناتی که شما در اختیار قرار میدهید) بتونه به صورت کد باز کار بکنه.

Keramatifar
دوشنبه 01 آذر 1389, 20:52 عصر
جالب بود
اگه بتونه به جا رنگ عکس بجاش بزاری خوبتر میشه مثل هدر
این امکان هم بزودی اضافه می شود.

Keramatifar
دوشنبه 01 آذر 1389, 20:55 عصر
سلام
ایده خیلی خوبیه. فکر کنم اگه کامل بشه خیلی طرفدار پیدا کنه(مثلاً سایتهایی که فضا برای ایجاد وبلاگ می دهند.)
فقط یک سوال از کامپوننت یا از تکنولوژی خاصی استفاده کرده اید؟
یک پیشنهاد: به نظر من در نهایت پس از اینکه کاربر با پرداخت هزینه ای وارد قسمت طراحی سایت خودش می شه (امکاناتی که شما در اختیار قرار میدهید) بتونه به صورت کد باز کار بکنه.
با تشکر از توجه شما دوست عزیز
از تکنولوژی های برنامه نویسی Client Side استفاده کردم و برای تکمیل بخش "ارائه فایل html و css طرح" از php استفاده می کنم.
فعلا که نظری در مورد تجاری کردن پروژه ندارم. ولی این امکان رو حتما اضافه خواهم کرد (بصورت رایگان)

Keramatifar
دوشنبه 01 آذر 1389, 20:56 عصر
امکان تغییر width و Height المنت ها اضافه شد.

Mr FTHEL
دوشنبه 01 آذر 1389, 21:41 عصر
دوست عزیز کار خیلی جالبی هست اما وقتی کد قالب نمیده که فایده نداره ;)

Keramatifar
سه شنبه 02 آذر 1389, 15:03 عصر
دوست عزیز کار خیلی جالبی هست اما وقتی کد قالب نمیده که فایده نداره ;)
دوست عزیز
عرض کردم خدمت دوستان، هنوز اضافه کردن امکانات تموم نشده، بزودی این امکان هم اضافه خواهد شد.

ravand
جمعه 05 آذر 1389, 21:41 عصر
کار خیلی جالبیه من نمونه ای از این ابزار رو در سایت فتوشاپ آنلاین دیده بودم . و خیلی برام جالب بود .
http://www.pixlr.com/editor
این سایت سایت خیلی جالبی هست و مثل یه فتوشاپ میشه باهاش کار کرد . اگه شما بتونید همچین چیزی بسازید که عالی میشه. خیلی برام جالبه بدونم با جاوا اسکریپت و html و php چجوری همچین پروژه ای میشه ساخت.
http://psyc.horm.org/fa/#PsycHo! : اینم یه سایت برای طراحی قالب
انشاالله موفق باشید. :لبخند:

Slytherin
شنبه 06 آذر 1389, 02:00 صبح
با کمال احترام به نظرم این چیزی که شما طراحی کردید فعلا خیلی کار دارد تا تبدیل به یک قالب ساز وبسایت بشود، به نظرم این طرح ها را رویش پیاده کنید جالبتر می شود:

1.به صورت ویزارد باشد، مثلا در مرحله اول، کاربر انتخواب کند که به چند کادر، ستون و غیره نیاز دارد و در مراحل بعد به زنگ و اندازه و غیره برسد و همینطوری مراحل طی شود تا به کد HTML قالب برسیم.
2.امکانی فراهم گردد که بتوان به بخش های مختلف نام دلخواه داد.
3.امکانی فراهم گردد که بتوان به یک نوشته مشخص، لینکی را نسبت داد که با کلیک بر روی آن وارد url مشخص شویم.
4.اگر روی منو های تو در تو هم کار شود جالب می شود.
5.اگر بشه امکان افزودن عکس به بخش های مختف به امکانات افزوده شود خوب است.

حالا از نقص هایی که این سیستم نو پا دارد بگذریم این طرحتان چیز جالبی را وارد ذهنم کرد!
فرض کنید همچین چیزی برای سایت هایی که اعضا دارند طراحی گردد و جزیی از کنترل پنل آن ها در سایت باشد! به این شکل هر کاربری می تواند برای خود یک محیط سفارشی داشته باشد! (باحال نیست؟!:D)
حتی اگر سیستم های وبلاگ دهی نیز همچین چیزی برای کاربرانشان بگذارند، همه بلاگر ها از شر طراحی قالب تا حدودی راحت می شوند!

امیدوارم این طرح را ادامه بدهید.
با سپاس، موفق باشید.

Keramatifar
شنبه 06 آذر 1389, 11:51 صبح
با کمال احترام به نظرم این چیزی که شما طراحی کردید فعلا خیلی کار دارد تا تبدیل به یک قالب ساز وبسایت بشود، به نظرم این طرح ها را رویش پیاده کنید جالبتر می شود:

1.به صورت ویزارد باشد، مثلا در مرحله اول، کاربر انتخواب کند که به چند کادر، ستون و غیره نیاز دارد و در مراحل بعد به زنگ و اندازه و غیره برسد و همینطوری مراحل طی شود تا به کد HTML قالب برسیم.
2.امکانی فراهم گردد که بتوان به بخش های مختلف نام دلخواه داد.
3.امکانی فراهم گردد که بتوان به یک نوشته مشخص، لینکی را نسبت داد که با کلیک بر روی آن وارد url مشخص شویم.
4.اگر روی منو های تو در تو هم کار شود جالب می شود.
5.اگر بشه امکان افزودن عکس به بخش های مختف به امکانات افزوده شود خوب است.

حالا از نقص هایی که این سیستم نو پا دارد بگذریم این طرحتان چیز جالبی را وارد ذهنم کرد!
فرض کنید همچین چیزی برای سایت هایی که اعضا دارند طراحی گردد و جزیی از کنترل پنل آن ها در سایت باشد! به این شکل هر کاربری می تواند برای خود یک محیط سفارشی داشته باشد! (باحال نیست؟!:D)
حتی اگر سیستم های وبلاگ دهی نیز همچین چیزی برای کاربرانشان بگذارند، همه بلاگر ها از شر طراحی قالب تا حدودی راحت می شوند!

امیدوارم این طرح را ادامه بدهید.
با سپاس، موفق باشید.
دوست عزیز با تشکر از حسن توجهتون
از مواردی که ذکر کردید موارد 1 و 4 و5 انجام شده و بزودی آپلود می شود.