ورود

View Full Version : سوال: طراحی نرم افزار با امکان استفاده از پلاگین

علیرضا حسن زاده
دوشنبه 01 آذر 1389, 10:36 صبح
سلام
بنظرتون اگه یه نرم افزار رو طوری طراحی کنیم که قسمت های مختلف اون به صورت پلاگین به اون اضافه بشه و نسخه پایه نرم افزار رو به صورت رایگان با پلاگین های ساده پخش کنیم و این امکان رو هم به دیگر برنامه نویس ها بدیم که بتونن برای نرم افزار پلاگین تولید کنن و به نرم افزار اضافه کنن (البته با تایید تولید کننده نرم افزار به برنامه اضافه بشه) تو بازار ایران امکان موفقیت داره (سورس برنامه اصلی به صورت محافظت شده خواهد بود و فقط امکان کار با پلاگین ها برای دیگران مهیا خواهد بود)

hossein_h62
سه شنبه 02 آذر 1389, 16:27 عصر
سلام
کار جالبیه ولــــــــــــــــــی ، به فرض اینکه برنامه خیلی خوب دربیاد هم فکر نکنم موفق بشه چون سه سوته کرکش میکنن.

Felony
سه شنبه 02 آذر 1389, 18:45 عصر
برنامتون چی هست ؟ قراره چی کار بکنه و توسط پلاگین چه قابلیت هایی بهش اضافه بشه ؟

علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 03 آذر 1389, 07:47 صبح
برنامه می تونه با تغییر لایه های DAL و BLL هر برنامه ای تبدیل میشه مثلا منل لایه DALو BLL رو به همراه دیتابیس برای یه برنامه حسابداری ایجاد میکنم بعد تو طراحی PL فقط به قسمت برای افزودن Plugin ایجاد می کنم حالا برای ایجاد قسمت فاکتور اون رو به صورت پلاگین ایجاد می کنم و به برنامه اضافه می کنم و قسمتهای دیگه رو هم همین طور برنامه در زمان اجرا براساس پلاگین هایی که به اون اضافه شده منوهای مورد نیاز رو نمایش میده(قسمت ایجادمنو و قرار دادن Pluginها در منوها رو هم طراحی کردم) و کابر نهایی می تونه بااون کار کنه ولی برای برنامه نویس ها می تونن خودشون به سلیقه خودشون یه فرم ایجاد فاکتور جدا براساس BLL ولی با یوزر انترفیس جدا ایجاد کنن که امکانات بیشتر و متفاوتی باشه
فکر کنم یه مقداری توضیح دادم که می خوام چیکار کنم

علیرضا حسن زاده
یک شنبه 07 آذر 1389, 09:16 صبح
نسخه پایه نرم افزار رو برای استفاده از نظرات دوستان Uplaodکردم می تونید از طریق لینک زیر دریافت کنید
منتظر نظرات هستم؟

علیرضا حسن زاده
یک شنبه 07 آذر 1389, 17:07 عصر
کسی نظری نداره؟

ahrimaneahurai
یک شنبه 07 آذر 1389, 19:39 عصر
دوست عزیز برنامتون رو دانلود کردم اما موقع لود شدن خطا داد
به نظر من برنامه شما توی بازار مشابه داشته باشه با قیمت کم و مسلما مردم به اون اعتماد بیشتری دارن تا یه نرم افزار رایگان
اما ایده فوق العاده جالبی بود.
واسه این کار برنامه رو شما با کمک دوستانی که مایل هستند از جمله خود من تکمیل کنیم و بعد از پخش میشه ایده شما رو پیاده سازی کرد.
دقیقا مثله کاری که برای برنامه گنجور داره اجرا میشه

علیرضا حسن زاده
دوشنبه 08 آذر 1389, 09:16 صبح
دوست عزیز برنامتون رو دانلود کردم اما موقع لود شدن خطا داداحتمالا دیتابیس برنامه رو Attach نکردین اگر انطور نیست لطفا پیام خطا رو بذارین تا رفع کنم

به نظر من برنامه شما توی بازار مشابه داشته باشه با قیمت کم و مسلما مردم به اون اعتماد بیشتری دارن تا یه نرم افزار رایگان
اما ایده فوق العاده جالبی بود.
واسه این کار برنامه رو شما با کمک دوستانی که مایل هستند از جمله خود من تکمیل کنیم و بعد از پخش میشه ایده شما رو پیاده سازی کرد.زمانی که برنامه توزیع بشه و پشتیبانی خوبی داشته باشه برای رفع ایرادات و مشکلاتش حتما اعتماد مردم هم جلب میشه البته Template پلاگین های برنامه رو هم بزودی میزارم تا همه بتونن بر اساس اونها هر تغییری که دوست دارن تو برنامه بدن و یه جورایی شاید شبیه برنامه های آزاد و نه اپن سورس واقعی باشه تو پلاگین های نرم افزار این امکان رو هم پیش بینی کردم که هر برنامه نویسی می تونه بصورت کاملا سفارشی برای پلاگینی که ساخته قفل (نرم افزاری یا سخت افزاری) تعریف کنه و یه سری امکانات دیگه که با بعد از آپلود کردنش می تونید مشاهده کنید و چون برنامه به صورت پلاگین ایجاد شده قیمت برنامه هم میتونه خیلی پایین و هم خیلی بالا باشه بسته به امکاناتی که مشتری درخواست کنه و جالب هم اینکه برای درخواست های مشتری افزودن یا کم کردن امکانات برنامه خیلی ساده و با چند تا عمل ایجاد یا حذف منو و امکانات بدون نیاز به کامپایل مجدد برنامه امکان پذیر هست.
در مورد برنامه گنجور هم تا جایی که می دونم برنامه کاربردی نیست و برای نمایش شعر و اینها هست در حالیکه برنامه من هدف تجاری داره و دنبال ایجاد بازاری جدید در نرم افزار هست
مشتاقانه منتظر نظرات دیگر دوستان هستم

golbafan
پنج شنبه 11 آذر 1389, 12:00 عصر
بي نهايت كار جالبيه و ميتونه بسيار جاي پيشرفت داشته باشه
واقعا تبريك ميگم و دوست دارم در اين كار بزرگ همراهيتون كنم

آينده خوبي داره

علیرضا حسن زاده
پنج شنبه 11 آذر 1389, 12:40 عصر
با تشکر از حسن نظر شما بزودی سایتی به همین منظور ایجاد می کنم تا بیشتر از راهنمایی ها و همکاری دوستان استفاده کنم
ولی نمیدونم چرا از 43 دانلود فقط 3 تا از دوستان نظر دادن؟ ابهامی تو برنامه هست؟