View Full Version : حرکت بکگراند صفحه زمان اسکرول کردن صفحه
saeinik
یک شنبه 30 آبان 1389, 09:22 صبح
با سلام خدمت همه اساتید. سوالی داشتم از محضر اساتید. میخوام یک بکگراند برای صفحه قرار بدم که در محور عمودی و نه افقی تکرار نشه ولی وقتی صفحه حالت اسکرول پیدا کرد بکگراند ثابت بمونه و همراه با اسکرول صفحه بالا و پایین بیاد. آیا باید از css استفاده کنم؟ یا با کدهای html همچین کاری رو میتونم انجام بدم؟ در ضمن چطور میتونم به بکگراندم حالت شیشه ای بدم من هر چی با css سعی کردم opacity رو واسه بکگراند تعریف کنم اثری نداشت ممنون میشم به این سوال هم جواب بدین. با تشکر از جوابهایی که میدین
Keramatifar
یک شنبه 30 آبان 1389, 10:33 صبح
دوست عزیز
شما باید به این شکل عمل کنید:
background-attachment: url(images/bg.gif);
Mr FTHEL
یک شنبه 30 آبان 1389, 23:55 عصر
حالا تابت باشه یا تکون بخوره؟:دی
background-attachment:
که دو مقدار fixed و scroll رو میگیره
saeinik
چهارشنبه 03 آذر 1389, 22:01 عصر
دوستان عرض کردم عکس باید همراه با اسکرول کردن صفحه پایین بیاد ولی حالت تکرار شدن رو نداشته باشه؟ ممنون از پاسختون آقای کرامتی ولی اگه ممکنه یکمی بیشتر توضیحات بدین متاسفانه سطح گیرایی من یکم پائینه. این دستوری که نوشتین من فکر کنم با سواد کمی که دارم مربوط به دستورات css هست ولی این چیزی که دوست عزیزمون گفتن که از دستور scroll یا fixed میشه استفاده کرد چیه؟ لطفاً توضیحات کاملتری بدین بازم ممنونم
Keramatifar
چهارشنبه 03 آذر 1389, 23:58 عصر
دوستان عرض کردم عکس باید همراه با اسکرول کردن صفحه پایین بیاد ولی حالت تکرار شدن رو نداشته باشه؟ ممنون از پاسختون آقای کرامتی ولی اگه ممکنه یکمی بیشتر توضیحات بدین متاسفانه سطح گیرایی من یکم پائینه. این دستوری که نوشتین من فکر کنم با سواد کمی که دارم مربوط به دستورات css هست ولی این چیزی که دوست عزیزمون گفتن که از دستور scroll یا fixed میشه استفاده کرد چیه؟ لطفاً توضیحات کاملتری بدین بازم ممنونم
دوست عزیز
کد کامل رو براتون اینجا گذاشتم، بر اساس نیازتون تغییرات را اعمال کنید و آنرا درون فایل css بگذارید
body {
background-image: url("images/background_small.gif");
background-attachment: fixed;
background-position: center;
background-repeat: no-repeat;
background-color: #eaeaea; }
Mr FTHEL
پنج شنبه 04 آذر 1389, 09:23 صبح
عزیز خودت امتحان کنی بهتر یاد میگیری :چشمک:
body {
background-image: url("images/background_small.gif");
background-attachment: fixed;
background-position: center;
background-repeat: no-repeat;
background-color: #eaeaea; }
خط دو که خودت بلدی
خط سه دو مقدار fixed برای اینکه ثابت باشه و فقط اسکرول جابجا بشه و مقدار scroll هست برای اینکه با اسکرول حرکت کنه که الان بهش میگی ثابت باشه و حرکت نکنه با اسکرول
مقدار position میتونه 6 مقدار داشته باشه برای موقعیت صفحه که الان بهش میگه وسط باشه
و repeat که مقدار no-repeat یعنی تکرار نشه مقدار repeat-x یعنی حول محور xها تکرار بشه و برای y هم همینطور که الان گفته تکرار نشه
مشکلی بود همینجا بگید
saeinik
جمعه 05 آذر 1389, 11:43 صبح
دست گل هر دو بزرگوار درد نکنه خدا انشاالله مزد این راهنمایی رو بهتون بده که راهنمایی کامل کردین.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.