ورود

View Full Version : امنیت برای نرم افزار موبایل

Marzieh309
یک شنبه 30 آبان 1389, 09:26 صبح
سلام
حقیقتش من زیاد توی امنیت سررشته ندارم الان هم یه نرم افزار موبایل با جاوا نوشتم و میخوام یه سیستم رمز روش بزارم تا برای هر کدوم از مشتری هام یه رمز داشته باشم و اون رمز یه بار مصرف باشه !
کسی میتونه کمکم کنه ؟
ممنون

mohammadi4net
یک شنبه 30 آبان 1389, 16:05 عصر
سلام
حقیقتش من زیاد توی امنیت سررشته ندارم الان هم یه نرم افزار موبایل با جاوا نوشتم و میخوام یه سیستم رمز روش بزارم تا برای هر کدوم از مشتری هام یه رمز داشته باشم و اون رمز یه بار مصرف باشه !
کسی میتونه کمکم کنه ؟
ممنون

شما باید یه کدی چیزی توی گوشی ذخیره کنی که نشون بده قبلا توی این گوشی اجرا شده ولی اگه منظورت اینه فقط برای یک نفر قابل اجرا باشه می تونی شماره تلفن و یا سریال گوشی رو ID منحصر بفرد در نظر بگیری و با توجه به id بهش کد فعال سازی بدی.

یادت نره که برنامه تو حتما Obfuscation کنی.

CYCLOPS
پنج شنبه 04 آذر 1389, 06:58 صبح
سلام
کسی میتونه کمکم کنه ؟
ممنون

سلام دوست عزیز
برای اینکار بهترین راه اینه که کد IMEI دستگاه رو بدست بیارید و یه جا به صورت کد شده ذخیره کنید

IMEI is International Mobile Equipment Identification, which is used to identify a physical phone device.

اگر هم قصد دارید از ابزارهای تجاری استفاده کنید میتونید به لینک زیر یه سر بزنید :
http://www.j2me.blogfa.com/post-118.aspx

موفق باشید :چشمک: