View Full Version : سوال: نام گزاري اتوماتيك هنگام pdf كردن يك گزارش
mazemi2
یک شنبه 30 آبان 1389, 13:26 عصر
سلام.
من با بانك داده اي كار مي كنم كه تعداد زيادي ريپورت را بايد تبديل به pdf كنم. براي اينكار در ريپورت يك باتن كه ماكروي تبديل به pdf را اجرا ميكند را قرار دادم. با كليك روي باتن در گزارش پنجره ذخيره سازي باز ميشه و با نامگزاري فايل pdf ذخيره ميشه. ايا امكان داره نامي بصورت اتوماتيك (مثلا اي دي يا نام يك فيلد خاص كه مربوط به ريپورت مذكور هست) در پنجره ذخيره سازي وارد شود.
نمونه فالي را قرار دادم. اميدوارم اساتيد راهنمايي بفرمايند.
سپاسگزار دوستانم.
Fatollah_ghazi
یک شنبه 30 آبان 1389, 18:16 عصر
با سلام اگه ماكروي تبديل به pdf رو قرار بدي شايد بشه يه كاري كرد.
microprolog-p96s
یک شنبه 30 آبان 1389, 22:22 عصر
فدات بشم
اگه کد تبدیل ریپورت به pdf رو داری برای ما هم بگذار . البته اگه کدی که شما داری فونت فارسی رو هم ساپورت می کنه .
حسابی گیرش هستم . کلی 2a میکنم برات .
مرسی
mazemi2
دوشنبه 01 آذر 1389, 10:55 صبح
با سلام مجدد. دوستان ماكرو در رويداد on clik باتن در ريپورت قرار داده شده بود. دوبار ه فايل را اپ كردم ماكرو بصورت مجزا در فايل هست.
در جواب شما microprolog-p96s (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=68036)عزيز بايد بگم كه فونت فارسي هم در تبديل به پي دي اف ساپورت ميشه.
توضيح اينكه من از اكسس 2007 استفاده ميكنم. اين فايل را تبديل به mdb كردم.
aviation
سه شنبه 02 آذر 1389, 10:23 صبح
ممنون از راهنمایی فقط یک مشکل وقتی تبدیل به pdf میکنیم دکمه هم در گزارش تبدیل شده نمایش داده میشه :ناراحت:
mazemi2
سه شنبه 02 آذر 1389, 12:04 عصر
سلام. در جواب دوست عزير aviation عرض شود ريپورت را در مود ديزاين باز كنيد در قسمت فرمت باتن، گزينه Display when را به Screen Only تنظيم نماييد. باز هم اشاره ميكنم كه من از اكسس 2007 استفاده ميكنم. كسانيكه از اكسس 2003 استفاده ميكنند شايد تفاوت اندكي داشته باشه. به عكس ضميمه توجه بفرماييد.
mazemi2
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 12:24 عصر
سلام.
براي نامگزاري فايلهاي pdf از يك تكه كد كوچك vba استفاده كردم و جواب داد.
جزئيات خاصي نداره چندين پارامتر ديگر هم سفارشي مي شوند.
بازهم از همه اساتيد ودوستاني كه در اين تاپيك مشاركت داشتند تشكر ميكنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.